3 mar. 2009

Bolnavi, batausi, agramati, condamnati penal si fosti securisti pe lista PD-L pentru PE


Lista pentru Parlamentul European a Partidului Democrat-Liberal abunda de personaje unul si-unul. Trebuie sa ne pregatim pentru “Cascadorii rasului”.
Pe Stolo - “bolnavul vesnic” si pe Bobita - “fata lu’ tata” ii stim.
Urmeaza Rares Niculescu - “batausul din Cluj” - care recent a solicitat Guvernului ca alegerile din iunie pentru Parlamentul European să fie organizate dupa principiul votului uninominal. Cititi AICI sa vedeti cat e de idiot. Dupa doi ani, ca europalamentar, n-a aflat ceva ce din punctual meu de vedere stie si un copil: ca aquisul comunitar NU PERMITE alegerea prin sistem VU a parlamentarilor europeni.
Apoi Ene Dinga: un fost ministru al integrarii, care nu vorbea nicio limba straina, si pe care pana si Traian Basescu l-a ironizat public dupa ce a fost demis, declarand: „La Ministerul Integrării, cu certitudine, nu este foarte greu sa avem un ministru mai bun decat predecesorul”. (Ha-ha-ha-urile se subinteleg!)
Urmeaza “modista” Irina Schrotter - condamnata pentru trafic de influenţa în anii ‘90.
Lista ar fi mai lunga, dar ma rezum la o a mai nominaliza doar pe Maria Petre, fosta sefa a serviciul personal a "Antreprizei de Constructii-Montaj" Ialomita in perioada ‘84-‘86. Mentionez perioada, pentru ca se stie ca pe atunci, in astfel de posturi, nu aveai acces daca nu lucrai pentru securitate. Maria Petre, de altfel, o fesenista cu state vechi. Inca din 1990.
Bolnavi, batausi, agramati, condamnati penal, securisti...Nu vi se par amuzante personajele? Cristian Preda va juca de data asta rolul inalbitorului, asa cum s-a intamplat cu Toader Paleologu la alegerile parlamentare din toamna. O fi la fel de naiv sau se supune constient unui ordin? :)

16 comentarii:

Anonim spunea...

Aprob cuplul de aur nuti+rares Sa vezi cafturi acum in cluburile din Bruxelles...

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Daca lu' Bobita nu i-a mirosit bine Parlamentul nostru...Cand i s-a propus sa candideze aici a zis pas. Bruxelles-ul e de nasul ei..Plus ca e si.. "uninominal pe lista". Hahaha!

Anonim spunea...

Lilick esti nedreapta cu Rares care are merite recunoscute pentru integrare de chiar seful statului.

Conform blogului său, Rareş Niculescu a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul “Bărbăţie şi Credinţă” (cel mai important ordin militar de pace), în grad de Comandor, pentru meritele deosebite în aderarea României la Uniunea Europeană. (scrie Cotidianul)

De barbatie a dat dovada bruscand o femeie, de credinta fata de seful lui nu ma pronunt, nu-l cunosc, e aprecierea lui Basescu.
La Bruxelles trebuie trimis si persoane "sub acoperire" care sa-i supravegheze pe alesii din PNL si din PSD.

tony spunea...

Trist este ca toti vor deveni europarlamentari,iar altii care chiar merita nu vor fi votati.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

De-abia astept sa se definitiveze listele ca sa ii luam la puricat pe candidati. Uite, iti spun deja ca m-am uitat pe siteul de la PE si am vazut ca Stolo a tras chiulul la greu.

@Tony

Daca ne intristam pentru toate anomaliile astea ne imbolnavim. Ce sa facem daca romanul voteaza tot cu ochii inchisi?

INCERTITUDINI spunea...

Eu tot astept ca voi, oameni tineri, minti luminate, sa spuneti intr-o zi: asa nu se mai poate! generatia mea si a parintilor vostri a stat cu capul plecat; voi sunteti verticali- este suficient?

Anonim spunea...

EU

Mi se par corecte observatiile. Ceea ce este comic este faptul ca Rares K1, ca europarlamentar in functie, ar trebui sa stie ca uninominalul este exclus la europarlamentare. Nu ca vrem noi, ci asta este regula. Eventual, dar asta la urmatoarele alegeri se poate vota pe liste in care circuscriptiile sa fie regionale, dar mai trebuie sa papam laptic pina atunci.

In ceea ce o priveste pe madam Petre, am intrat in 1992 - prin mijloace specifice - in posesia listei cu turnatori din anii '70 din Galati. Absolut TOTI sefii de la serviciile personal (forte de munca sau cadre - asa se mai numeau) figurau ca turnatori la Securitate.

In ceea ce o priveste pe "fata lui tata", o sa ne distram cu ce va scrie presa straina despre ea cand va ajunge acolo. Ca de ajuns, va ajunge

Anonim spunea...

Urmeaza: Nutuuuuuuuuu Camataruuuuuuuuuuu :)))

Despre viata Mihaela Loghin spunea...

”Lista” te infioara! Cand te gandesti cum ar arata in PE!:0 Cred ca s-a mers foarte departe! Si mai cred ca aceste alegeri trebuie abordate cu foarte mare seriozitate de partidele care au personalitati notabile candidati pentru PE. Avand in vedere ca aceasta criza aduce intr-o lumina nefavorabila tot ce inseamna Base si ai lui trebuie profitat la maxim pentru ca electoratul sa nu mai voteze ”in orb”! Acum c-o sa-i fie foame (electoratului!) si, pe fondul crizei, in campanie, vor adopta niste masuri de sustinere a economiei. Sa speram ca nu-i va da si circ, sa-l cumpere definitiv!

Anonim spunea...

@incertitudini

Mai sunt si oameni competenti. Cei mai putini la PD-L. :)


@Anonim


Am ramas masca cand am vazut ca Rares Niculescu nu stie asta. Lasa ca stie manele..:)

@dramoleta

Sa fie Nutuuu....Dar am auzit ca va fi Maximus.... :)))


@Despre viata

Sunt persoane care trebuie si ele rasplatite cumva. Pe lista pentru PE e cel mai bine, s-au gandit pedelistii. :)

Anonim spunea...

Stii cum se spune: nu-i nebun ala care cere, ci ala care da! Suntem de-a dreptul idioti daca vom vota iar oameni care n-au ce cauta pe prima scena a tarii! Ceea ce ai descoperit tu despre fiecare personaj in parte, modul in care ii creioneaza presa, in alta parte face ca totul sa se ruineze pentru acel politician. Numai la noi parca relele il propulseaza mai sus si mai sus... Si nu gasim solutii, fir-ar sa fie, sa devenim intre-adevar si noi europeni!

Lilick Auftakt spunea...

@Simona

Da. Din pacate ce am scris ii va face mai simpatici unei anumite categorii de votanti.

tony spunea...

A intrat si M.Macovei in carti.

CRadu25 spunea...

Conform "barfelor" de presa, a intrat si TRU in joc. Nu m-as mira sa renunte ulterior "scarbit" asa cum a facut si Avramescu :). Ca, de, sunt intelectuali :))

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu25

Nu a intrat. Il baga sursele in joc.

CRadu25 spunea...

Ba bine ca nu :)
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5468314-traian-ungureanu-pdl-oferit-sansa-candida-parlamentul-european-alina-mungiu-lista-trebuie-fie-impecabila.htm