15 sept. 2010

Cum arata scolile in regimul portocaliu?

Sunt foarte portocalii, desigur. In prima imagine vedeti o clasa dintr-o scoala aflata intr-o comuna cu primar portocaliu. Observati cum nu au uitat sa vopseasca in culoarea partidului nici dulapioarele. In a doua poza puteti vedea o scoala din sectorul doi al capitalei. Unde noul director, simpatizant PDL, a ales culorile primarului Ontanu: muult portocaliu si putin rosu.8 comentarii:

sandman spunea...

Astea arata totusi bine... altele stau sa cada.

Lilick Auftakt spunea...

Probabil in alte parti nu sunt inca directori pedelisti si nu au primit fonduri.

vali plesca spunea...

valeu, ce ma fac? fetita mea, de 4 saptamani, a primit o jucarie portocalie. cred ca am s-o arunc...

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca, daca nu a primit-o de la vreun pedelist nu ai de ce sa o arunci. Nu cumva a primit-o tocmai de la tine? :)

vali plesca spunea...

nu, lilick. culmea din gasca mea de prieteni apolitici, a primit-o tocmai de la o amica ce a mers la vot fluturand poza lui crin. intre timp s-a linistit. si nu, pe geoana nu l-a votat

Lilick Auftakt spunea...

@Vali, vezi, daca nu stii sa iti informezi prietenii..

Mihai Pop spunea...

Sfantu Gheorghe. Singurul liceu de romani. Totul e portocaliu. A se vedea conducerea locala de acolo, cine a prezidat ultima sedinta de consiliu local (guruianum.blogspot.com) si apoi a se renunta la privirea de cal, cand vine vorba de culori. La Cluj de altfel sunt multe cladiri galbene. Asta chiar nu spune nimic.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai Pop, poate galben pai, nu galben liberal.