29 sept. 2011

Adrian Nastase: "Guvernul Boc e de extrema stanga"

Dupa cum am anuntat ieri, am avut la Clubul Bloggerilor Liberali o intalnire cu Adrian Nastase. Prima reactie apare pe blogul lui Marius Ghilezan, care ieri nu l-a iertat deloc pe liderul PSD. I-a reprosat pana si... Dar sa nu intru chiar asa in amanunte. :D Marius a scris o postare excelenta, dupa o intalnire care a durat trei ore si jumatate. Daca vreti sa vedeti ce intrebari i-am pus, cititi aici. Daca vreti sa vedeti cateva raspunsuri, le voi posta in masura in care reusesc sa le descarc, aici. Deocamdata, cateva ceva despre guvernul Boc, un guvern de extrema stanga, asa cum l-a numit Adrian Nastase.

6 comentarii:

Shadow spunea...

@lilick

ce e cu tampenia de mesaj a lui antonescu catre ciorbea? Ciorbea inca nu a "intrat bine in paine" pt a-si organiza partidul si antonescu il trimite la basescu? Ma scuzi dar m-a umplut de draci.

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, pai dupa declaratiile lui Ciorbea de zilele trecute, mi se pare normal: http://www.revista22.ro/vom-negocia-351i-cu-usl-351i-cu-mi351carea-popular259-11465.html

Lilick Auftakt spunea...

Ciorbea nu e decat un alt pitic santajat cu un proces.

Shadow spunea...

@lilick

si asa l-a trimis direct in bratele lui basecu. Aia pot sa nu le "promita" nimic. Tare "pragmatic". Politica e in primul rand "diplomatie" si nu "stop joc".

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, pai Ciorbea se ducea direct in bratele lui Basescu oricum. In cazurile astea nu exista negociere, diplomatie, nimic. Intre Ciorbea si Becali, in momentul asta, din pacate, nu e nicio diferenta. Ambii ii fac ochi dulci lui Basescu sa scape de dosare, de santaje, de datorii. Asa isi aduna Basescu piticii. Ofera si ei ce pot, iar Basescu ori ii scapa de cate un dosar, cate o datorie, ori le da cate un os de ros... Crin si USL nu au de ce sa intre cumva in astfel de "negocieri", cu niciunul dintre acestia. Pentru ce am avea nevoie de santajabilii lui Basescu? Imi pare rau de PNTCD ca e tarat in povestea asta, ca liderul lor, calcat in picioare si distrus de Basescu in perioada CDR, i se mai ofera odata pres, dar ce sa facem? Asta nu e politica ce fac ei.

Shadow spunea...

@Lilick

Ciorbea nu este nici pavelescu nici alta pramatie precum duduionescu, radu vasile, etc.

Nu se ducea direct dar trebuia sa ia decizia in mod democrat si macar sa "se faca" ca discuta cu pdl-ul. Ca nu ii convine legarea de psd a mai spus-o si el si o seama de lideri pnl. Nu cred ca asta e de condamnat.

Pana acum PNTCD-ul a reusit sa se tina "departe" de basecu. Nu a reusit sa-l inghita si nici sa-l mestece oricate eforturi a facut. O sa poata de acum inainte.

Inchiderea de porti nu este politica "non plus".