27 nov. 2013

China

Mai jos un filmulet despre afacerile Chinei de care nu se vorbeste zilele astea. Dar mai intai cititi aici despre cum a impiedicat Guvernul Romaniei publicatia Epoch Times sa participe la lucrarile Forumului Economic China-Europa Centrala si de Est.

 

7 comentarii:

Augustin Radescu spunea...

Daca ai ajuns sa faci trimitere la asa zisa publicatie Ehop Times, pe a carei prima pagina se lafaie, la greu, panseurile de Gaga ale Elenei Urdea, alaturi de nu mai inteligentele ziceri ale lui Basescu, Cezar Preda si ale altor titani portocalii ai democratiei romanesti, ai ajuns rau!

Lilick Auftakt spunea...

Iar tu esti un biet comunist nefericit daca, din tot ce am postat eu, ceva grav si alarmant, ai ramas sa comentezi ceva ce nu are legatura decat cu obsesia ta basist/antibasista. Noroc ca ati mai ramas putini. Si basistii si antibasistii. Puneti impreuna de o mica secta.

Lilick Auftakt spunea...

A, sa nu uit: alti pupatori de chinezi sa ma scuteasca.

Augustin Radescu spunea...

Stiu, in afara de basisti sau antibasisti, mai exista si acei oameni fericiti care n-au niciun dubiu si nicio directie. Cei ca tine.Dar, ghici ce: nu te invidiez!

Lilick Auftakt spunea...

Asta ti se pare tie. Eu am dintotdeauna o directie clara, care e doar cu spatele catre rusi si chinezi si a tuturor lacheilor si slugilor acestora.

Anonim spunea...

ダイバー 一覧 ダイバー 自動巻き 日本製 ダイバー クオーツセイコーセイコーセイコー ダイバー メンテナンスセイコー ダイバー ムーブメントセイコー ダイバー 偽物ダイバー おすすめダイバー オートマチックセイコー ダイバーセイコー ダイバー プロフェッショナルダイバー ペプシセイコー ダイバー プロフェッショナル 300mダイバー レディース キネティック ダイバー レビューセイコー ダイバー ソーラーコーチ 斜め掛けコーチ お財布コーチ オンラインショップコーチ ポシェットコーチ ペンケースコーチ アウトレット ネックレスコーチ アウトレットコーチ アウトレット 日本コーチ アウトレットコーチ アウトレット お台場アウトレット オンラインコーチ コーチ アウトレット

Lilick Auftakt spunea...

Augustin Radescu, parca acum catiav ani aveai putin o alta pozitie pe acelasi subiect. Si tot pe blogul meu. Sau ma insel eu? Sau chinezii sunt buni cand ii aduce USL si mai putin buni cand ii aduce PDL? Halal directie. Macar eu sunt constanta.

http://lilick-auftakt.blogspot.ro/2011/05/tot-despre-pedelei-si-chinezi.html

http://lilick-auftakt.blogspot.ro/2011/05/gata-s-semnat-vin-bicicletele-la-pdl.html