22 feb. 2010

Crin Antonescu, acuzat pe site-uri obscure, raspunde!

Pe cateva site-uri si bloguri obscure, ale unor personaje infecte, circula informatia ca liderul PNL ar fi avut o legatura cu Fosta Securitate. Desigur, ea nu se bazeaza pe vreo dovada. Crin Antonescu raspunde ferm, respingand toate acuzatiile:

"Niciodată nu am colaborat cu fosta Securitate. Pe un site circulă o mizerie pe care eu am văzut-o la un moment dat și în timpul campaniei electorale. Nu ştiu cine face aceste lucruri, pot să presupun că nu prieteni politici.
Așa cum am spus de 20 de ani, nu numai că nu am avut absolut nici o formă de colaborare vreodată cu fosta Securitate, lucru de altfel certificat de instituțiile abilitate, dar am fost şi rămân unul din oamenii care cu consecvență și cu radicalism am vorbit împotriva practicilor fostei Securităţi. Am fost vehement pentru scoaterea oamenilor care au colaborat cu fosta Securitate din rândul PNL. Categoric tot ceea ce am văzut că este scris e o fabulaţie de la un capăt la altul. Nu am avut nici o legătură, sub nici o formă cu Securitatea, de când m-am născut și până în ziua de azi."


Cred ca nu trebuie sa mai subliniez ca cei care vehiculeaza respectivele minicuni sunt sustinatori ai lui Traian Basescu...

11 comentarii:

Vania spunea...

Oricum asta ar fi nimic! Ştiu pe-un tip, George Smith, care-a turnat la FBI şi nu s-a sinchisit nimeni...

Florin Matei spunea...

Era de aşteptat că PD, prin acoliţii săi, va pune tunurile pe Crin. Liderul liberal e prea vertical ca să nu le stea în gât portocaliilor. Intuiesc că mizeriile la adresa lui se vor înmulţi, iar abjecţiile se vor ţine lanţ. Se pare că-l vor sili pe Crin să contracareze mereu, şi astfel să piardă din timp şi din anvergură. Eu întotdeauna am fost de părere că nu e bine să foloseşti un bumerang înainte de a-i citi instrucţiunile de întrebuinţare. Înclin să cred că detractorii lui Crin utilizează o armă care poate avea o traiectorie nefericită pentru PD.

Lilick Auftakt spunea...

@Vania, Florin

Basescu se foloseste, culmea, de niste mizerabili care sunt priviti cu scarba pana si de pedelisti. Atat de josnici sunt. Insa, stiti cum e, daca repeti de atatea ori o informatie, daca faci o astfel de intoxicare, asa cum fac ei, incep sa creada chiar si oameni de bun simt dar neinformati. Asa ca e bine ca Antonescu a respins ferm acuzatiile inca de la inceput.

william spunea...

Cine se afla in spatele acelor site-uri obscure? Aici trebuie mers pe principiul- Qui prodest? Pai prodest portocaliilor, Crin sta in calea 'reformelor' pe care acestia le pregatesc celor ce au avut nesansa de a fi concetateni si contemporani cu ei (reforme care le vor aduce initiatorilor si mai multa putere si mai multi bani, asta ca sa fie clar pentru toat lumea)...
Deasemenea, practicile si metodele folosite in acest caz duc tot spre partidul populistilor, bine asezonat cu securisti din toate directiile...
Asa ca, atunci cand ceva ce arata ca un pinguin, merge ca un pinguin si da din cioc ca un pinguin, este un pinguin...
So much with the mistery

Lilick Auftakt spunea...

@William

Sigur ca prodest portocaliilor, iar atacul repetat zilele astea intervine exact in momentul in care atatea personalitati isi confirma sprijinul pentru Marius Oprea. Inclusiv Crin in numele PNL:

"Biroul Politic Central al PNL susține menținerea lui Marius Oprea în fruntea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din România și a lui Dinu Zamfirescu la conducerea Institutului Național pentru Memoria Exilului Românesc. BPC al PNL îi atrage atenția premierului Boc în legătură cu decizia sa privind așa-numita reorganizare a celor două institute."

Brad spunea...

Mizeriile apar in ordinea logica, adica a congreselor ...nimic nou pe frontul de est, nu-i asa ?!

Lilick Auftakt spunea...

@Brad

Exact! A fost nevoie de ele in alegeri, acum e nevoie de ele si in preajma Congresului.

Anonim spunea...

Stim, cunoastem, le-am vazut.

Tipic pentru felul nostru de democratie. Aruncatul cu FKL face parte din arsenalul democratiei debile. Chiar curatate ulterior, ramane mirosul.

Urat, murdar... Romania!

Anonim spunea...

Iata unul din cei care ataca josnic:
http://www.urbaniulian.ro/2010/02/12/aim-il-acuza-pe-crin-antonescu-ca-turna-la-securitate-sub-numele-de-cod-porumbacu/ Acest individ/senator urban instiga la ura pe site-ul sau abject, preluand mizeriile de pe alte bloguri. Cum poate gazdui afirmatii de genul "Pechinezul Adolf Antonescu e psihopat, semianalfabet,repetent si chiulangiu notoriu!" acest urban?! Acelasi gygy scria "Acum vin micul Adolf Antonescu,Norica-Him..,Ludovic Lautarul & co. sa dea lectii de economie politica, cand ei nu stiu nici macar ce este politica. Ne mai vorbind de instabilitatea lor mentala ! Vai si amar de PNL, si de cei care asteapta ceva de la acest partid", gazduit de urban. Impresia mea e ca acest urban e josnic si foloseste mizerii in interesul sau propriu, al PDL. E intolerabil ca site-ul unui senator sa propage atatea minciuni, instigari la barbarii (vezi http://www.orasulanimalelor.ro/campanie-impotriva-cainilor-comunitari/), discriminari rasiale (http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-5956389-senator-discurs-anti-tiganesc-pdl.htm)...

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim


Da, este unul din indivizii care preiau si propaga mizerii. E atat de scarbos ca nici macar pedelistii nu se asociaza cu el.

transildania spunea...

De acord cu Florin Matei, in general Crin Antonescu este mereu provocat cu intrebari in care trebuie sa de justifice, ca sa nu poata spune ce propune.

Dar, apropos de bumerang aceasta noua diversiune vrea sa distraga atentia de la:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/885749/PDL-trambulina-pentru-fostii-securisti/