20 mar. 2014

Vin alegerile europarlamentare. Poate cele mai importante alegeri!

11 comentarii:

niku_elektriku spunea...

lilick,

hai, intzeleg ca n'o votezi pe madmuazel cernea, dar, totusi, nu m'am lamurit cu cin'o sa votezi la "cele mai importante alegeri"...

sau e vorba de alegerile pe care le facem fiecare, "in forul nostru interior", atunci credem si nu cercetam, sau nu?

ca la alegerile evroparlamentare, ce n'aiba s'alegi intre fimeea de'o noapte (poate!) a lui colin powell, plus doamna cu coc a invatzamintului romunesc, pe de'o parte, sau, pe partea ai'lalta, intre femeia "cristy" preda, cu consoartza dumisale ce'i traieste in miezu unui eba prins, or, la fel, masculu' feroc nicolay, cu sotzia presedintelui fost antenescu?

saraca monika e singura pentru care m'as mai deranja sa ies din cassa, daca n'as sti ca alegerile astea sint parte intrinseca a acordului de coabitare, cu mioritcii crin si buldogu' falconeti pe post de victime sigure, pentru linistea noastra si'a duduchii

Lilick Auftakt spunea...

Pai cine voteaza doctrinar nu are prea mult de ales. Exista Peter Costea - crestin, pro-familie, pro-viata. Mai exista Capsali, la fel, dar ortodoxist. Exista un Bodu cu cea mai curata activitate si cel mai fidel vot de dreapta din mandatul asta (nu stim inca daca independent sau pentru PNTCD) sau mai exista Noua Republica.

Monica e stangista si militanta pentru drepturile LGBT. Deci cum sa votam asemenea oroare?

Lilick Auftakt spunea...

Eu zic sa ne hotaram dupa ce se termina de strans semnaturile. Din cei enumerati de mine nu stim daca si cati strang semnaturi. De asta nici nu m-am pronuntat... inca. Ceea ce stiu sigur e ca o sa aleg o varianta cat mai crestina si de dreapta.

Lilick Auftakt spunea...

Niku, in ceea ce priveste coabitarea de care vorbesti, ea se va face, inevitabil. PDL si PNL sunt acum doua partide din care se rup halci. Nu au cum sa reziste in fata PSD-ului daca nu fac o alianta. Vor face.

niku_elektriku spunea...

lilick,

in afara de bodu si de partidu' lu' neamtzu, de ceilaltzi nici n'am auzit pina acum.

iar despre aparatoarea macovei a drepturilor lesbienelor si homosexualilor, ii trec cu vederea asta, mai ales ca astea fac parte din noua religie a drepturilor homului, impletita indisolibil cu civilizatzia asta vestica, spre care ne indreptam debordant, pina intram cu oistea'n gard, pentru ca - nu'i asa? - cind noi intram undeva, de acel "undeva" se alege prafu' si pulberea!

chiar daca eu sint ateu ne-militant, inclusiv raportindu'ma la noua religie, probabil ca, daca n'o sa am altceva mai bun de facut in duminica aia, o s'o votez pe monika, macar in sperantza c'o s' ajunga sa le mai provoace politrucilor, nu doar din romunia, niste cosmare sau niste cosmaruri (nu stiu cum se zice ezzact, asa c'o s'o intreb pe eba cind o s'o intilnesc), dac'o s'o pue bruxellezii aia procuroare comunista evropeana...

despre partidul crinului si despre cel al blagii - ce sa zic? - cit sint de fraeri, or sa le serveasca coabitacii niste scoruri in alegeri incit au s'ajunga sa se dizolve, bucurosi, primul: in partidul tariceanului pontist cu acelasi nume, celalalt: in partidu' ebii si al duduchii, singura mea nelamurire fiind cine o sa mai fie in pupozitzie, ca basescul, dupa ce o sa'l faca pe pontos presedinte (ca pretz al impunitatzii sale si a camarilii sale), sigur c'ar vrea sa fie si el cu ai sai tot la putere.

grea dilema!

Lilick Auftakt spunea...

Nu stiu ce sa zic cu PiMP-ul asta. De cand EBA si Udrea o ataca pe MM, lumea (mai exact lumea basista) si-a luat adio de la PMP. Multi, foarte multi, spun ca o voteaza pe MM chiar daca le pute PDL-ul. Atacurile li se par inadmisibile. Iar Preda s-a facut rau de ras.

In fine, eu nu am cum sa votez un partid din care fac parte cele trei activiste gay: Cretu, Weber si Macovei. :)

ADRIAN spunea...

"WTF cares" ar spune inteleptul? N-aveam de gand sa ma duc la vot decat ca sa votez ceva la misto. M-am razgandit. Daca Mircea Diaconu reuseste sa straga semnaturile necesare atunci ma urnesc la vot. Daca nu le strange inca stau sa ma gandesc daca ma duc sau nu sa scriu mascari pe fituica numita in mod pompos "vot" si mult mai apropiat de sensul originar al cuvantului latin decat de sensul pe care ar trebui sa-l aiba in democratie. Ego Zenovie ...

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, la Mircea Diaconu pana si strangerea de semnaturi e ilegala. Nu va candida. In plus, pentru ce ar milita in PE? Nu are niciun program, nimic. Acolo nu poti sa mergi cu programul "Jos Basescu", ca se dau alte lupte mult mai importante.

ADRIAN spunea...

Eu zic totusi ca "program" in noua uniune sovietica cu 12 stelute oricum nu conteaza. Si cred ca "programul" lui e oricum ai bun decat "programul" EBA. Astea cu programele e o caterinca, la 45 de ani cred ca nu-mi permit sa mai cred in astfel de povesti. Ce program o fi indeplinit junghirile alea umane numite TRU sau Cristian Preda !? Sa fim seriosi si sa constatam ca UE este o structura monstruoasa administrativa careia ii scapa de sub control pana si felul cum actioneaza Comisia si alte institutii ale ei.

Lilick Auftakt spunea...

Pai tocmai ca e asa cum zici, Adrian, acolo trebuie sa mearga oameni pregatiti si care au ceva de spus. Faptul ca a mers acolo EBA (poate scapam de ea anul asta) nu face mai legitima prezenta lui Diaconu care, de asemenea, nu are nicio competenta. Eu il stiu, l-am auzit si vorbind, si e paralel cu doctrina.

De Preda ce sa spun? In urmatoarea postare e chiar programul facut de el pt PMP. Un pericol pentru Romania.

marco spunea...

bre, remus cernea vb. in dreptul lui, totusi, independent de ce spune bietul om, pt. crestini vin vremuri grele:), si nu pt. ca oamenii rai va vor raul, ci pt. ca insasi doctrina crestina are multe probleme sa stea in picioare.

evolutia este un fapt demonstrat.

geologia nu gaseste nimic despre potop

profesorii universitari din israel nu accepta exodul

profetiile din biblie sunt chestii generale nimic concret

biblia este scrisa de personaje necunoscute, iar compozitia cartilor ei a fost luata tarziu de persoane care desi citite stiau putine lucruri despre istorie. de ex. ce stiau cei din secolul3 despre epoca lui avraam care traise cu 21 de secole inaintea lor.

ar fi multe argumente dar nu am timp acum, poate revin.