7 oct. 2010

Nu stiu ce sa mai zic...


In campanie plangea cu gandul la viitoarea moarte a mamei lui, recitandu-i poeme. Dupa ce a aflat de moartea reala a mamei, hahaia la Bruxelles.

"14.10 - Decesul Elenei Băsescu este înregistrat oficial.

15.27 - Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, confirmă pentru „Adevărul" că mama sa a murit.

16.24 - Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, anunţă că şeful statului se va întoarce în ţară în acea seară, schimbarea de program survenind după anunţul morţii Elenei Băsescu.

16.47 - Valeriu Turcan anunţă că preşedintele l-a chemat la Bruxelles pe ministrul de Externe, Teodor Baconschi, pentru a asigura conducerea delegaţiei României.

17.06 - Momentul fotografiei. Ora la care Băsescu a fost surprins râzând în hohote împreună cu cancelarul german, Angela Merkel, dar şi cu preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, este confirmată atât de programul oficial al summitului, cât şi de fotograful Reuters, Yves Herman. Potrivit programului afişat pe site-ul reuniunii, oficialii au fost chemaţi pentru „fotografia de familie" la 16.05, ora Belgiei (adică 17.05 ora României).

Yves Herman, autorul fotografiilor, a confirmat şi el, pentru „Adevărul", momentul fotografierii: „Poza a fost făcută la ora 16 şi câteva minute (ora Belgiei - n.r.), la începutul sesiunii foto oficiale". El spune că „preşedintele vostru este un tip amuzant, care glumeşte mereu" şi recunoaşte că la acel moment şeful statului a râs în hohote. „Ce subiect! Poate râdea pe motiv nervos, dar nu cred. Este un subiect sensibil" - a comentat jurnalistul după ce a aflat motivul pentru care i-am solicitat aceste detalii."
- Adevarul

Cred ca nici dusmanul lui cel mai mare nu a ras cand a auzit de deces... Probabil de asta nu i-a transmis nimeni condoleante...

5 comentarii:

Starea NATIUNII spunea...

E nebun si vom innebuni si noi dupa el.
Coincidenta sau nu, dar astazi dupa ce am postat pe facebook mai multe clipuri video mai vechi realizate de catre mine, jumatate dintre ele mi-au fost blocate de catre YouTube si nu mai pot fi vizionate in urmatoarele tari: Argentina, Austria, Belgium, Chile, Colombia, Denmark, Finland, Germany, Greece, Hungary, Malaysia, Norway, Peru, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Sweden, Switzerland, Thailand, Venezuela.

Adrian Stoica spunea...

Am aflat, pe surse, care era motivul euforiei. Basescu tocmai le spusese lui Sarkozy si Merkel ca, de la 1 ianuarie, va mari salariile bugetarilor, si ca, in urma aplicarii legii pensiilor, acestea se vor mari, dar aia au crezut ca e un banc si au inceput sa rada ca descreieratii ... mai ales Merkel - ai vazut-o - cu gura pana la urechi. Iar Basescu s-a "contaminat" si el, pur si simplu, de aceasta veselie ... si asta e tot.

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha!

Eu am auzit, tot pe surse, ca Basescu le spunea ca in ianuarie mai ia un imprumut de la FMI, dupa care mai scade cu 25% salariile romanilor.

Acum c-o fi una, c-o fi alta, chiar ca era motiv de ras de cat de tampiti suntem. :)

sandman spunea...

Cred ca am epuizat toate epitetele pentru Basescu.

Petrini spunea...

Asta-i din ciclul "interesul pentru nimic"? Bine, inteleg ca e o oarece problema ca Basescu apare razand in poza cu Merkel si Sarkozy, dar totusi e cam exces de zel.