2 apr. 2012

Cristian Preda a pierdut sansa sa para demn

Lilick { 04.01.12 at 9:27 PM } Figurile astea ale dumneavostra nu au niciun rost si puteti sa mai fiti calcat in picioare la nesfarsit… Daca nu plecati din partid, revolta dvs. nu e credibila! Asta ii scriam ieri lui Cristian Preda pe blog. Fara sa tina cont de acest sfat, de dimineata scria tantos ca "La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidatii PDL de la primaria de sector, de la consiliul local, ca si de la Consiliul General al Bucurestiului.". La cateva ore dupa, PDL-ul mult votat i-a dat un mare sut in dos. Cu un vot de 30 la 2 pro excludere. Merita acest om sa fie bagat in seama? Sigur, nu. De PNL in niciun caz. E un munte de ridicol. Sper sa nu apara niciodata la usa partidului nostru. Nici macar tinand in mana o tava...

13 comentarii:

Mihai spunea...

L-au dat afara pe Electroparlamentar? Vai! Asa ceva nu e posibil!

Lilick Auftakt spunea...

Nuuuu. Deloooc. :))))

radu spunea...

Eu ce spuneam...
Don Preda, meri matalutza cu MRU, Moni Macovei si SIE in rebrendiala licuricioasa a lui basecu! Alba ca Zapada, NR si piticii ISP-isti te asteapta la bordelul din padure! Fondati, domne, oficial Partidul Antinational Liberal!
Pa, copii, hai succesuri in marja 5-10%!

Pro DOC spunea...

A luptat si el, Cristian Preda, cum a putut si cat a putut, cu armele lui politice : sofismul si elitismul.

A luptat si cu dusmanii din afara partidului, dar si cu cei din interior. Cei din exterior l-au rapus pre limba lui, daramandu-i cu logica lor sofismelele (ca pe niste popice). Cei dinauntru, insa, l-au batut cu mopu', cu maneaua, cu vidanja si cu clopu'.

Deh, cu ocazia poporanului sut in partea-i dorsala, s-o fi prins si acest hermeneut iezuit al basescologiei care e sensul cuvintelor apostolului Matei: "Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre in fata porcilor"...
Mai bine mai tarziu decat nicodata.

Usi deschise spunea...

Pai ce sa mai vina si Preda ca nu mai e loc la usa partidului vostru.
La catamai namila e Burtaverde.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, ce sa fondeze? NR se chinuie demult sa stranga semnaturi, si au vreo 2000... Nu sunt credibili.

@Pro Doc, minunat comentariu... :))

@Usi deschise, am fost azi la PNL central si usile erau intr-adevar larg deschise, si vreo 3-4 pedelisti cerseau la ciolan.

Shadow spunea...

@Lilick

politica "fara printzip" ca doar suntem in anul lui nenea Iancu. Dublu standard si elitismul" asta l-a pierdut si ii va pierde pe "intelectualii basescologi". Ei s-ar vrea pe "un cal alb" dar au pus "boticul la "vopsit cioara"(si nu este nici o referinta la etnie sau alte alea) ba au mai adus si "vopsea de acasa".
Sincer nu ma astept decat la o adica sa fie primit cu "ovatii" la pnl. Ca asa este azi "interesul". Si "palmasii" aia care "muncesc" in spate precum si voi dragii mei tineri liberali nu o sa ramaneti decat sa "cedati locurile" pe care le-ati merita pt astfel de "elefanti".

Politica de "cadre" la pnl nu e azi mai "primenita" decat cea de ieri din pdl sau psd. E doar aceeasi "marie cu alta palarie".
Si asta ma doare....

Lilick Auftakt spunea...

Bine, @Shadow, nu se pune problema sa vrem toti locuri. Unii ne pastram libertatea totala de a spune ca nu ne dorim niciun pedelist in PNL. Si altele... Dar ai dreptate.

atreides spunea...

Ei, asta cu ''niciodata'' nu se spune in politica, si azi l-am auzit si pe Crin, te aud si pe tine zicand-o, si culmea tot la adresa lui Preda.
Hai sa nu ne grabim. Va veni vremea cand basismul va fi doar o amintire urata si cand Preda, scapat de virusul basismului, va redeveni un tip frecventabil. Eu cred ca el nu e baiat rau, doar ca l-a stricat anturajul :)))

Lilick Auftakt spunea...

@atreides, in general asa e, cum zici. Dar te asigur ca Preda e un caz special. Iar ura dintre el si liberali (una mult mai veche) nu se poate nicicum schimba in sentimente mai bune. De asta probabil si eu si Crin am zis "niciodata", desi habar nu aveam ca va zice si el asa.

clerc spunea...

Pai e logic, legitim si moral ce se petrece! Undeva, acolo sus, cineva vegheaza. Istoria se repeta, iar oligofrenii, chiar cu doctorat sub conducerea lui Jacques Le Goff, care nu pricep nimic din istorie, ajung, fireste, sa plateasca. Nu-l pling pe ticalos, este un jeg moral de prima mina, merita sa fie dat afara cu un sut in cur, chiar daca aceia care-l flituiesc azi nu sint cu nimic mai presus de el.
E bine ca aripa "intelectuala" a nazistilor portocalii se cutremura si ea.
Dar atentie la posibila miscare a lui basescu: nu cumva chiar el a generat aceste tulburari in PDl, aceste dezertari in masa, aceasta transhumanta politica, pentru a reintegra dupa alegerile cistigate de USL pe "rebeli", astfel incit sa-si pastreze imunitatea si sa blocheze dosarele penale?
De vazut, animalul-sef e suficient de pervers ca sa faca asa ceva.
Deci, foarte bine, Predo, cum e sa fii basist si sa ti-o traga "ai tai"? Doare? Doare rau? Daca da, e bine! Eu zic ca e bine!
PS Nu uitati de ticalosia altui "intelectual" pdlist, Radu Alexandru, care ramine si senator o luna, si membru CNA. Superb, vorba lui Badea!

radu spunea...

Preda a fost mereu un "liberal" ostil la adresa PNL, indiferent ca e PNL-ul de-acum o suta de ani sau cel de azi. Locul lui nu e intr-un partid istoric pe care-l desconsidera, ci intr-un partid de tip nou, unde sa faca el pe ideologul de serviciu. Sunt de acord cu @atreides e in chestia cu anturajul. Preda e un politician plapand, de cabinet, captiv grupului de la ISP, GDS si ce-o mai fi pe-acolo. Cu unul ca asta nu castigi alegerile nici pe Blogary, are dreptate coana Udrea, ca am ajuns sa-i dau si ei dreptate :). In schimb e numai bun de trimis ambasador, consul, sef de nu stiu ce pe nu stiu unde.

Matilda spunea...

Nu mi s-a părut niciodată că acest domn ar avea coloana vertebrală prea dreaptă.
Un fanfaron politic.