7 nov. 2010

"Medalia de Onoare" - din 12 noiembrie in Romania

Si un foarte interesant interviu luat de Costi Rogozanu lui Victor Rebengiuc...6 comentarii:

KALUGARUL TEOFIL spunea...

IN PRIMUL RAND, TREBUIE SA CUNOASTETI FAPTUL CA DERBEDEUL CRIN ANTONESCU DE LA PARTIDUL PENELEPRELOR ADICA PNL NU ESTE CRESTIN ADEVARAT SI NICI MACAR ROMAN NU ESTE. ESTE LA FEL CA NEBUNUL VADIM TUDOR PEREMUISTUL TZIGHAN UKRAINIAN BLOND. DE CE OARE MINTE CU NERUSINARE TAMPITUL ASTA DE CRIN ANTONESCU IN PRIVINTA ETNIEI SALE SI DECLARA PUBLIC CA ESTE ROMAN ? ASA CUM SPUNEA MARELE FILOZOF PETRE TUTEA, A FI ROMAN ADEVARAT INSEAMNA IN PRIMUL RAND A FI CRESTIN ORTODOX. DAR PROSTOVANUL ASTA HANDICAPAT DE CRIN ANTONESCU NU ESTE CRESTIN ORTODOX. ESTE POCAIT BAPTIST LA SECTA CRESTINII DUPA EVANGHELIE, CUM AU FOST DE ALTFEL SI PARINTII LUI BETIVI SI CURVARI DIN TULCEA. IN ACEST WEEKEND LA BRASOV GOLANUL DE CRIN ANTONESCU A REFUZAT SA INTRE ALATURI DE CEILALTI LIDERI SI MEMBRI PENALISTI IN BISERICA SFANTUL NICOLAE CA SA ISI FACA SEMNUL CRUCII SI SA ASCULTE SLUJBA SFINTEI LITURGHII OFICIATA ACOLO DE PREOTII ORTODOCSI. SI ANUL TRECUT NENOROCITUL ASTA DE CRIN ANTONESCU A REFUZAT SA FIE CUNUNAT IN ROMANIA DE PREOTI ORTODOCSI ASA CA S-A CASATORIT LA BRUXELLES CU ADINA VALEAN PE RIT PROTESTANT. SPER CA REALIZATI ACUM PE DEPLIN, FRATI CRESTINI ORTODOCSI, CE DUSMAN PERICULOS AL ORTODOXIEI ROMANE ESTE JAGARDEAUA ASTA PENALA DE CRIN ANTONESCU. DAR L-AM BAGAT PREA MULT IN SEAMA PE ACEST CRETIN DE ANTONESCU. SA-L IA DRAKHU' DE TZIGHAN POCAIT !
BINE INSA CA MAI EXISTA IN ROMANIA OAMENI DEOSEBITI PRECUM DOMNUL GHEORGHE FALCA ZIS GHITA, PRIMARUL ARADULUI SI VIITORUL PRESEDINTE AL GLORIOSULUI PARTID DE GUVERNAMANT DEMOCRAT-LIBERAL. DOMNUL GHEORGHE FALCA ESTE CRESTIN ORTODOX ADEVARAT SI ESTE FOARTE MULT IUBIT DE ROMANI, MAI ALES DE TRANSILVANENI. LA RANDUL SAU GHITA FALCA IUBESTE MULT ROMANII SI VA FI CU SIGURANTA UN BUN CONDUCATOR PENTRU ACESTIA. IN CALITATE DE PRIMAR DOMNUL FALCA A CONSTRUIT MII DE APARTAMENTE PENTRU TINERII ARADENI CARE NU DETINEAU IN PROPRIETATE SPATII LOCATIVE. IMBECILUL DE CRIN ANTONESCU AR VREA SA CONSTRUIASCA PENITENCIARE ADICA BULAURI PENTRU LIDERII SI MEMBRII PD-L, INCLUSIV PENTRU MARELE NOSTRU COMPATRIOT GHITA FALCA. DECI IN TIMP CE GHITA FALCA MUNCESTE LA PRIMARIE SI CONSTRUIESTE LOCUINTE CONFORTABILE PENTRU ROMANI, NEMERNICUL DESCREIERAT CRIN ANTONESCU CHIULESTE DE LA SEDINTELE PARLAMENTULUI SI VREA SA CONSTRUIASCA PUSCARII PENTRU ROMANI. EI, CE MAI ZICETI ACUM, BAI TEMBELILOR DE PE BLOGUL LUI LILICK ? OARE V-AM CONVINS DE FAPTUL CA DAMBLAGIUL ASTA DE ANTONESCU ESTE UN EXCROC ?

Lilick Auftakt spunea...

@Kalugare, iar ai aparut? Dadaaaaa, siiiiigur, Falca e cel mai tare! :)) De-abia astept ca partidul portocaliu sa strige "Sus Falca!" :)))))

KALUGARUL TEOFIL CEL VIRIL spunea...

INTOTDEAUNA ESTE O MARE PLACERE SA-TI VIZITEZ BLOGUL, DRAGA LILICK :-)

Lilick Auftakt spunea...

Daaa, merci! Ai vazut ce democrata sunt: Traiasca falca portocalie!

Augustin spunea...

Lilick, propun sa stringem bani sa-i cumparam o camasuta de-aia draguta, care se incheie la spate, ca tare-i simpatic, bata-l-ar terciu!

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, pe mine m-a convins imediat sa tin cu Falca. Acum si-a luat cumintel medicamentele si s-a culcat. :D