25 apr. 2013

Sondajul CCSB

Regele Mihai are cea mai mare cota de incredere, conform CCSB.  

- MS Regele Mihai: 51%

- Sorin Oprescu: 48%

- Victor Ponta: 43%

- Klaus Johannis: 42%

- Patriarhul Daniel: 40%

- Crin Antonescu: 32%

- C.P.Tăriceanu: 32%

- Liviu Dragnea: 26%

- Adrian Năstase: 24%

- Dan Voiculescu: 23%

- Daniel Constantin: 23%


Alte detalii aici

17 comentarii:

ADRIAN spunea...

Nu sunt printre cei care te injura pentru chestiunea cu IRL insa nici nu pot sa inteleg asocierea cu unele figuri triste care au aparut fie ca s-au insinuat fie ca au fost invitate la evenimentul cu pricina. Ai vazut ca am comentat la postarea de pe CBL. A spune ca exista cale de colaborare cu un tradator si o sluga basista precum MRU mi se pare o mare eroare politica din partea lui Chiliman.

Lilick Auftakt spunea...

La IRL vor aparea cei care renunta la a se pozitiona si a sustine un singur om si scopurile lui personale. Indiferent ca acesta se numeste Basescu sau Antonescu. Acestia se vor autoizola si nu vor putea participa la dialogul pe idei.

Augustin Radescu spunea...

Din nou, eterna si fascinanta manipulare prin sondaje! Cum poate ponta, care a tot calcat in strachini in ultima vreme, sa creasca in sondaje, in timp ce Antonescu se prabuseste? Pentru care fapte? In plus, in acest sondaj comparam mere cu nasturi: procentajul obtinut de Mihai (zdravan "coafat", dupa parerea mea) e atribuit persoanei sau institutiei?
Aceeasi jonglerie e si in cazul patriarhului: vorbim despre increderea romanilor in Daniel, in biserica sau in Dumnezeu?

Lilick Auftakt spunea...

Augustin Radescu, acest sondaj nu se contrazice cu altele din perioada aceasta, din ultimele saptamani. Daca era altfel decat toate celelalte as fi crezut ca e ceva in neregula cu el, dar totusi nu poate sa il conteste nimeni.

In ceea ce il priveste pe Daniel, eu cred ca lumea il confunda cu BOR. Altfel nu am auzit pe cineva sa aiba incredere personal in el si atat.

Lilick Auftakt spunea...

Iar procentajul lui Mihai I e al lui personal.

Lilick Auftakt spunea...

Augustin, ca sa te lamuresti mai bine, consulta tot sondajul. Si poate o sa intelegi de ce unii se prabusesc iar altii urca.

Augustin Radescu spunea...

Vad ca nu renunti la vechiul tau refren: cei care nu gindesc ca tine nu inteleg nimic! Nu conteaza ca e contraproductiv, dar e cel putin neelegant. Ma rog, tine-o asa, nicio problema. Dar de ce nu vorbesti si de sondajul care-l da pe Basescu in ascensiune vertiginoasa? Sau doar cele care-ti convin ...

Lilick Auftakt spunea...

Dar nu e vorba de mine. Ti-am recomandat sa citesti tot sondajul, poate intelegi mai multe. Asta doar pentru ca ai pus niste intrebari...

Lilick Auftakt spunea...

Cum adica dau sondajele care imi convin? Pai si asta arata cresterea lui Basescu. Toate trei sondajele arata asta.

L-am dat pe asta ca e cu Regele. Simplu...

Lilick Auftakt spunea...

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/de-ce-creste-traian-basescu-in-sondaje-300331.html

Lucian spunea...

De anul trecut din octombrie monarhistii au ajuns la 53%. Partidele politice si establishmentul republican (indeosebi serviciile basescului) se tem de monarhie si fac tot ce le sta in putinta sa ascunda adevarul, dar iata ca el iese, incet-incet, la iveala.

Pepi Mustateanu spunea...

O primesc ca pe o veste buna :) !

Florin Matei spunea...

Vai, Antonescu 32 %? Aşa de muuult? Nu se poate, doar Antonescu e un chiulangiu, un leneş, un somnoros, un dictator (na, că uitam de asta!)!

Corvin spunea...

Linişte sufletească, belşug şi lumină să vă aducă Sărbătoarea Învierii Domnului. Paşte Fericit !

Lilick Auftakt spunea...

Un Paste Fericit! Multumesc mult!

Anonim spunea...

Paste Fericit, Lilick!

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult! Un Paste fericit! :)