13 nov. 2014

Cum sa uitam?

Oricat ai vrea sa uiti tot ce faceau fesenistii in anii '90, nu poti. Pesedistii parca se chinuie zilnic, mai ales in campanii, sa ne aduca aminte. Au exact aceleasi apucaturi, aceleasi reflexe.

Imi aduc aminte ce misto grosier faceau fesenistii, ranjind, de Seniorul Coposu. Ca nu vorbeste bine ca Roman, ca Iliescu, ca altii, ca nu are stralucirea si elocinta lor. Pana la urma a vazut toata lumea cine a fost Coposu si cine au fost ei. Si o vedem pe pielea noastra, zilnic.

Campania asta e ca un turnesol care le scoate unora in evidenta reflexele, educatia, caracterele. Cum sa uitam daca ei nu ne lasa?

9 comentarii:

Unknown spunea...

Da, Lilick,ai perfecta dreptate in cele afirmate de tine.Dar cred ca in materie de "nesimtire" nimeni nu-l poate intrece pe Cristian Preda,din"aripa" PD a FSN-ului, pe care,l-am auzit PERSONAL la Nasu tv.,in vremea cand inca era consilier al luiTB.afirmand,cu subiect si predicat, ca TB este un "Coposu"al prezentului,insirand o seama de "insusiri"ale"idolului" lui de la Cotroceni "mostenite"de la Seniorul Coposu.

Lilick Auftakt spunea...

Dadiana, am scris despre asta, revoltata, chiar atunci. Daca Iohannis pierde acum, o mare parte din vina o au si acesti intelectuali, inclusiv Preda.

Shadow spunea...

@Lilick

daca iohannis pierde principala vina este a lui si a echipei lui, a lui antonescu asisderea pt ca a predat pnl-ul acelorasi fsn-isti.
intelectualii astia ""arondati" nu fac decat sa te indemne sa "votezi invers".
preda l-a considerat pe basescu si pe post de Coposu si pe post de Napoleon, pavelescu si ai lui au considerat-o pe udrea ca fiind un Coposu, alti papa-lapte (gen papahagii) au considerat-o pe macovei ca fiind mandela, etc.

pierd pe mana lor.
Problema romanilor este ca oricum si la alegerile astea au avut de ales intre oameni ai aceluias sistem.

Nu e vorba de "doua rele" ci de acelasi sistem care se ascunde in spatele lor.

Lilick Auftakt spunea...

E totusi o diferenta mare intre ei, Shadow.

Shadow spunea...

Care diferenta Lilick?

Uita-te la tismaneanu and comp care dupa ce l-au scuipat pe johannis acum il "mangaie".

si zau nu sunt diferente intre ai lui "ponta" versus "ai lui blaga".

Cine din "greii" pnl-ului mai misca in pnl? Vosganian tras pe linie moarta si cam atat(chiar m-a facut sa rand orban ca l-a dat afara pe Chiuariu dar la tinut pe Vosganian, in ambele cazuri "dosarele" sunt facaturi), restul sunt basistii de top care se dau azi antibasisti.

a ramas orban si toata "gasca cea vestita" a pdl-ului.

Pt magaria cu pdl-ul si cu ppl-ul atat antonescu cat si johannis nu sunt de votat pt mine. Asa ca eu Duminica votez "alb".

Nu mai e nimeni in pnl care sa rupa pnl-ul de pdl. S-a ajuns la "visele" lui basescu.

Lilick Auftakt spunea...

Nu e chiar asa, Shadow. Dar nu imi propun sa te conving acum de altceva. O sa vezi pe parcurs.

A propos, ai votat? :)

Shadow spunea...

@lilick

da am votat "alb" cum am promis ieri dimineata (2 ore de coada).

Anonim spunea...

Abia astept ziua cand madama ot Plescoi va fi chemata la DNA !

Sandi

Lilick Auftakt spunea...

Cred ca ziua aia se apropie cu pasi repezi...