16 mar. 2009

Elena laudata de un consilier prezidential


Anul acesta, in luna ianuarie, Traian Basescu l-a numit pe Iulian Fota consilier prezidential pentru aparare si securitate nationala. Ok, nimic suspect pana acum. Mai putin faptul ca a fost numit la propunerea...Elenei Udrea, fosta lui studenta! Aflu insa din Adevarul ca domnisoara Basescu a declarat acum doua zile ca "in prezent" este cursanta la Colegiul National de Aparare. Intrebat pe aceasta tema, Iulian Fota, consilier prezidential si director al Colegiului la momentul la care a fost admisa Elena Basescu, a declarat ca aceasta a absolvit cursurile la inceputul lunii februarie. Mai mult, "angajatul lui tati" pe banii nostri o si lauda pe Elena. Citez din Adevarul:
„Elena Băsescu vorbeşte engleza bine, a lucrat şi la Parlamentul European, nu ne-am pus problema că nu cunoaşte limba. (...)Elena a fost foarte conştiincioasă adică n-a lipsit de la cursuri într-atât încât să creeze probleme”
Frumos, nu? Asta pentru cei care se mai indoiesc ca tatal nu isi doreste sa isi promoveze fiica la Bruxelles.
Elena nu a lipsit intr-atat incat sa creeze probleme, insa nu stie nici macar ca "in prezent" cursurile s-au terminat.
Cum de l-a numit Traian Basescu pe Fota consilier prezidential exact cand era fiica lui, Bobita, (acum specialista in securitate !!!), cursanta cu absente?

17 comentarii:

Anonim spunea...

Too f'kin funny, cine stie cate scoli n-a mai terminat intelectuala asta mica si ea nu le stie :)

Unknown spunea...

Te mai mira ceva in aceasta familie??? Cea mai buna solutie poate fi ( la fel ca pentru multi altii ! ) ignorarea totala! Sau referirea la celelalte "calitati" fara a face legatura cu latura politica!

Anonim spunea...

Cum ? Ei, simplu, uite asa...Tatal pocneste din deget si i se canta muzica ce-i place ( pot sa fac si eu o cacofonie )

Si, desigur, engleza e mai simpla n-are chestii de-ale la plural cu succesuri, o prinzi din zbor de oriunde, etc.

I'm a barbie girl, in a barbie world
Life in plastic, it's fantastic!...

Apropos, ca sa mergi la Colegiul de aparare iti trebuie o recomandare. Cine i-o fi dat-o Elenei ?

Mihai spunea...

Normal sa fie laudata. Dupa atatea succesuri...

Lucia Verona spunea...

Deja începe să fie indecent!

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Bine ca s-a grabit sa se afirme. Asa mai aflam si noi cum se specializeaza domnisoara. :)

@Ion

"Celelalte" care? :)

@Camelia

Daa. Haha. Engleza de shopping.
Cine sa-i fi dat recomandarea? Poate Nutzi? :)

@Lucia

Da! :) Indeent. Apar dezbracati de caracter cu totul.

Anonim spunea...

Asta nu e Colegiul ala unde s-au dat sute de diplome fara ca "studentii" sa se fi prezentat la cursuri si la examene si unde s-au "sustinut" teze de doctorat la mishto?
Stiu si eu vreo 3 "absolventi": Elena Udrea, Radu Tudor si E.Basescu :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Ba da. Baga-l si pe Cocos pe lista.. :)

Unknown spunea...

De ex titluri mari : Elena Basescu vorbeste din nou agramat! Sau Elena Basescu a petrecut o noapte in clubul X ! Dar fara a spune ca e fiica lui TB, fara a spune ca va candida la europarlamentare, fara a spune ca e sefa nu stiu care pe la tineretul PDL-ului! Nu vad ce ar mai putea reprosa atunci deoarece statutul de persoana publica nu-l poate nega! Eu insa as opta ca si pentru Vadim,Jiji,Zavoranca si multi altii pentru ignorare totala! I-ar durea mai mult! Nu vad insa cum ar marsa pe ideea asta media!

tony spunea...

Ori este proasta,ori se preface foarte bine.E prezenta si acum la cursuri desi cursurile s-au terminat de mult!Nu mai este nimic de comentat,e clar ,nici nu a calcat pe acolo.

agaX spunea...

imi place fata asta tot mai mult ... mi se pare ca adevaratii oameni din pdl stie cum sa vorbesc cind se refera la ea, si ca domnisoara intrupeaza tot mai clar idealurile partidului tata, asa cum sint ele in realitate, cind sulemeneala, fatada, poza de grup isi pierd din "prospetimea" artificial indusa de declaratiile de intentie

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Cata rautate, cat "misoginism" din partea doamnelor care comenteaza...:)))))

Lilick Auftakt spunea...

@Ion

Pai nu ar marsa. :)

@Tony

Clar!

@Agax

Si mie imi place mult. Dar muuult de tot! :))

@Ruxandra

Da. :))) Si iti imaginezi ca ni s-a facut rusine la toate si o sa tacem spasite.

Anonim spunea...

@Lilick Spui ca aceasta tema este cumva dedicata celor ,,care se mai indoiesc ca tatal nu isi doreste sa isi promoveze fiica la Bruxelles.'' Sa inteleg ca te refereai la mine?
Eu unul nu vad ce relevanta ar avea faptul ca nutzi a lu' ,,tac-su'' urmeaza respectivele cursuri. Ce importanta are? Niciuna. Suspansul mediatic in jurul acestei candidaturi se apropie de final, lista trebuind sa fie gata cel mai tarziu pe 8 aprilie. Mizez in continuare ca prezenta ei pe listele pedeleprelor ,,este o gluma buna'', vorba alinei mungiu! Chiar nu inteleg de ce dai atata importanta pitzipoancei!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Nu pentru tine ziceam. Sunt unii in blogosfera portocalie care il tot scuza pe Basescu. Ca cica el nu vrea sa intre in politica fata, dar a scapat-o din mana.

Lasa ca e un subiect f bun asta. Nimic nu il termna mai mult pe ta-su decat fii-sa.

Anonim spunea...

@Lilick Blogosfera portocalie nu poate decat sa faca propaganda, adica sa acrediteze ideea lui ba-secu, conform careia ,,femeia asta de 28 sau 29 de ani'' s-a maturizat brusc, dupa ce anul trecut era ,,un copil nevinovat''! Doar un naiv ar putea crede faptul ca pitzipoanca ar fi ,,independenta''. Ea este la fel de independenta fata de ba-secu pe cat este si boc-care-face-poc! Ideea ca ea ar fi independenta insulta inteligenta multor romani!
Nu rezolvi nimic prin astfel de postari. Mai mult, astfel de articole fac jocul lui ba-secu, in sensul ca se fac prea multe valuri pe seama unui scandal artificial. In fond, daca pedeleprele asta vor, noi de ce sa ne opunem? Stai pe-aproape, inca putin si CIRCUL seva termina! Partea proasta este ca ni se va livra alta tema artificiala, numai buna de rumegat pe o criza ca asta!

Anonim spunea...

@Lilick. Oricum, asta cred că e cea mai inspirată numire a lui Băsescu. Dar nu cred că rezistă mult. E chiar un om deştept, foarte pregătit şi competent. Dacă l-ar asculta, n-ar mai face gafe la nivel internaţional. Îl ştiu bine pe Iulian, e inteligent. Ca dovadă, despre Miss Succesuri n-a spus decât că nu a avut prea multe absenţe. :) Cât despre sinistră, dacă a trecut-o clasa, înseamnă că a luat oralul. :)