13 feb. 2012

Caldura din caldura Caminului Regal

Lemne de foc... Noua camioane cu lemne de foc. Sunt darul Regelui pentru cei mai saraci dintre sinistrati. Pentru cei in nevoie zilele astea. O parte din caldura Caminului Regal, catre sobele reci ale saracilor patriei. O mana calda, intinsa catre mainile crapate de ger. Un gest regal, unic, facut in tacere, curat, ce nu poate fi acuzat de politicianism, semnat simplu: Mihai I.

Un comentariu:

Octavian Georgescu spunea...

Şi ce-i şi mai trist e că, în vremurile astea, când unii mor îngheţaţi, C. Antonescu nici măcar nu regretă "calumea" promiscuitatea la care fost animator în acel "show păcătos". Ponta mi-a fost şobolănos-dizgraţios de când îl ştiu - nu m-am mirat de discursul lui "de excepţie" către "noua" putere. Politica dâmboviţeană să nu-şi dea aere, să nu se lamenteze, să lase balastul şi alte probleme "importante" şi să caute soluţii pentru monarhie: singura variantă onorabilă care a mai rămas. Sunt 30000 de oameni care au intrat în cauza facebook "REFERENDUM NATIONAL PT. TRANSFORMAREA ROMANIEI IN REGAT - ROMANIA MONARHIE CONSTITUTIONALA". Mai mult decât toate grupurile opoziţiei la un loc. Lumea românească, o arată şi unele evenimente din Piaţa Universităţii, nu e chiar atât de bătută în cap, de anesteziată. Să nu ne pierdem în mocirlă. Iată şi un tânăr prinţ
http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/principele-nicolae-nu-ar-refuza-tronul-romaniei--2676.html
Îi găsesc imediat pe "cinstiţii" Ion Iliescu, Elena Udrea - tot un fel de buci deghizate (ideologice sau la înaintare) - dar pe "băiatul ăsta" mai greu.
Văcsită trabă!