13 mar. 2009

"Sinceritatea" lui Boc si purtatorii de mesaj prezidential



Sutu se intreaba de ce Boc tace. "Cine dracu e premier in tara asta?"
"Luni, 9 martie:
- Traian Băsescu vorbeşte în Parlament despre nevoia contractării unui împrumut extern de la FMI
- Emil Boc ne anunţă pe site-ul guvernului că a luat parte la şedinţa Parlamentului, acolo unde a ascultat mesajul Preşedintelui."


Am gasit la Roxana un posibil raspuns pentru "tacerile" lui Boc. "Editeaza" gresit. (vezi video) :)))

Nu e un secret ca in PD-L nu oricine si oricand are dreptul sa se exprime public. De multe ori Basescu a impus chiar embargo mediatic celor din partid, preferand sa transmita doar el mesajele. E interesant asadar sa urmarim din cand in cand cine primeste ordin "de sus" sa apara in studiourile TV. In ultima vreme l-am vazut mai des pe Cristian Preda, consilierul fara sare si piper al presedintelui. Dar si pe coloratul si spumosul Silviu Prigoana. Pe focoasa Elena Udrea. Dar si pe "Oh… Bon!" Sever Voinescu. Probabil mai sunt unul-doi in plus... Dar ajunge si acest cvartet pentru a fi transmise spre o masa larga de posibili votanti, de la manelisti la intelectuali subtiri, mesajele. Melodia e unica. Suportul armonic si ritmic e diferit.
Dar de ce am scris asta? Pentru ca ma gandeam ca un contracandidat al lui Traian Basescu trebuie sa aiba in vedere si acest aspect atunci cand tinteste spre turul doi. In afara de mesajul lui direct, sa aiba "voci puternice" care sa "cante" pentru urechile oricui, pentru o masa eterogena...

4 comentarii:

Anonim spunea...

"Spumosul" Prigoana? Clown
"Focoasa" Udrea ? 112, pompierii, s-o stinga-n grup
"oh, bon " Sever? Oh, fuck you pussycat.
Cine erau astia acum 5 ani ? Cine vor fi dupa regimul basescu ? Niste nulitati pline de bani.
Cat despre bok, nici doamna ma-sa nu crede ca e prim ministru, safim seriosi

Anonim spunea...

Eu am spus de la numirea lui Boc, ca in 2009 experimentam republica prezidentiala. Boc a depus atributiile de premier in mainile, sau "la picioarele" Presedintelui.
Nu cred ca numarul "cantaretilor" conteaza, cat calitatea mesajului.

Romanilor trebuia sa li se prezinte cum ar trebui sa functioneze o republica parlamentara, si cum functioneaza o republica "bananiere", condusa pe principii militare, in care toti politicienii sunt "soldati disciplinati" in slujba Presedintelui.

Romanii trebuie sa aleaga intre doua stiluri diferite de democratie, una de tip rusesc si alta de tip vest-european.

Romanii trebuie sa stie ca un presedinte de alta culoare politica decat guvernul si majoritatea parlamentara, este singura garantie a limitarii fenomenului de coruptie, pentru ca guvernantii nu se tem de institutile statului si nici de electorat, se tem de adversarul politic.

Anonim spunea...

Sarmanul Boc! Este atit de derutat si confuz, ca nici nu-si mai da seama ce noroc a dat pe capul lui: daca bulibaseste totul, poate sa dea vina pe Base, care-l calca in picioare!

Parca-l vad, la bilant, cum spune, ca Postelnicu - de la fel de trista amintire ca Bocu: "Am fost un dobitoc! Am crezut sincer in El..." Istoria se repeta ciclic, in ce - si pe cine - are ea mai pervers si rebut uman.

Acceptarea democratiei populare = resemnarea ca vom fi mereu condusi de cei mai prosti si mai tupeisti dintre noi? Bleah! Atunci vreau "dictatura" bunului simt si interdictie pentru prosti de a se mai apropia vreodata de urna de vot! Nici ca votanti, nici ca... votabili!

Ca prostovani ca asta se cred creme de la creme a natiunii, e dreptul lor sa se supraaprecieze, la gramada cu familia lor de tupeisti, dar mi s-a aplecat sa-i vad pe TV, la ore de virf, dindu-si cu parerea despre orice si oricine, facind planuri de viitor pentru noi, cind pe ei nu-i ajuta creierii aia afinati si odihniti nici macar sa treaca singuri strada...

Jos dictatura emilbobilor & postelnicilor!

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

E total debusolat sarmanul Boc. Nici el nu stie cum a ajuns in asa de putin timp de la coada vacii la Palatul Victoria. Viteza l-a ametit. :))

@Gheorghe

Nu stiu de ce, dar tare am impresia ca majoritatea isi doreste tara bananiera, cu politicieni soldatei in sluba marelui EL.

@Lulutza

Jos! Jos! Jos!