30 dec. 2013

Ziua republicii. Serbata doar de comunisti.




17 comentarii:

Anonim spunea...

Sinteti un grup periculos, diversionist, prin aceea ca faceti opozitie la Constitutia Tarii.
Impotriva voastra ar trebui activat acea structura a SRI care se ocupa cu apararea Constitutiei.
Iar a fi communist(de fapt socialist, comunismul fiind o mare utopie, ca si mizeria asta de democratie standard) nu e o rusine, asa ca nu jigniti pe nimeni atunci cind le adresati acest apelativ; jigniti si sinteti mirlani de joasa speta cind folositi alti termeni, dar sinteti de inteles, fiindca atit va duce capul !
Traiasca Republica Romania !!!
Jos monarhia anacronica si retrograda !!!

Lilick Auftakt spunea...

Prostule, Republica Romania nici nu exista. Tara se numeste Romania si punct. Nu au indraznit nici fesenistii sa o numeasca Republica Romania. Hahaha!

Augustin Radescu spunea...

Lilick, iar esti socratica! Vasazica, toti republicanii sint comunisti, da?
Faptul ca nu se numeste "Republica Romania" nu te incalzeste cu nimic. Romania ESTE REPUBLICA.
E adevarat, a devenit republica prin niste masinatiuni, la fel cum prin niste masinatiuni a devenit monarhie!Easy come, easy go!
E timpul sa te trezesti: monarhia e o forma revoluta! Ca sa te convingi, incearca sa-mi enumeri tarile (republici) care se pregatesc sa treaca la monarhie. Sau hai sa numaram cite monarhii au devenit republici si cite republici au devenit monarhii in ultimii 100 de ani! Iti spune ceva rezultatul?
Hai, la multi ani! De ziua REPUBLICII!

Lilick Auftakt spunea...

Augustin, aceasta zi nu e sarbatorita de nimeni. Cantitatile care ii cuprind pe acei comunisti asumati ce isi zic PCR si pe tine sunt neglijabile. Nu acelasi lucru se intampla de 10 Mai, 8 noiembrie etc. cand deja mii de oameni ies in strada si sarbatoresc spontan Regele si regatul. E o realitate, nu am ce sa iti fac. Asa ca trezeste-te tu.

Anonim spunea...

La multi ani, Lorena. Da, eu imi doresc Monarhie, dar nu cu printul consort Duda si cu antenele securitatii.
Un (fost) simpatizant liberal.

Anonim spunea...

Domnilor, în mod corect, se poate spune că:
Istoricește, România este, deocamdată, încă și din păcate, republică!
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

La multi ani, Anonim. Nici gand. Va fi cu Printul Pul si cu B1 TV al securistilor Paunescu. Ups, iti dai seama cat de aberant privesti lucrurile? :)

Lilick Auftakt spunea...

Anonymus Magnus, o perioada, speram multi, uitata din istorie. :)

Augustin Radescu spunea...

Lilick, nepublicarea unei postari in care semnalez o minciuna pe care ai spus-o despre mine te descalifica.

Anonim spunea...

A treia variantă: cu Prințul Charles,desemnat succesor de Mihai (desemnat a fost și Ferdinand, mai înainte), viitorul Rege Carol al III-lea! Ei? Aici, parcă n-au ce căuta nici Duda, nici Prins Pul, nici Păunescu Brothers, nici Securitatea (zisă SRI), nici Băse, nici rușii, nici ungurii, nici Obama Crow, nici...
A. Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Augustin Radescu, nu stiu despre ce postare vorbesti. Ale tale intra mereu in spam. De data asta nu am nimic in plus acolo, in afara de asta.

Lilick Auftakt spunea...

Magnus, niciodata nu se va intampla asa ceva. No 1 in succesiunea la tronul britanic nu va renunta in veci la el. :)

Anonim spunea...

An Nou fericit Lorena. N-am a imparti nimic cu Printul "Pul" - cel caruia Ion Ilici Iliescu i-a daruit un apartament de 4 camere in centrul civic (cica)al Bucurestilor. Iti semnalam opinia mea despre Duda si ramificatiile care-l insotesc.
P.S. Cum, de vreo 4 ani, nu mai urmaresc posturile de stiri din Romania, n-am cunostinta de faptul ca "la B1TV" este promovat aceasta scarbos de "Pul". Imi amintesc, foarte bine, cum Tuca, cel cu bretele, il invita periodic sa-si spuna parerea despre problemele grave ale natiei, pe vreme CDR. Daca te-a suparat afirmatia mea privind Antenele turnatorului Felix, nu rectific nimic.
Un (fost) simpatizant liberal.

Lilick Auftakt spunea...

Nu m-au suparat. Ma derajeaza putin cand subiectul Monarhiei e dezbatut la nivel de persoane, sau, si mai si, de posturi TV. Totusi Monarhia inseamna mult mai mult decat o persoana sau alta. :)

Lilick Auftakt spunea...

Un An Nou excelent! :)

Anonim spunea...

La Multi Ani!
A. Magnus

Lilick Auftakt spunea...

La multi ani! :)