23 mar. 2009

Crinofobia genereaza isterie

Draguti foc catelusii lui Basescu. Au reactionat parca la comanda, atacandu-l pe Crin Antonescu, dar fara sa critice ceva clar la acesta. Nu le place! Simt ca li se clatina scaunele, nu? Incolorul si inodorul Preda bate din picior pe blog si face o gafa diplomatica imensa. Domnul cica are pretentia sa fie europarlamentar. Mihaies il numeste pe Crin “Chucky” in EVZ, si se zburleste la el ca un chihuahua care latra isteric spre un dog flegmatic. TRU amesteca haotic cuvinte fara sens, turbat. Elena Udrea se incurca in ghilimele. Patrasconiu, ultima reduta portocalie de la Cotidianul, gaseste repede un posibil blat intre Geoana si Antonescu. Doar-doar.. Avramescu il numeste pe Crin “cetateanul Crin” si, dupa modelul PD minus L, deseneaza si el o liniuta intre PN si L. Na ca i-a pedepsit! Le-a tras-o liberalilor. Cu liniuta! : ))))
In afara de Mihaies, majoritatea au explodat deocamdata doar pe bloguri. Crinofobia genereaza isterie. Stiu, ar fi fost atacat oricine de la PNL. Chiar si Iisus Hristos sau Dalai Lama...daca prin absurd ar fi candidat. Un semn foarte bun pentru Crin Antonescu, ce pare sa fie din ce in ce mai clar “floarea mortului Basescu”.

24 de comentarii:

Anonim spunea...

E probabil un fel de consurs "Cine-l spala mai adanc pe Coamndante" Si cum locul unde-l apala e intunecos, unii si-au prins neuronul acolo.

Marius Mina spunea...

Baietii astia destepti lucreaza pentru noi?
Lasa-i sa se desfasoare, cineva sa le mai duca din cand in cand cate un sac cu Pedigree Pal sa aiba ce rontai .
Il opereaza Antonescu pe Basescu de imunitate , in noiembrie.

Anonim spunea...

"Crinofobia genereaza isterie. Stiu, ar fi fost atacat oricine de la PNL. Chiar si Iisus Hristos sau Dalai Lama".
Iar pnl-filia naste blasfemie (cam repede ai trecut de la BallaDUR la Crin+Ludovic; inteleg, asta-i viata!).

Anonim spunea...

Basescofilia este cea care genereaza isterie si paranoia. Iar oricine are indrazneala sa... strimbe din nas la metodele basesti de a face/intelege politica devine un dusman, care trebuie incoltit, latrat, miriit. Risul de pe lume, sa te atace niste... forme fara fond!

Ca-s niste prapaditi de chihuahua, care se cred buldogi, ca-s niste maidanezi care se cred os domnesc, toti basescofilii se simt datori sa faca galagie, sa se agite, sa dea impresia ca muncesc de dau in brinci pentru... securitatea stapinului suprem si a dinastiei lui, pentru gloria politicii basescofile. Si pentru un oscior mai carnos decit al colegului de castron, pardon - partid.

Oare Chihuahua Paleologu Jr. ce va... latra? Ca n-are Crin asta fason de pleasca bonapartista?!

Prost la prost nu-si scoate ochii...

Anonim spunea...

Bad, very bad boys :))
Se strange latul in jurul lor.

Anonim spunea...

Nu va suparati pe mine, dar reactia romanului este in general isterica la absolut orice. Nu suntem civilizati si ma doare sufletul ca o buna parte dintre romani nu numai ca nu este capabila, dar refuza pur si simplu sa invete sa se poarte civilizat. E mai usor, din nefericire, pentru multi dintre noi, sa apelam la invective cand e vorba de un adversar sau de o problema care nu ne convine.

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Sa se intreaca catelusii! Sa liiinga biiiiine!!!!

@Marus Mina

Ups, ce ne facem? Nu mai e Basescu "raul ce mai mic"? A crescut? S-a facut mare? Hahahahahah!!!!!

@Dan Stoica

Ai dormit aici, pe blog? Nu stiu cum ai intrat asa de repede. Tariceanu e PNL! Nu am trecut nicaieri. Ceea ce nu observi tu (dar simtul umoului cam lipseste la pupini) e ca eu fac misto...Insa lingaii vorbesc fooooarte seriooos. Ceea ce e A-DO-RA-BIL!!!

@Lulutza

Paleologu, vorba lui Cristoiu, azi, in JN, il face indirect pe Basescu dictator. Nu se stie insa daca e fraier sau abil...O sa-l analizam si pe el.

Lilick Auftakt spunea...

@dramoleta

Daaaa. Si vezi ce urat fac? Ca Evil Chihuahua!!!!Brrrr, ce frica ne e... :)))

@Anonim

Asa e! De ce sa ne suparam pe tine?

tony spunea...

Ce latra javrele portocalii? Au simtit ca e pericol mare?

Anonim spunea...

Saracu' politolog basescofil - la acel Cezar Preda ma refer, sau cum l-o chema! Il iau in balon pina si fostii lui studenti: ba ca nu da pe la facultate de cind s-a facut portocaliu, ba ca porecla lui e "flic", ba ca l-ar "prinde bine o uniforma de nazist", ba ca face glumite "de consilier speriat"...

Si ma intreb daca mai preda Duduia pe undeva din vastele-i cunostinte, cu binecunoscutu-i geniu?!

Anonim spunea...

Oare cum se simte dl. Antonescu cand "raul pasiv" ii face declaratii: http://www.gandul.info/politica/exclusiv-gandul-ion-iliescu-pe-crin-antonescu-mi-l-as-fi-dorit-in-psd.html?3928;4070941. Mare mai este disperarea lui Ilici! Viata este plina de ironii...
PS Declaratia este si echivoca: “Sincer să vă spun, mi l-aş fi dorit în PSD, pentru că eu îl văd, din punct de vedere al felului său de a fi, mai aproape de social-democraţie”. Asta imi aduce aminte de un comentator care in anii 90 observa ca PNL-ul era alcatuit mai ales din persoane cu profesiuni neliberale!

Anonim spunea...

@Lilick ia uite ce spune
Teoria lui Parvin

Lucia Verona spunea...

Şi Geoană e isteric - mai ales după ce Iliescu a vorbit despre Crin Antonescu :)

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Da. Dar asta nu poate decat sa ne bucure. :)

@Lulutza

Ei, hai, nu-mi spune...Asa il trateaza studentii pe unul din "Gandacii" prezidentiali?

Elisa spunea...

Este doar o flatulatie dinspre Flatulescu... Sunt speriati rau de tot,mai ca l-ar lua la ei pe Crin, ca sa scape de el ,hahahaha
Cu cat vor latra mai mult cu atat mai mult bine ne fac,caci se va goli in jurul lor,se va face vid :)

Anonim spunea...

Ce chestie, dragilor, s-o ia preainteleptul cu el in Austria pe Chihuahua Nutzi spaima turismului, in delegatie cu indivizi seriosi, totusi, ca Mugur Isarescu si Cristian Diaconescu! Hip hip ura! Pentru cea mai... trendy si glossy ministreasa din guvernul FSN reloaded. Prezenta mereu in cele mai fierbinti puncte de criza, cu expertiza si competentele ei supercalifragilistice...

Sigur, l-a luat Voda cu el si pe blondul Videanu, dar asta nu se pune, ca e precis in cautare de orase noi pentru eternele si fascinantele lui borduri...

Ma mir ca nu a luat-o si pe fiica-sa, sa-i traga simultan si o campanie preelectorala "independentei" lu' taticu, pe bugetul lui Boc.

Sa latrati bine!

Lilick Auftakt spunea...

@Elisa

Traian Flatulescu..:))

@Lulutza

A luat-o pentru alte competente. Nu s-or simti intelectualii aia abtibild, din partid, putin umiliti?

Anonim spunea...

Lilick sper sa ai dreptate. Daca dl. Antonescu va candida impotriva lui Basescu, s-ar putea sa ma duc la vot. Ceea ce n-as fi facut in cazul candidaturii lui Tariceanu.

Stii cumva pe unde si-a dat cu parerea TRU despre dl. Antonescu? Vreau sa ma distrez un pic citind cum scrie "inaripat de prost" dar bine remunerat sluga nr.1 a pedelismului.
Cand ma gandesc ca de la toamna va ramane somer, parca chiar imi pare rau :))

Anonim spunea...

Bomboana pe coliva lui Flatulescu :)))

http://cristianpreda.blogspot.com/2009/03/o-invitatie-pentru-dl-antonescu.html

Lilick Auftakt spunea...

@Mircea

http://traianungureanu-tru.blogspot.com/ Citeste-l te rog pe inaripatul. :))

@Dramo

Merci. O sa citesc acum.

Ionut POCLID spunea...

Tare imi este sa nu-l muste pe Crin sa-l molipseassca si pe el.

Lilick Auftakt spunea...

@All

Am gasit cateva comentarii inghitite de platforma. De ce nu mi-ati spus sa le scot? Scuze Lucia, Dan Stoica si Gheorghe.

lebada neagra spunea...

Adevarul ca este jenant. Dupa ce acesti intelectuali, parca dorind sa ne arate cum se continua traditia ceausista in "cantarea" lui El Conducatore, au devalizat iresponsabil notiunea de "societate civila", acum, dupa ce au primit o serie de sinec`ure de la presedinte si PD-L, isi permit sa-l atace pe Crin Antonescu. Adevarul e ca nu reusesc decat sa fie PENIBILI. Cine mai crede ca un Mihaesi, Patrasconiu, Cristi Preda sau TRU pot fi obiectivi si ca NU scriu pentru a-si apara sinecurile prezidentialo-pd-liste poate fi numai un naiv. Numai ca in Romania sunt tot mai putini naivi, iar aceasta gasca de intelectuali au facut de ras insasi notiunea de "intelectual". Ei nu mai sunt modele, iar, din cauza lor, romanii au cam inceput sa se indoiasca de onestitatea intelectualilor in general. Tot mai multi romani spun "Ia mai da-i incolo de elitisti, ca si ei pupa ca pe vremea lui Ceausescu pentru bani si functii". Indivizii astia au distrus increderea romanilor in faptul ca "elita" intelectula este o resursa de onsestitate si cinste pentru ei. "Muscaturile" la adresa lui Crin Antonescu dovedesc frica lor ca acesta s-ar putea sa fie ales si ei sa-si piarda grasele sinecure basiste. Un frison de frica strabate asa zisa "elita", acest fals de societate civila, care saliveaza la banuti si functii bine platite.

Lilick Auftakt spunea...

@lebada neagra

Exact! Trebuie sa ii urmarim. Vor mai produce astfel de spume. :)