24 aug. 2012

Mihail Neamtu "caught with fofârlica"

Sa mai si radem, ca avem de cine. Ati citit stirea asta? "Atenşăn pliz: cum îşi traduce Mihail Neamţu postările de pe Facebook cu Bing şi ce iese" 

Iata cum a cerut Mihail Neamtu, in traducere, demisia Monei Pivniceru: “Noua Republică cere demisia Noii Republici cerând Monei Pivniceru Monei demisia din poziţia de Pivniceru.”

:))


10 comentarii:

Mihai spunea...

Manca-l-ar Monica de baiat destept! Nu stiu cine a spus-o. dar pe Twitter nu era.

ADRIAN spunea...

Un trepadus abject, slinos de servil ... te rog "io" nu-l mai populariza!

Hari spunea...

”The new Republic ii require the resignation of jenanta posture” este chiar mai tare!

Bing ăștia de la MS n-au și o chetă, că parcă i-aș premia. Sunt superbi!

Așa îi trebuie Noii Republici dacă nu știe engleză nici cât domnul Băsescu, cel cu Sulaina Cenăl!

Lilick Auftakt spunea...

Mihai, dar de cand esti tu pe Twitter? :))

Adrian, nu ma pot abtine. E ca un viciu. :P

Harry, tare!!! :)) Basescu celalalt mai vechi, Iliescu.

acuvio spunea...

L-am văzut-auzit o singură dată la Tv, suspectez că este rudă cu dl Boureanu dacă nu o fi chiar frate :)
Invitaţie: Komunicat Curtea Constituţională :)

Anonim spunea...

Dar despre engleza ''presedintelui'' Crin nicio vorbulita?

Anonim spunea...

Acum, la sfirsit, pot spune si eu, ceea ce nu credeam:
USL, PDL, aceeasi mizerie!
Rusine, Crin, rusine Ponta, v-ati batut joc de noi! Basescu, barem a luptat, abject, dar a luptat, nu ca voi, dezertorilor...
In cine sa mai credem?
Doar in Dumnezeu!
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

In Rege si in Monarhie. :)

Marmorosblanc spunea...

E cazul sa nu ne mai imbatam cu apa rece. Nu cred ca Ponta si Antonescu au 'dezertat' - sau, mai exact, nu cred ca dezertarea lor are ceva de-a face cu esecul referendumului. Are, poate, ceva de-a face, cu faptul ca Basescu a luptat cu mai multa convingere decat preopinentii lui, dar nici asta nu explica tot. Nici macar nu pretind ca stiu pana la capat de ce am ajuns in situatia asta. Da, il voiam pe Basescu afara de la Cotroceni, si am votat pentru demiterea lui. Nu cred ca Basescu a fost, de la inceput, un personaj politic nociv pentru Romania, dar a devenit cu siguranta o toxina pentru Romania, si va continua sa fie. Insa eu, si multi altii, ne-am pierdut intr timp orice entuziasm fata de demiterea astuia. Basescu demis, fara discutie. Insa ca sa il inlocuim cu cine? Chiar ne-a lovit cu totul amnezia colectiva, incat nu mai stim cine e Voiculescu, un nemernic care si-a turnat cu cinism familia, un securist famelic? Ma scuzati, dar eu nu cred ca golania agramata si agresiva a latrailor lui Voiculescu (Gadea, Ciutacu, Grecu, etc) ma reprezinta. Si nu, nu cred ca trebuie sa te aliezi cu dracu ca sa treci puntea. Dracu nu e prost, doar abject si nemernic, si isi cere dreptul mai repede decat credem. Ponta, sa n-o mai dam dupa copac: e un mincinos patentat si un plagiator fara rusine. Dan Sova, un ignorant psihotic (absolvent de Istorie care nu stie ca evreii au fost masacrati in Romania??) Pot continua cu exemplele. Ne-am rusinat de Basescu, de lipsa lui de educatie si de maniere, ca sa vina Antonescu sa ne explice cum e ala "za fazar and za mazar". Asta e motivul pentru care am dat-o in gard iarasi, si motivul pentru care oamenii nici nu ies in strada: fiindca realizeaza tot ce propune USL e inlocuirea unei batjocuri si obraznicii fara limita cu alta nemernicie de exact aceeasi factura. Nu, nu ies in strada, fiindca nu ma intereseaza sa inlocuiesc o guvernare sustinuta agresiv de Bruxelles cu una laudata desantat de Vocea Moscovei. Nu vreau sa fiu asociat cu Mircea Dogaru, un isteric decerebrat, pe care cand il vad la televizor imi vine sa deschid fereastra, ca sa iasa mirosul de mitocan.
De asta am ajuns unde am ajuns, nu fiindca au dezertat Ponta si Antonescu, ci fiindca multi dintre cei 7,4 milioane au ajuns sa nu mai creada in alternativa propusa la Basescu. Il detest pe Basescu, dar asta nu inseamna ca il imbratisez pe Ciutacu. Sleahta asta de nemernici a deturnat protestul meu legitim, exprimat prin vot. Nu accept sa-mi explice Bogdan Chireac, a.k.a. "Pielea-P..ii" cum vine treba cu democratia, si nici Mircea Dogaru cum e cu protestul social. D-aia n-a iesit nimic nici acum. Nici nu vad ce e asa de greu de inteles.

Lilick Auftakt spunea...

Marmorosblanc, fata de tine, pot sa spun ca stiu cu ce si cine trebuie inlocuit Basescu. Am dat raspunsul inainte.