28 aug. 2012

Ponta - congres si nunta cu interlopi

Din ultimul comunicat al guvernului: "Victor Ponta se va afla, de luni până joi, în Africa de Sud şi va participa la mai multe reuniuni şi întâlniri politice cu ocazia acestui congres." 

"Cu ocazia Congresului al XXIV-lea al Internaţionalei Socialiste, care are loc o dată la patru ani, începând de luni, premierul Victor Ponta este prezent la Cape Town, în Africa de Sud, conform informaţiilor din site-ul Executivului din România. Însă este cel puţin ciudat că evenimentul începe de fapt joi, la data de 30 august, relevă Money.ro." - scrie The Epoch Times, unde gasiti mai multe informatii despre congres. 


Hai sa il parasc putin pe Ponta.  Se duce mai devreme si se intoarce in prima zi a congresului pentru ca se pregateste de nunta. Sambata va fi nas la nunta unui mare fiu de interlop valcean, Vasile Gorun. Detalii aici. Mai multe despre temutul Gorun, aici


P.S. - Tot sambata are loc o alta nunta cu interlopi, langa Palatul Snagov, la cort



38 de comentarii:

berenger spunea...

ce spui tu explica de ce sta doar o zi la congres, nu de ce a plecat cu trei inainte. in fapt, ca o gramada de alte posturi, e doar o ocazie sa pomenesti de altceva.

Logosfera.ro spunea...

Pe Basescu am incetat sa-l sustin cand am aflat ca-i frate cu Mircea Basescu. Atunci mi-am tras o palma.
Ponta vad ca e un Mircea Basescu 2. Noroc ca nu l-am sustinut niciodata, ca-mi mai trageam o palma.

Lilick Auftakt spunea...

@berenger, cum adica de altceva? Despre ce ar trebui sa pomenesc?

berenger spunea...

e o tactica mai veche de-a ta, vizibila in ultimele postari: asta despre ponta face trimitere la nunta ebei, asa cum postarea despre procurorii „basisti” care dau nup la anchetarea securistilor (de parca ei si basescu a inventat prescrierea) a aparut fix cand erau anchetati cei cu votul multiplu.
in rest, repet, ponta a fugit din tara, ca si antonescu, cu coada intre picioare. astia sunt idolii vostri. plini de cojones, n-am ce zice.

Andrei spunea...

Berengher tu esti frate cu Bergenbier?
Sau din caua lui Bergenbier ai devenit Berenger?

Lilick Auftakt spunea...

Berenger, imi pare rau dar nu am idoli. In niciun caz in politica. Da, e o tactica: sa scriu despre lucruri despre care nu stie chiar toata lumea, nu despre ce scriu toti. Lamurit?

berenger spunea...

foarte lamurit

andrei, ai dreptate, berenger vine de la bergenbier. colosala intuitia ta, esti primul care-ti dai seama

Lilick Auftakt spunea...

Si? Nu ti se pare interesant ca sambata si presedintele si primul ministru joaca roluri importante in doua nunti cu interlopi?

berenger spunea...

ba da. mi se pare foarte interesant. asa cum mi se pare foarte interesant ca, in vreme ce basescu era hipermediatizat in afacerea cu bercea mondial, in afara de referinta data de tine am mai gasit intr-un singur loc informatia. iar si mai interesant e ca mirele, fiu de interlop, e prieten din copilarie cu ponta, iar mireasa e fiica de deputat psd. frumos tare pesedeul asta...

Lilick Auftakt spunea...

Frumos, frumos.

Se auzea ca Ponta ar putea sa devina vicepresedinte (Rizea a spus la tv) la Internationala Socialista. Eu nu cred asta. Nu cred ca poate fi numit in lipsa, asta una la mana...

berenger spunea...

un plagiator vicepresedinte la internationala socialista? dincolo de asta, poate oi fi eu mai in afara socialismului, dar nu prea inteleg cam care ar fi meritele nasului in propovaduirea socialismului in lume.

Lilick Auftakt spunea...

Tocmai, asta am zis ca nu cred... O sa vedem.

Anonim spunea...

Ponta, Crin, Băsescu...
Et in Aspazia ego!
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Magnus, ma faci sa rad, daca n-ar fi de plans... :))

Interlop United spunea...

Intrebare simpla: daca referendumul era validat, mai exista postarea asta?

Lilick Auftakt spunea...

Nu avea cum sa fie validat cu aceasta lege a referendumului, imi pare rau. Trebuiau scoase toate cvorumurile din lege.

Dar ce are aceasta postare?

Interlops United spunea...

Ce are aceasta postare? Are ca toti va bazati pe hoti, securisti si interlopi. Daca iese cum va place, ciocu mic, daca nu, pac la Rasboiu cu dezvaluirea,

Lilick Auftakt spunea...

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ma bazez pe niciun politician.

Shadow spunea...

@berenger
matale ca purtator de lance ce esti ar fi trebuit sa stii ca posturile alea de vicepresedinti de "bla bla" la ue se "dau" si se "obtin" in functie de alte considerente pur politicianiste. Cum in mod sigur iti folosesti "nik-ul" ca o referinta la teatrul absurdului lui Ionesco ar fi trebuit sa te prinzi deja si de "rinocerizarea" completa a suprastructurii statale europene.
Haide nu ma dezamagi :-p


niku_elektriku spunea...

@lilick,

se pare că, dacă tot nu se pomenește prea mult despre nunta interlopilor favoritzi ai unei anumite părtzi - deocamdata majoritare - a populatziei votatoare, era cazu' ca linku' pe care'l dai să devină nefunctzional, asa că nu po' să mă pronuntz "în cunostintză de cauză", deși numele gorun îmi "sună" cunoscut, dar (vorba unui poem despre altzi "mistretzi") foarte putzin...

berenger spunea...

e offtopic, dar e amuzant. actuala rectificare a bugetului, facuta de guvernul ponta, a marit bugetele serviciilor secrete. sa-i mai aud ca se plang ca-s ascultati, urmariti etc...

berenger spunea...

shadow, imi pare rau, dar cineva a ghicit mai bine de unde vine nick-name-ul meu - de la o marca de bere. in rest, ai dreptate, de la socialisti ne putem astepta la orice, chiar daca aici vorbim de o structura universala, nu strict europeana.

Interlops United spunea...

Daca nu te bazezi pe nici un politician, ai putea sa scoti bannerul cu Chiliman?
Dar oricum ocolesti raspunsul.
Realitatea vizibila ptr oricine cu un IQ minim e ca TOTI, TOATE partidele, va bazati pe mafioti si oameni santajabili. Si nu exista principii in afara de ''noi si ai nostri'', adica esti in gasca noastra esti bun, nu esti in gasca noastra, esti rau.
De-aia Romania e in halul in care este.
Va bateti TOTI cu pumnii in piept, TOTI sunteti patrioti, tot ce faceti e ptr tara si popor. De fapt, nu va preocupa decit lupta pe ciolan, asta e singura voastra prioritate.
De tara va doare-n dos pe TOTI.
Cel mai recent exemplu: acum vreo saptamana Franta a liberalizat piata muncii ptr ROMI. Nici unul nu v-ati intrebat si nu ati intrebat Franta si UE cum recunoaste angajatorul francez un ROM la angajare? Dupa culoare? Dupa miros? Dupa buletin? Dupa pasaport? Ce buletin? Ce pasaport? Exista cetatenia ROM in Europa? Exista cetatenia ROM in UE?
Sau e de fapt vorba de cetatenia ROMANA si de tara ROMANIA?
Parca nu suportati confuziile astea.
La citeva zile toata massmedia a sarit din cada scandalizata de ''jignirea'' cu dinozaurul tigan.
Cind fusese vorba de ceva cu adevarat important TOTI ati tacut ca pestele-n caldare, ministru de externe, prim ministru, popor, massmedia, bloggeri.
Astia sunteti.
TOTI.

Lilick Auftakt spunea...

Interlop United,

1. Da, am sustinut in campanie o persoana care se pronunta politicianist poate o data pe an, in rest isi face treaba. As vrea ca toti sa fie asa, dar se pare ca majoritatea sunt mai atrasi de talk-show-uri. Vorbarie goala.

2. Eu nu ma bat cu pumnul in piept si nu ma intereseaza niciun ciolan. Nu sunt politician si nu voi fi. E treaba ta sa nu votezi daca vrei, sau sa te implici civic cum vrei.

3. Stai linistit ca, daca are interese sau avantaje ca rom, un roman se declara singur rom, nici nu conteaza culoarea sau mirosul. Daca nu are avantaje e roman.

Lilick Auftakt spunea...

Nick-ule, haha, nu vazusem ca pagina respectiva, cu Ponta, a devenit nefunctionala. :)

Interlops United spunea...

1. Atunci pune-i bannerul o data pe an, alegerile au trecut.
2. Normal ca nu votez atita vreme cit n-am cu cine. Si n-am cu cine ptr ca TOTI va bazati pe interlopi si santajabili si va adresati doar tztutzerilor vostri de partid si in rest doar inteligentelor care nu se simt jignite de discrepanta dintre mesajul si faptele voastre.
3. Ori te prefaci ca n-ai inteles, ori v-ati prostit TOTI daca asa ceva va lasa reci. In ambele cazuri va meritati soarta de cetateni romi. Asa ca ciocu mic atunci cind va mai fac francezii pe TOTI tigani, pastrati-va energiile ptr tavalelile din satra voastra locala.
PS: si clar, nu sunteti TOTI aceeasi mizerie, nu scarba oamenilor ci doar propaganda dusmanoasa v-a impiedicat sa aveti o majoritate la referendum. Dar lasa ca acuma il dati jos pe basescu cu pancartele lui Ghise si cu tricourile lui Badea.

Lilick Auftakt spunea...

Interlops, in afara de punctul 1, nu stiu cui te adresezi. Dar poate iti raspunde cineva...

La 1: pe blogul meu pun si scot pe cine vreau cand vreau.

Shadow spunea...

@Interlop united

imi dai si mie niste detalii despre "liberalizarea pietii muncii" in Franta pt "romi? Hai ca am scapt asta.

Shadow spunea...

@berenger

nu te cred sa ma "pici cu ceara" nu de la "bere" vine nikul tau :-p. Hai mai Raducule nu mai umbla cu "fofarlica" :-p

PS. Stii "pe vremuri" cand ne "citeam" pe alte "bloguri" eram un proeuropean convins. De cativa ani insa mi-a trecut. Devin din e in ce mai "eurosceptic". Europa actuala, dpdv al constructiei institutionale si a modului de decizie se apropie mult prea tare de uniunea sovietica si nu prea are vre-o treaba cu stanga sau dreapta democratica.


berenger spunea...

intre timp, ponta chiar a devenit vicepresedinte de internationala (unul din cei 32). uite, de asta eu sunt popperian in legatura cu previziunile. in rest, socialistii nu mai vin la bucuresti, dar, bineinteles asta e dovada a succesului psd.
shadow, e chiar indicata o atitudine eurosceptica, asa cum e indicat scepticism fata de orice actiune a politicienilor, numai ca in cazul discursui usl nu avem de a face cu asa ceva, ci cu un discurs nationalist, populist si antidemocratic camuflat in euroscepticism.

Lilick Auftakt spunea...

Da, a ajuns vicepresedinte. E pretul. Sau rasplata... cum sa zic.

berenger spunea...

rasplata pentru ce?

Lilick Auftakt spunea...

Ei, nu stii pentru ce? Pt ca a ales o cale proeuropeana si proamericana.
Asta i s-a cerut si a fost rasplatit personal.

berenger spunea...

nu, lilick, nici vorba. s-a dumirit lumea intre timp: functia e prin rotatie. putea sa fie si catalin voicu presedinte psd si tot ajunge vice de internationala. iar cu calea europeana si proamericana, ma faci sa rad. vezi ce zice herta muller. candva iti placea sa o citezi...

Lilick Auftakt spunea...

Crede-ma ca stiu foarte bine ce a facut Ponta. Stiu si ce a zis Herta Muller, dar ea nu a urmarit cand Gittenstein a fost in vizita la Rus. Rus, cel sustinut de Ponta. Nu te face ca nu observi. Te stiam cu destula experienta politica.

berenger spunea...

experienta politica n-am. m-a pazit Domnul de asa ceva :).
in rast, a crede ca cineva considera ca ponta merita a fi „rasplatit” pentru faptele sale e o sfanta naivitate. ponta e pus la index peste tot. si asta se vede lejer.

Lilick Auftakt spunea...

Nu e nicio naivitate. In PSD exista niste tabere.

Anonim spunea...

Lilick, inca odata ma surprinzi placut cu obiectivitatea ta.
Eu m-am nascut in Valcea si stiu ce a insemnat Mafia lui Gorun, copii de 12-14 ani isi doreau sa intre in ea. Se uita prea repede ca astia s-au ridicat in momentul in care PSD conducea tara iar Constantinescu se declara invins de sistem.
Daca baiatul lui Gorun e om corect, bravo lui dar stiti cum e... obiceiurile mor greu. Ma rog, sper sa fie asa cum zice el.
Insa PSD are o mare lacuna, la fel ca si comunistii s-au bazat pe smecherii locali. Cand a fost arestat Gorun au plecat din politie 28 de sefi. Dupa arestarea lui au urmat reglari de conturi intre ceilalti, interlopi mult mai rai.
Imi aduc perfect aminte, tot PSD a fost cel care a inceput curatenia, probabil nu mai aveau nevoie de muschi si se vroiau europeni.
Din ce stiu eu Gorun dadea bani cu camata si oferea servicii de protectie, cam fortat... ma rog... treaba Politiei.
Ce pot sa spun e ca eu niciodata nu m-am simtit amenintat de gasca lui, ei aveau treaba tot cu interlopii si nu cred ca vreun valcean se poate plange ca gasca lui Gorun i-a luat banii din portofel. Dimpotriva, hotii si tiganii se cam temeau de el.
Ma rog, pana la urma tot interlop ramane chiar daca avea o urma de onoare.
Daca era membru PDL probabil accesa niste bani de la guvern, isi facea firma de securitate si se apuca sa ia cate 50 de lei de la pensionari.
Intre Gorun care nu mi-a facut nimic, eu fiind un cetatean obisnuit si gasca condusa de Basescu care fura banii "legal"...