17 oct. 2010

Crin Antonescu: opozitia are nevoie de sustinere publica in ziua votarii motiunii


In seara asta, Crin Antonescu a fost invitat la "Punctul de intalnire", emisiune realizata de Radu Tudor. Au fost interesante toate temele abordate, insa nu vreau sa va retin acum atentia decat pentru a va transmite mesajul liderului liberal catre intreaga societate:

"Daca in ziua in care se va vota motiunea vor fi forme de sustinere publica, civilizate, pasnice, acest lucru va conta foarte mult"

5 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ca cei doi lideri ai opozitiei adreseaza acelasi mesaj de sustinere din partea opiniei publice, prin mitinguri pasnice, in ziua dezbaterii Motiunii, pe data de 25 oct.

RN spunea...

Off topic, dar interesant. E ramolit total. Il respectasem mult pe mos pina sa citesc asta:

Rep.: Sînteţi liberal. Vă mai identificaţi cu PNL-ul de azi?
Neagu Djuvara: Avem o relaţie foarte proastă. Crin Antonescu m-a luat cum se ia un vas cu flori, m-a pus în geam, dar cînd a văzut că nu e numărul doi, nu m-a mai întrebat nimic. Pentru că i-aş fi spus să nu meargă în ruptul capului cu Geoană.
Rep.: Pleacă ăştia, cine vine?
Neagu Djuvara:: Deocamdată nu e nimeni. Oricine ar veni trebuie să ia aceleaşi măsuri. Pe moment nu văd rostul unei noi crize politice. Mă supără foarte tare cînd îl văd pe Crin Antonescu că îi cîntă în strună lui Titulescu ăsta mic.

Interviul e din Catavencu.

Lilick Auftakt spunea...

Nu e ramolit. Si eu mor ca PNL trebuie sa se alieze cu PSD, care imi face greata, nu pot sa nu recunosc. Nu cred ca ai vazut pe-aici ca eu scriu ceva pro-psd. Insa, ca sa imi treaca greata de PSD, mi-e de-ajuns sa ma uit spre PDL. Si atunci am una muuuult mai mare. Deocamdata trebuie sa scapam de nenorocitii care sunt acum la putere. Si sper ca PSD sa puna mana sa faca asta, si nu vreun nou blat cu PDL. Crin a raspuns foarte bine azi, legat de asta: ca in 2009, dintre Geoana si Basescu, Basescu era comunistul si pericolul. Sper ca e foarte clar.

Lilick Auftakt spunea...

Candva i-a reprosat si lui Tariceanu ca s-a desprins de Basescu. Daca nu facea asta, PNL acum nu mai exista. Insa Tariceanu a facut ca acest partid sa existe si sa creasca, iar Crin l-a crescut intr-o pozitie de unde putem avea pretentii. Asa ca... nu stiu ce voia Djuvara. Sa fim acum in cei 14% ai PDL-ului si noi? Doar el insusi a spus ca Basescu e un pericol. :)

sandman spunea...

Eu sper ca Opozitia sa reuseasca sa-si mobilizeze membrii, nu ca data trecuta. Sper!