20 mai 2011

Elena Udrea - o catastrofa pentru PDL! (plus update)

O spun sondajele! Iata-l asadar pe cel realizat de SNSPA, din care reiese ca Elena Udrea se afla pe ultimul loc in increderea bucurestenilor, 78% dintre acestia spunand ca nu au deloc incredere in ea, 6% declarand ca au incredere (1% foarte multa + 5% multa). Cum am participat si la campania "Apara Bucurestiul de Elena Udrea", pot sa va spun ca, uneori, ajungea sa arati doar poza cu doamna ministru cuiva. Pana sa explici despre ce e vorba, omul deja semna cu furie impotriva ei. Efect magic!

Colac peste pupaza, tot astazi aflu ca "preşedintele PDL Bucureşti Elena Udrea a pierdut procesul pe care l-a intentat Alianţei de centru-dreapta (PNL+PC) pentru că prin campania civică împotriva Legi Capitalei, pentru un referendum local prin care bucureştenii să decidă singuri cum e mai bine pentru ei, i-ar fi fost lezată onoarea."

"Da, domn' judecător, onoarea mea, săru' mâna, nereperată, cum remâne?"

Update - Astazi, "catastrofa portocalie" comite alta gafa. Iata ce declara, referindu-se la piesa de teatru cenzurata, "Blonda chiorul si piticul": "există oameni care vor să se folosească de numele Preşedintelui, al meu sau al Premierului ca să obţină un oarecare profit."

8 comentarii:

Arogantu' spunea...

'Colac peste PUPAZA' - bine zis !

Lilick Auftakt spunea...

@Arogantu' :)))) Nu mi-am dat seama...

alex.dumitrascu spunea...

1-Daca vrea sa-si pastreze onoarea neiritatasa nu si-o frece de referendum.
2-pana acum nu era chiar oficial ca pe Basescu il cheama ciorul si pe emil bobu piticu'. Acum m-am limpezit si eu cumva. Cat despre "blonda" e un fel de nume comun pentru gaste. Nu se leaga nimeni de ea da natanga crede ca o cheama "blonda".
Cati nu i-or fi cantat ei serenade in tinerete (acum vreo 15-20 de ani)

'Ramooooonaaaaaa!!!!!!
De ce nu te-ai spalat pe gaaaat?????

Lilick Auftakt spunea...

Da, e extrem de proasta si nu poate sa-l domine decat pe Basescu. Eu m-am convins 100%, din campania din strada. Nu mai prosteste pe mai nimeni si se mai baga si in vorba neintrebata.

popateapa spunea...

Vedeţi ca Udata asta şi cu Maria sa Chioru trag spre o lovitura de palat.
http://popateapa.wordpress.com/?p=3157

Vania spunea...

Las' că i-o reperao careva!...

Matilda spunea...

E toantă rău !
După ce Băsescu a oferit sala de la Cotroceni pentru spectacol, gîsca trebuia să tacă !

Lilick, scuză-mă, ai greşit titlul : Udrea este o catastrofă, un cataclism, o nenorocire, etc.., pentru noi toţi !

radu spunea...

Da` de ce nu sta si amanta cu tzatza Maria si cu amantu Traian, la piesa, la Cotroceni, sa vada piesa? ii e rusinica?
Fufa asta care-o imita prost pe Lupeasca si pe coana Joitica si-a construit cariera ca traseista pe traseul PSD-PNL-Stolojan-PD: bani cu barbatul fatal Dorin Codos, sex cu "Presedintele Romaniei", si drept rasplata pt. sericii fonduri europene pt. fidelii lui Traian din marea corporatie pedista, pilotata de marele licurici. Nu stie decat sa execute "cu suflet" si sa reproduca tot ce-i indica amantul in alcov. Pt. ea PD-L e o "stare de spirit" iar basecu e "dragoste". Exact de asta are nevoie chiorul: de executanti loiali care sa-l urmeze cu dragoste si incredere oarba, pentru putere si bani.