26 mar. 2013

Cristian Diaconescu: "Keep Left"

Dumnezeule! Cat poate sa fie de disperat Basescu daca isi lanseaza o platforma asa-zis de dreapta cu ajutorul unuia care nu a apucat nici macar sa isi scoata de pe blog platforma de stanga? Omul asta, Basescu, nu se potoleste pana ce nu ajunge sa provoace mila pana si ultrasilor basisti si bataia de joc a copiilor.


10 comentarii:

ADRIAN spunea...

Ca sa parafrazez: E atat de ridicol ca un om care face apologia stangii pana ieri sa faca de azi miscari de dreapta incat n-are rost sa ne enervam. Sau "ne-am si plictisit" de acest tip de "Maradonna" ...

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, si pe partea cealalta de "dreapta" e miscare. Cica 70 de alesi PDL trec la PNL. Se intrec si unii si altii in ridicol.

ADRIAN spunea...

Optimistii ar spune, in cazul celor 70 de alesi de care spui, ca incet incet ajungem la un guvern de mare uniune nationala. Iar PNL va fi un partid mare si tare. Eu, care n-am vrut sa accept sloganul USL-PDL: aceeasi mizerie" tind sa cred ca era o observatie justa. Ma gandesc daca nu cumva ar trebui sa invat maghiara si sa ma mut in tinutul secuiesc in speranta ca va capata autonomie si apoi independenta ca sa nu mai fiu in cocina asta numita impropriu tara. Si deja nu-mi mai schimba nimeni impresia ca intre "sa traiti bine" si "revolutia bunului simt" este un perfect semn de egalitate.

Lilick Auftakt spunea...

Pai ce optimism, ca liberalii de acolo, din Mehedinti, sunt terminati.
Primesc multe mesaje de la ei. Cand au patit la fel vecinii lor de la Caras, sau altii, nu au crezut sa li se intample la fel. Nu au gandit doi pasi inainte. Acum ei sunt indepartati. Asta e.

In ceea ce ne priveste pe noi, da, si eu sunt 100% de acord cu tine.

Lilick Auftakt spunea...

Deja toate partidele astea lucreaza cu acelasi material pt ca mizeaza pe aceiasi votanti. Care o sa se reduca incetul cu incetul la activisti. De asta e bataia asta sa isi ia oamenii unii altora. Ca nu o sa ii mai voteze nici dracu' in rest.

Adrian Stoica spunea...

Eu cred că e un motiv tehnic, același care îl împiedică să folosească diacriticile. I-a făcut unu' șablonu' și nu știe să-l schimbe.

Lilick Auftakt spunea...

A dat si o explicatie: “Ca să fiu sincer cu toată lumea, consider că celui căruia îi este sete, îi e egal dacă paharul cu apă îi vine din dreapta sau din stânga!”.

:))))

ADRIAN spunea...

N-am stiut ca e si comic acest domn :)

Deceneus spunea...

Atata timp cat nu stabilim niste repere, vom alege ca la loterie si vom pierde de fiecare data.

Strategia asta in care liderii fabricati de mass-media reprezinta centrul politicii, nu duce nicaieri.

Vad ca ti-a pierit entuziasmul si sperantele. :)

Lilick Auftakt spunea...

Deceneu, nu prea imi pun sperantele in politicieni. Apoi, cei care au interese prezidentialiste, oricum i-ar chema si din orice partid ar fi, sunt intr-o disonanta totala cu interesele si principiile mele.