10 iul. 2011

Luni, 11 iulie, intalnire cu Daniel Constantin

Dupa cum va anuntam saptamana trecuta, maine vom avea o intalnire cu Daniel Constantin, liderul PC, pentru a discuta despre un proiect de lege care priveste Casa Regala de Romania. Trebuie insa sa anunt ca s-a schimbat locul intalnirii. Prin urmare, la ora 17:30 ne vedem la Cafeneaua Liberala din strada Doamnei nr.9.

Intalnirea are loc dupa ce miercuri, 6 iulie, Daniel Constantin a fost primit de Casa Regala unde a discutat pe marginea acestui subiect. Citez din comunicatul aparut in presa in urma acestei vizite:

"Am propus reprezentanţilor Casei Regale a României identificarea celei mai bune soluţii instituţionale prin care să se realizeze un parteneriat solid şi permanent între Statul român şi Casa Regală, practic o colaborare instituţională între Stat şi Casa Regală."

Ii asteptam pe toti cei interesati de acest proiect.

8 comentarii:

Deceneu spunea...

Casa Regala nu cred sa se lase atrasa intr-un joc politic de imagine care ar compromite-o, cu atat mai mult cu cat nimeni din opozitie, nu a sustinut pe Principele Radu Duda in tentativa de a fi primul Presedinte neafiliat politic.

Voiculescu ar vrea sa profite si sa compromita singurul reper moral al Romaniei, reper care pe zi ce trece devine o speranta.
Inainte de prezidentialele din 2015 o sa fie parlamentare, iar Casa Regala nu are de ce se implica in campania de parlamentare.

Lilick Auftakt spunea...

Stai foarte linistit Deceneu, ca nici Casa Regala, nici noi, cei care o sustinem, nu vom accepta niciodata asa ceva. Lucrurile nu se vor face dupa cum vrea X sau Y politician, ci dupa cum vrea Casa Regala, care nu va fi subordonata nimanui.

Rasputin spunea...

Nu mai editati cu Windows Movie Maker.
Incercati Sony Vegas - chiar variante mai vechi.
La acela lucru >>> rezultat mai meserias! :)
"Momentele" cu cafeneaua vor arata mult mai bine.

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult, mult, Rasputin. Dar eu personal nu vreau sa incarc programe de editare video. Daca vrea altcineva, ok. :)

Vania spunea...

Luni nu pot, mă întâlnesc cu Bute.

Lilick Auftakt spunea...

Vaniaaa!!! :))) Voiam sa-ti scriu ca iti tin pumnii. Dar de data asta nu ti-i tin. Trebuie sa ii ai fooarte liberi.

ADRIAN spunea...

Din pacate nu pot sa ajung asa cum imi propusesem. Insa, pe scurt, parerea mea este ca in aceasta siuatie lucrurile nu pot fi decat intr-un singur mod. Casa Regala poate face oficiile unui comisariat pentru imbunatatirea relatiilor externe dar nu dintr-o institutie in subordinea cuiva. Trebuie format un organism autonom, asa cum este si Academia Romana. Iar organismul asta, condus de cineva desemnat de Casa Regala, sa aiba un secretariat asigurat de cineva de la MAE si sa prezinte cate un raport de activitate semestrial, spre stiinta si consultare, catre comisiile de politica externa din parlament. Asa ar exista legaturile atat cu MAE cat si cu comisiile de politica externa din parlament. Pe cat posibil, ar fi bine ca dintre persoanele de coordonare a acestui organism autonom gestionat de Casa Regala (buget anual alocat eventual din bugetul parlamentului, din felia pentru politica externa) sa fie apoi numit consilier prezidential pe politica externa ca sa existe o legatura mai stransa cu reprezentantul statului in exercitarea atributiei sale principale.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, am mai multe documente sa iti trimit. Si poze. :)