3 ian. 2014

2014. A doua zi. Dezolant.




8 comentarii:

niku_elektriku spunea...

lilick,

la multzi ani!

eu de multa vreme zic despre faptu ca o incursiune pe bulivardu principale al capitalii noastre sotzializde e mai deprimanta decit una in ultimu catun din selectzionata judetzelor giurgiu-ialomitza-vaslui+care mai vrei matale, la alegere, cu toate cashile alea din chirpici si cu stuf pe pept.

e straniu cum capitalszmu asta cu specfic si muci in freza a facut din cea mai "scumpa" artera a tzarisoarii, una care e mai provincial deprimanta decit aceeasi pe vremea comuniszmului, cind parca era ceva mai cosmopolita decit acum, cu toate "investitziile" de zeci de miliarde de coco si evroi facute intre timp, cu contravaloarea carora, mai mult ca probabil, faceam o capitala noua, alaturea sau a laturi, intr'o tzara normala la cap si la stomah, ca'mi vine sa vars.

si e normal sa dispara afacerile dintr'o zona in care totaltatea cifrei d'afaceri (nu zic a profitului), luata asa, ochiometric, dintr'o perioada determinata de timp, nu egaleaza cheltuielile cu iluminatu' public "sarbatoresc", asa saracacios cum a fost anu' ista, din aceeasi perioada de timp...

pozeDECAT spunea...

La multi ani totusi! :)
http://pozedecat.wordpress.com/2014/01/02/2014-va-fi/

ADRIAN spunea...

N-am fost atent si am urat din wordpress. La multi ani din nou!

Lilick Auftakt spunea...

La multi ani, Nikule! La multi ani, Adrian! Nu stiam cine e "poze Decat". :))

ADRIAN spunea...

alter ego ... ti-a placut? e instrumentul meu pentru comentat pe blogurile de wordpress care restrictioneaza comentariile din blogspot. eram conectat la ala cand am vrut sa comentez :)

Shadow spunea...

La multi ani lilick. In an nou bun si fericit. Cat mai multa sanatate ca restul le facem singuri.

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult, Shadow. Toate cele bune si tie. Da un semn cand mai ajungi pe aici. :)

Radu Humor spunea...

S-ar putea ca şi cineva de pe aici să fie interesat(ă):

E de tot râsul pînă unde ajunge absurdul ?!
Secretarul de stat adj al SUA se întâlneşte cu preşedintele celui mai important for juridic din România, nimeni altul decât nepotul unui fost general de securitate român care a luptat cel mai aprig împotriva Americii – duşmanul de moarte al omenirii, cum ne spunea atunci !
Dacă nu veţi lua măsuri urgente de restabilirea ordinei în această ţară, mă faceţi să cred că nu nepotul, ci unchiul a avut dreptate. Şi nu Uncle Sam, ci cel al preşedintelui CSM român.
Şi în acest caz ar trebui să ne adresăm lui Vladimir Putin !!

Semnaţi Petiţia :
http://www.petitieonline.com/forum/77548/start/5400