22 oct. 2010

Romania anului 2010 in statistici si topurile internationale

Puterea incearca sa ne convinga ca televiziunile mogulilor prezinta realitatea in mod deformat. Incearca sa ne convinga ca exista campanii denigratoare, care fac rau Romaniei. Ca situatia este de fapt cu totul alta. Cum arata insa Romania vazuta din exterior? "Spune si tu" ne prezinta o radiografie, prin intermediul unor rapoarte prezentate de institutii internationale sau publicatii internationale credibile, cum ar fi: FMI, Credit Market Analysis, Newsweek Magazine, Eurostat, Parlamentul European, Consiliului Fiscal, MCX systems, Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Comisia Europeana, Unicef... si multe altele. Aceasta radiografie o puteti consulta in documentul prezentat in scribd, iar concluzia nu poate fi decat una: Romania anului 2010 este intr-o situatie catastrofala.

România în topuri

3 comentarii:

ADRIAN spunea...

eu am constat ca Romania este tara si cea mai mare rata de defectiuni a masinilor de lux in dreptul cluburilor si magazinelor, respectiv a defectarii sistemului de semnalizare a acestora la schimbarea directiei de mers. cu cat masinile sunt mai luxoase si mai uriase cu atat creste sansa ca ele sa stationeze cu avariile in functiune
dupa numarul de chistoace care zboara pe geam cred ca suntem si tara cu cel mai scazut de echipare al acestor masini cu scrumiere :)

Lilick Auftakt spunea...

Haha! Sa facem o statistica! :))

Draghi spunea...

Suntem totusi pe locul 4 din lume la viteza medie a legaturilor de internet :P