2 aug. 2013

Un extremist periculos printre noi. Sau mai multi. Boicotati Nasul TV.

Daca nu ma mai uit de foarte multe luni la nicio televiziune, asta nu inseamna ca nu ma intereseaza ce se intampla cu televiziunile de stiri si, in general, cu presa. Daca nu simpatizez cu niciun partid in mod special, si nu imi manifest iubirea nebuna fata de vreun politician, asta nu inseamna ca sunt impotriva partidelor, a politicienilor sau a Parlamentului. Din contra.

De aceea, ceea ce am aflat ca s-a intamplat zilele trecute la Nasul TV mi se pare ca intrece orice inchipuire. Un individ, cu frustrari si complexe evidente, prieten si invitat permanent la aceasta televiziune, "bloggerul" Mihai Giurgea de la  "Capitalism pe paine", intrebat fiind ce solutie vede impotriva actualei clase politice, a politicienilor in general, a raspuns spunand ca solutia o are in buzunar si scotand un cutit pe care l-a ridicat in aer.

Langa el se afla Mihail Neamtu, pe care oricat de putin l-as simpatiza, il felicit pentru atitudinea democrata pe care a avut-o in acel moment fata de descreierat si ca l-a obligat sa iasa din emisiune.

Chiar nu inteleg cum acest om e inca liber. Ceea ce scrie pe blog depaseste orice imaginatie. Nu vreau sa ii fac prea multa reclama sau trafic, insa trebuie sa vedeti totusi, pe un alt blog, cam ceea ce debiteaza. Stiti sa cautati mai mult. In plus, omul are o organizatie paramilitara, denumita brigada Vlad Tepes, pe care o antreneaza in scopul, declarat, printre altele, de a ucide politicieni. Se crede de dreapta. Anarho-libertarian. De fapt, discrediteaza dreapta prin tot ceea ce spune si face. Si, sa fim seriosi, extremismul nu e dreapta sau de stanga: e doar crima si dementa.

Am 638 prieteni comuni cu el pe facebook. Multi dintre ei oameni foarte decenti. Nu inteleg cum s-a strecurat printre noi pana acum, fara sa il remarcam. Pagina lui de facebook are peste 7000 de "fani".

Preiau mai jos si apelul la boicot al prietenului meu Bogdan Duca si, va rog, daca sunteti cumva, intamplator, "prieteni" cu Giurgea, sa-l izolati. De asemenea si pe Laurentiu Primo, un alt extremist promovat de Nasul TV, care propune "amputarea clasei politicie" si alte aberatii de acest gen.

"OTV-ul era un post de televiziune pentru nebuni cuminți și tâmpiți. Nu regret niciun moment dispariția sa. Regret doar otevizarea presei datorită succesului nebun la public avut de realizatorii OTV.

Există însă un alt post tv, nu la fel de popular, dar care promovează o nebunie malignă, extremismul politic, violența ca instrument de luptă politică, mișcări și ideologii anti-sistem care nu ascund faptul că doresc chiar lichidarea fizică a adversarilor.  


Asta printre emisiuni care promovează teorii protocroniste și ezoterice ce au mers și merg mână în mână cu fascismele, național-socialismele și național-comunismul.

Această televiziune este Nașul TV și ar trebui boicotată până va dispărea. Asta dacă vrem să trăim într-o Românie normală." 


14 comentarii:

razvan spunea...

In vremuri de criza se inmultesc extremistii. Daca o sa treaca vremurile astea si el o sa dispara!

Anonim spunea...

Aia macar in dementa lor (asa cum spui tu) incep sa capete substanta si cred ca vor impacta cat de cat societatea romaneasca. Ceea ce liberalismul n-a reusit sa faca, din pacate, in ultimii 23 de ani
Asta e rezultatul perindarii pe la putere a tradatorilor de neam si de tara .
Oricum asa nu cred ca se mai poate continua, cel putin nu mult timp de acum incolo

Vali

Anonim spunea...

In curand o sa va scoatem democratia din cap.Cu topoare si cutite.Chiar daca voi va opuneti tot noi izbavim ca avem poporul de partea noastra.

Lilick Auftakt spunea...

Vali, nu are niciun impact. Cativa nebuni. Dar ajunge si unul ca sa faca cine stie ce nebunie.

Lilick Auftakt spunea...

Anonim, in imaginatia ta bolnava doar.

Augustin Radescu spunea...

Habar n-aveam ca mai exista "Nasul"! Ma tem ca tocmai i-ai dublat audienta!

Lilick Auftakt spunea...

Augustin, nu cred ca i-am dublat nimic. Daca momentul ala cu nebunul cu cutitul trebuie vazut, trebuie vazut. Dar de oamenii legii, ca sa ia masuri urgente cu decreieratul.

Lilick Auftakt spunea...

Eu nu m-am uitat niciodata. Daca cineva vrea sa vada secventa, e pe youtube.

AristotelCostel spunea...

@razvan

"Vremurile astea" abia au inceput. Criza financiara globala se afla doar la inceput. Din 2008 pana acum doar s-au pastrat aparentele unui sistem functional, care practic e mort. :D

Cuculeții ăștia frustrați sunt mici copii pe lângă cei care se vor revolta... de foame împotriva unora de teapa cuculeților frustrați. :)

Schemele Ponzi globale, nu capitalismul, nu exploatarea, ci poate... doar retardarea, au accentuat inechitatea socială. Echilibrarea va fi brutală și aproape... instantanee. :D

Tonetarii ăștia frustrați nu pricep că trăiesc doar din servicii prestate pentru majoritarii rupți în cur. Averile sunt concentrate în mâinele unui procent infim de omuleți care nu pot cheltui în plus, nevoile lor fiind deja acoperite. :D

Din 2008 încoace au făcut tot posibilul, a crescut cererea pentru lux, însă economia României nu prea resimte acest tip de "reînvigorare" economică. Nișa asta e puțin cam strâmtă.

@anonim
Scoateți-vă, băieți, democrația din cap doar dacă vă puneți bureții în cloroform; nu dictatura și sărăcia le lipsește celor mulți, cretinei frustrați.

Adrian Stoica spunea...

În primul rând, felicitări! Sunt de acord cu tot ceea ce ai scris aici.
Așa! Acum să remarcăm un lucru. Ai (aveai?) 638 de prieteni comuni cu personagiul, unii "oameni foarte decenți"?! S-o crezi tu! În cel mai bun caz, ai niște prieteni care se împrietenesc (pe FB) cu oricine, fără niciun criteriu și, de fapt, nici nu știu cine e MG și ce debitează. Alții, însă, știu foarte bine cine e personajul și, dacă tu îi denumești "decenți", nu greșești decât cu o literă: sunt DEMENȚI, la fel ca și personagiul.
Astfel de oameni au o calitate destul de rară: carisma. Pentru un om normal, a avea carismă e un lucru foarte greu de realizat, fiindcă presupune o exaltare, iar aceasta este ori NEBUNIE, ori "arta actorului" (ori și/și). Au fost trei sau cinci oameni care au ars trei manechine în oraș? Cum au putut face așa ceva? Nu-i voie să-ți faci un mic în oraș - și e firesc să fie așa - cine i-a dat voie individului să facă pe incendiatorul?
Ei, bine, Lilick, nu e foarte greu de intuit că, în spatele lui stau alte personaje. Ce mare investitor e acest MG, care plătește nu știu câte miliarde taxe? Nu e niciun investitor, e doar "director de blog". De ce? De blog. Iar acum angajează (?) persoane pentru fundraising! (http://capitalismpepaine.ro/2013/08/06/miscarea-antitaxe-oferta-de-munca/)
E, așadar, doar un amărât manipulat de ... nu știu cine. De cineva care are interes în producerea de dezordini. Cine e? Habar nu am. Dar, cu siguranță trebuie să fie cineva, pentru că eu nu mi-l închipui pe Giurgea nici măcar ca având bani pentru manechinele alea pe care le-a ars.
În fine, nu despre asta e vorba. Ci despre întrebarea care ar trebui să te frământe: de ce ai atâția prieteni comuni?

Adrian Stoica spunea...

Încă un lucru. Vezi că până si pe blogul tău fanii lui MG scriu ceea ce scriu: "In curand o sa va scoatem democratia din cap.Cu topoare si cutite." E ... e libertatea cuvântului, da? Dar cam sună a amenințare, și e o amenințare extrem de explicită. La fel cum sunt nenumăratele amenințări de pe blog. La fel cum la fel de lipsit de echivoc a fost gestul de pe NașulTV.
Dar, cum orice "naș" își are nașul, iată că și băieții au primit un mesaj amenințător: http://capitalismpepaine.ro/2013/07/31/violenta-comunista-in-piata-roma/
Și, printre comentarii e și acesta:
" george
31 iulie 2013 • 9:20 AM

fa-i plangere la politie idiotului pentru amenintare. ce tara de kkt, astia sunt marionetele politicienilor si partidelor. oameni de nimic, ca pe vremea lui ceasca cand astia cum e prostul asta au torturat si omorat elitele. asta doar pentru ca erau peste ei, niveland intelectual tara la stadiul la care este din pacate si acum la 23 de ani dupa moartea impuscatului"
Unde să facă plângere? La poliție. Pentru? Pentru că un anume individ i-a dat un răspuns corect idiotului? Da' parcă MG voia să desființeze statul, inclusiv poliția ...
Ei, ăștia sunt oamenii ...
Și, totuși, de ce e acum Giurgea în libertate?

Lilick Auftakt spunea...

Raspunsul e simplu. Omul s-a introdus pe nesimtite printre noi. Altfel nu pot sa inteleg de ce atatia liberali (mai ales) si pesedisti sunt prieteni cu el.

Lilick Auftakt spunea...

Nici eu nu stiu de ce e Giurgea in libertate. Dar am sugerat din articol ca se doreste discreditarea dreptei. Cine poate sa faca asta decat stanga? Deci?

Anonim spunea...

Doamne ce extremist. Sa scoata el cutitul ? Cum e posibil s-o faca intr-o tara democrata. Eu zic sa-i lasam pe calaii Romaniei si ai romanilor sa fure si sa distruga in continuare. Sa-i lase sa moara pe nenorocitii care n-au bani, sa moara in spitale, sa moara de foame sa fie in continuare generatie de sacrificiu pentru imbogatirea fara limita a reprezentantilor nostri. Ei sunt democrati. Au elaborat legi care le permit sa fure fara sa raspunda. Si in numele democratiei, fac ce vreau. Sa crape toti nevoiasii, toti nemultumitii, sa se revolte cat vor, dar sa nu scoata cutitul ca atunci se schimba foaia. Sunt extremisti, anarhisti si ca atare trebuie eliminati. Ei au dreptul pentruca sunt democrati. Au toate drepturile.