14 mai 2011

Toader Paleologu: "Eu sunt "L" din PDL"

... Nu stiam cine...

12 comentarii:

radu spunea...

Degeneratul asta nu-i bun decat ca bufon la emisiunea de desene animate pentru copii cu retard mintal sever.
E ca-n reclama aia cu Danutz, "eu sunt Toader, daca vreau, pot sa ud si canapeaua, Udrea nu se supara, de ce oare?" Cel mai penibil claun al politicii romanesti, pace Talmacean!
Eu ii dau iepurasului astuia bok-ciu un leu vechi, pentru L-ul din PD-L. Sa fie primit si sa-si ia cu el un suc, sa-l bea dupa vot.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, se discuta pe facebook de zor daca Paleologu e mai tare ca Talmacean sau nu. Lumea e impartita... :))

ADRIAN spunea...

Parerea mea o cunosti ... Ce tare mi-ar placea daca, prin absurd, ar castiga presedintia partidului! :))
Eu sper totusi sa tragem apa dupa PDL in cazul in care castiga BOC :)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, Yes!!!

Lilick Auftakt spunea...

L-ul din PDL a luat 55 de voturi din 1353! :)))))

radu spunea...

Ba, doar 24!
Tare CTP-ul: "un Talmacean cu studii la Sorbona".

Lilick Auftakt spunea...

Da, la final 24. Direct la Preda pe blog ma duc. :))

Lilick Auftakt spunea...

Va rog eu frumos sa ii faceti de kakao pe unde puteti. :))))

radu spunea...

Pai, la Preda degeaba ma duc sa postez, ca ma baneaza de cateva saptamani. E sensibilicos, nu suporta cand ii fac de kko pe el si basistii lui. De-acum o sa trimit aici mesajele banate la Preda ;)
PS. Tocmai citesc ingrozit un scenariu politic virtual pe cotidianul.ro. Cred ca ar trebui sa ia act de el toate mintile lucide din Opozitie si sa gandeasca urgent antidoturi. Ce scrie acolo are sens.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, pune aici tot ce vrei: comentarii banate, link-uri.

radu spunea...

@Lilick: Asa am sa fac :)
Am si cateva modeste sugestii de strategie pt. Opozitie, daca nu suna prea pompos. Banuiesc ca s-au mai gandit si altii la ele.
E clar ca basecu vrea sa aduca la guvern ca premier un tehnocrat corporatist ca sa faca rost de parghii pentru crearea Albei ca Zapada, fara de care nu-si poate trage o coalitie de guvernare in 2012, chiar daca fura la greu si le face lipeala UNPR cu Dan Diaconescu.
In conditiile astea, USL ar trebui sa faca ceva similar, pentru a avea cu cine sa se alieze in 2012.
Deocamdata eu zic asa: tb. alimentata o ruptura a gruparii Blaga de bokobasisti, mai intai prin nevotarea in Parlament a proiectului basist de inlocuire a lui bok.
Doi: crearea unui partid monarhist, apropiat PNL si USL.
Trei: atragerea PNTCD, dupa ce-si rezolva problemele interne.
Patru: incurajarea crearii unei grupari aliate de centru-stanga in jurul lui Oprescu, dupa castigarea alegerilor la Capitala.
Cinci: relatii externe cat mai eficiente. Experienta istorica ne arata ca in Romania schimbarile de putere se fac cu binecuvantare din afara.
USL are nevoie de aliante pt. ca, dupa toate estimarile si dupa trendul descendent, nu va reusi sa obtina peste 50% in 2012 si exista riscul unei ruperi, daca partidele componente nu se inteleg pe functii si nu elaboreaza repede o alternativa coerenta de guvernare. Varianta cu Ponta premier nu pare sa atraga. Mai vorbim.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, ok. Doar cu punctul ala, cu partidul monarhist, nu sunt de acord. Subiectul o sa il tinem asa cum trebuie, deasupra partidelor.