24 mar. 2009

PD-L: lista pentru europarlamentare

Citesc in Cotidianul ca PD-L e pe cale a-si definitiva lista pentru europarlamentare. Cu regret trebuie sa ii anunt pe sustinatorii PD-L ca lista nu va beneficia de imaginea Preacuratei Doamne Macovei. Aceasta nu a binevoit sa raspunda invitatiei partidului in vreun sens sau altul. Nici macar nu a multumit. Este pentru a doua oara cand Preacurata Doamna da cu flit portocaliilor, ceea ce nu poate decat sa ne starneasca hohote de ras.

Prin urmare, in fruntea listei partidului se va afla un trio formidabil: Stolo, TRU si Cristian Preda. Nu cred ca PD-L putea sa faca o alegere mai proasta. Dar poate ca doreste sa directioneze stampila alegatorului de pe casuta PD-L spre casuta pe care scrie EBa.

Partidul se afla prizonier intre gesturi de slugarnicie deplina si maraieli sub plapuma. De la o vreme parca nu le mai iese nimic. Legati ombilical de un Basescu ce aluneca pe o panta abrupta, portocaliii nu stiu incotro s-o ia. Iar lista pentru europarlamentare arata ca de fapt..nu au nici oameni.

6 comentarii:

Chat Noir spunea...

Din pacate PDL-ul, ca si PSD-ul, are o masa de votanti (pro Basescu de fapt) pe care nu o intereseaza numele din lista ... chiar si fara cei care gandesc tot o sa obtina un scor prea bun dupa dorinta mea.

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Asta pentru ca nici nu se uita pe liste si se ghideaza doar dupa faptul ca PD-L = Basescu. Dar parca mai Basescu e EBa. Sper sa fie pusi in mare dilema. :))

Chat Noir spunea...

M-as bucura ca EBa sa ia toate voturile PDL-ului.

Anonim spunea...

Adica si-au orgasmizat...aaaa...organizat lista?

Anonim spunea...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema. Si nu in ultimul rand poti avea in cadrul ZBB propirul tau eveniment..daca te uiti pe site o sa vezi cam ce vor sa faca cei care o parte din bloggeri, insa nu este obligatoriu, ci optional.
Multumim.

Petru Clej spunea...

Citiți articolul Andreei Vass

"Pe cine trimitem la Parlamentul European?"

în revista ACUM

http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?care=9415