15 iul. 2012

Sute de milioane cheltuite de Tismaneanu si Neamtu

S-a finalizat auditul la IICCMER. In curand veti afla date incredibile despre sutele de milioane cheltuite de oamenii de "dreapta" Tismaneanu si Neamtu pe convorbiri telefonice, transport si cazare. Sau despre 280 de persoane (un fel de "colonei" din presa) care au fost platiti de IICCMER pentru "traduceri". Sper ca pe purul Mihail Neamtu il asteapta si niste vizite la DNA. Stanomir, nu mai plange! 



11 comentarii:

radu spunea...

Lasa, ca are MRU destule batiste pt. el. :)
Sute de milioane de lei vechi sau de RON? Daca-s RON, e horror.
Dar, de ce ma mir? E suficient sa ma uit la suncile pe care le-a pus pe el Neamtzu.

Lilick Auftakt spunea...

Pai am inteles ca Tismaneanu ar fi cheltuit peste 500 milioane lei vechi numai pe bilete. Dar sigur, el lucra "pro bono" :)). Iar la Neamtu e si mai rau. Culmea tupeului, nesimtitii astia au incercat sa ii impute lui Oprea in 2010 un singur bilet. Vreau sa vedem si lista celor platiti de IICCMER. De-abia astept.

ADRIAN spunea...

Phiu, ... pentru moment m-am speriat si am crezut ca e o funie cu testiculele pedeleilor dupa ce s-au intalnit cu Base ...

Lilick Auftakt spunea...

HAHAHAHAHA!

Lilick Auftakt spunea...

Sa vedem cum justifica Neamtu la DNA atatia bani cheltuiti la IICCMER. Sper ca nu cu bonuri de shaorma, mustar, ketch-up, usturoi, produse cu care si-a promovat "Noua Republica" :))))))

radu spunea...

Pai, doar Neamtzu trebuie sa-i justifice sau si Stanomir? Ca el era, cica, presedinte la Volodea, ca bok premier la basecu.
@Adrian, nu-s testiculele lor asa de mari. Poate doar la fel de uscate :)

Lilick Auftakt spunea...

In special Tismaneanu si Neamtu cica... Sa vedem.

Petrini spunea...

Si totusi, Lilick, nici o reactie la ultimele evenimente si la atitudinea de o duritate fara precedent EU si US, indiferent de familie politica?

Nici o reactie nici la raspunsul in stilul "agenturili" si "amestecul in treburili noastre interne" care a venit de la USL si de la Crin Antonescu in persoana?

Lilick Auftakt spunea...

Petrini, chiar nu intelegi ca nu mai intereseaza DELOC presedintii? Vreau sa scapam cat mai curand de orice presedinte si de republica si ATAT. Monarhie!

Rational Idealist spunea...

Tot vad "pe surse" vesti apocaliptice despre ce au gasit auditurile din ministere si institutii. Ar fi bine sa publice oficial cat mai repede, in loc sa tot bage zvonistica (ca stil, asta se potriveste mai mult basistilor).
Nu zic ca n-ar fi asa cum se aude, dar astept cu nerabdare sa vad rapoartele oficiale si mai putine speculatii.

Lilick Auftakt spunea...

Rational Idealist, da. Pai si eu vreau mai repede. De asta am si postat.