13 oct. 2010

Basescu a decorat, in sfarsit, "sexul oral"



Astazi, Horia Roman Patapievici a fost decorat de Presedintele Romaniei cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler. Diferenta dintre Patapievici si Herta Müller, cea care a refuzat orice distinctie si decoratie de la Traian Basescu, se adanceste si mai mult, daca il citam pe Bonaparte, inventatorul Legiunii de Onoare: "Voi le numiti nimicuri, dar cu aceste nimicuri se conduc oamenii."

7 comentarii:

codeus spunea...

probabil ca sa renastem cu adevarat trebuie sa ajungem la limita cea mai de jos, unde vom ajunge nu doar sa ne dispretuiasca vecini ci ne vom dispretui noi singuri

Micawber spunea...

Mi se pare firesc - Patapievici a facut 'servicii' si a fost si 'credincios'. Evident, cui trebuie. Asa ca merita - literalmente - decoratia primita :)

Niels Schmecker spunea...

O fi si proaspatul decorat pentru sex oral la Balul mascat al lui Baconschi de la Ateneul Roman?! :D

Lilick Auftakt spunea...

Hehe! Si eu ma gandeam la asta, dar nu l-am vazut inca.


Postare noua! :D

radu spunea...

Deh, daca Herta a fost necredincioasa basecului... A incercat el Liiceanu sa o recupereze, dar nu i-a mers, ca i s-a pus Hertei Pata pe Presedintele de Tinichea. :)

Draghi spunea...

De la prima carte pe care am citit-o de HRP, pe la mijlocul anilor '90 mi-am dat seama ca respectivul e un labotrisnic. In perioada respectiva, cand imi spuneam parerea despre el in cercuri mai selecte ale elitei romanesti eram privit cu dispretz.

Ce se mai schimba vremurile... ;)

Camelian Propinatiu spunea...

Sa nu uitam ca pana nu demult un ICR Chisinau parea un vis foarte indepartat.
Dupa ce a prilejuit la 29 septembrie 2010 prima vizita in Basarabia a dlui Patapievici, acum acest vis implinit sa-l pazim neabuzand de un elitism care ar difuza doar o anumita parte a culturii romanesti din tara si din Diaspora.
Si chiar daca Institutul se cheama Mihai Eminescu si nu Dimitrie Cantemir, trebuie sa ne asteptam la o mai buna informare a comunitatilor rusofone privind realitatile politice romanesti, insistandu-se de pilda asupra prezentei Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania in coalitiile de guvernare.