14 mai 2013

Sa coabitati bine!

Dupa cum observam din poza de mai jos, coabitarea merge foarte bine in toata tara. Basescu e in turneu prin fiefurile USL. Mai jos, in poza, prezidentul se afla la un pahar de plastic (probabil) cu palinca, alaturi de presedintele CJ Satu Mare, penelistul Adrian Stef (cumnat cu Ovidiu Silaghi) si primarul pesedist din comuna Certeze. Pare exact in mediul lui. 


























Foto: Stela Tudor.

7 comentarii:

ADRIAN spunea...

La Certeze era oricum concentratia maxima de prost gust menit sa epateze. Un fel de loc unde spiritul tiganesc i-a asimilat pe romani. www.mandriesibeton.ro si intelegem profilul psihologic al cetateanului din Tara Oasului care simte nevoia sa se pozeze cu mizerabilul ...

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, coabitarea marlanilor. Nu cred ca e vorba doar despre Tara Oasului. O sa vedem astfel de imagini din toata tara.

Anonim spunea...

Coabitare vezi tu. Eu vad manipulare draga Lilick.Pacat! Ar trebui ca de fiecare data cand apare masa-verde, toti primarii, presedintii de CJ (USL) sa se ascunda.

Lilick Auftakt spunea...

A, deci nu se numeste coabitare veselia asta?

Anonim spunea...

Coabitare?! Mai degraba...copulare!
Iarta-ma, Lilick.
Anonymus Magnus

Petrini spunea...

Asa e, e prost gust maxim la Certeze. De fapt peste tot unde oameni cat se poate de simpli isi rup spatele prin strainatate - in loc sa fure, sa dea in cap, sau sa stea dracului in tara cu mana intinsa la guvern - si mai si aduc tot venitul in tara, e de prost gust si anti-liberal.

Nu v-ati schimbat deloc: tot cu nasul pe sus, tot cu aere de "intelectuali". IN loc sa incurajati oamenii care muncesc, tot voi dati cu piciorul. Nu sunt destul de cizelati si de rafinati taranii din Certeze pentru elitele PNL. Pai si ce, v-ati dus vreunul sa le faceti educatie? Am inteles ca acolo e un primar PNL! De ce nu i-a instruit domnia sa pe localnici intr-ale bunului simt in constructii? De strambat din nas e usor...

Lilick Auftakt spunea...

Oamenii astia muncesc? Eu vad ca beau...