25 mai 2011

Casele lui Mazar Pasa vs Golden Blitz

Gratie prietenului nostru Adrian Craciunescu, avem astazi o imagine a locului unde se ridicau odinioara casele lui Mazar Pasa. Placa memoriala dezvelita ieri de Partidul National Liberal se afla la mica distanta, pe corpul nou al Arhitecturii.





















Aud zvonuri ca si Partidul Democrat zis Liberal are de gand sa dezveleasca in curand o placa memoriala, pe locul unde era odinioara Golden Blitz, carciuma martora a nasterii PDL, loc pe care se ridica astazi o cladire de birouri.

8 comentarii:

Arogantu' spunea...

Ce simbol vor folosi ?
Daca vor folosi trandafirasul socialist exista riscul ca trecatorii sa creada ca este o placa in memoria FSN.
Care era, intr-adevar, DE DREAPTA !
Numai cu dreapta loveau ...

Lilick Auftakt spunea...

Arogantu',

Absolut! Dar si acum sunt de dreapta. Numai cu dreapta dau si iau mita.

Arogantu' spunea...

Daca era nevoie de o dovada ca 'doctrina' PD este doar o poveste de adormit fraierii din PPE (care au pus botul numai fiindca erau in Guvernul Tariceanu), atunci consecventa cu care si-au pastrat trandafirul mostenit din FSN este o dovada suficienta.

Pai da - mita este cu dreapta, stinga o folosesc pentru 'a face la stinga' banii publici !

Lilick Auftakt spunea...

De dreapta cu trandafirul socialist in dinti. :))

ADRIAN spunea...

Multumesc pentru promovare! Intre timp am mai pus doua planuri care nu fac mai multa lumina dar fac articolul mai bogat :))

Riddick spunea...

Hă, hă, hă!

Burp... ;-)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, am vazut. :) Tot e ceva decat nimic, ce era pana acum.

Anonim spunea...

Lilick: scuze pentru off topic!
Stimati Lideri Ai Opozitiei

Initial am vrut ca randurile urmatoare sa fie un pamflet in care sa ridiculizez modul in care faceti dvs. o asa de “amarnica” opozitie chiombului si gastii sale de derbedei incat astia, in urma actiunilor dvs., pleznesc de bunastare si fericire si-si rotunjesc intr-o veselie conturile bancare cu banii jefuiti ca in codru de la contribuabilul roman. Apoi mi-am dat seama ca de fapt, incercand sa va ridiculizez pe dvs., ma voi ridiculiza pe mine, care de ani de zile simpatizez cu doctrina unui partid din USL, votand in consecinta cu acest partid, ba mai mult, tot de ani de zile ma bat ca nebunul, cu mijlloacele umile ale scrisului critic la adresa Anticristului si a clanului sau de mafioti, in speranta de a-i determina pe unii dintre cititorii acestor “inscrisuri”, eventuali sustinatori ai basescului, sa inteleaga ca se inseala amarnic in opitiunea lor politica.
Nu de putine ori v-am adresat chemari pentru unirea eforturilor si amanarea luptei doctrinare dintre partidele dvs. pentru timpuri mai bune, dupa indepartarea pericolului Apocalipsei basite, timpuri in care democratia isi va recastiga drepturile cuvenite intr-un stat de drept, iar Constitutia va redeveni Legea Mama a acestei tari.
Cand in sfarsit ati inteles ca altfel nu se poate si v-ati unit eforturile, probabil ca euforia succesului acestui act politic prin care i-ati facut pe banditii portocalii sa dea in balbaiala si sa se inverzeasca de neputinta la fata, v-a luat mintile si ati uitat care este, de fapt, scopul acestei uniri.
Altfel nu-mi pot explica neam, si voi da doar un exemplu, deoarece lungirea subiectului mi-ar dauna grav sanatatii, de ce, dupa ce ati initiat o Motiune simpla impotriva raspopitului de la Externe, n-ati avut macar bunul simt de a semna cu totii condica la Senat in ziua dezbaterii acestei Motiuni, avand astfel posibilitatea administrarii unei batai de toata frumusetea Hotului din Paris si beneficiarului furtului ajuns fraudulos pentru a doua oara in jiltul prezidential, lipsind nesimtit la momentul votului si pierzand in fata Puterii, care cel putn la Senat, are toate sansele sa o ia in barba?
Domnule Ponta, Domnule Antonescu ce masuri ati luat sau veti lua impotriva senatorilor care nu inteleg ce sunt ei si ce trebuie sa faca pentru votul primit de la cetateni, permitandu-si in schimb sa chiuleasca cu nerusinare de la asemenea dezbateri?
Daca dvs. credeti ca in felul acesta il veti da jos pe chiomb va inselati amarnic domnilor. Daca asteptati sa va inmoaie electoratul posmagii ca sa-i molfaiti voi lacom la momentul viitoarelor alegeri, atata timp cat mafiotii portocaliii se pregatesc de un furt mai mare decat cel din anii patruzeci, practicat de “Votati Soarele”, veti ajunge ca dupa consumarea votarii si numararea voturilor de catre curvetu’ de Anastase, sa constatati, turnandu-va cenusa in cap, ca “para malaiata nu pica in gura lu’ Natafleata”, si ca iar v-a lucrat chiombu’ de v-au zburat fulgii la alba-neagra.
Treziti-va domnilor, daca vreti Puterea, luptati cu toate armele din arsenal, pe toate fronturile, nu le dati un moment de respiro hotilor si Nasului lor, inghesuiti-i, luati-le aerul si nu va multumiti precum Bula sa puneti pe usa afisul cu “nu sunati, ies eu din cand in cand sa vad daca ma cauta cineva”, deoarece veti ramane cu afisul in brate, daca nu v-o da Basescu altceva sa tineti in mana dupa alegerile viitoare.
Eu atat am avut sa va spun si este ultima data cand va mai creditez drept Opozitie reala si nu de circoteca televizata, asa cum a devenit totul in tara lu’ chiombila imparat.
sa fii iubita
marcus