8 feb. 2010

Joi incepe faza a doua la "Blog de blog"

REFERENDUMUL. Pentru a vota, trebuie sa intrati in "cabina de vot". Mai trebuie ca la fiecare categorie sa "puneti stampila" pe UN SINGUR candidat. Voturile nule, albe sau cum vreti sa le mai numiti, nu se iau in considerare. Pentru a vota trebuie sa va "legitimati" cu nume, nick sau initiale. In momentul de fata, pe "buletinul de vot" exista prima categorie: "Marele Premiu - Pentru ca imi place". Pana joi se vor adauga si celelalte categorii. Daca nu v-ati informat din timp asupra "candidatilor", aveti timp destul sa o faceti. Referendumul va dura aproape doua saptamani. Comisia, adica juriul, vor supraveghea indeaproape intregul proces electoral. Pregatiti-va de vot!

10 comentarii:

Liviu spunea...

Ati pregatit autobuzele si galetile portocalii?

Glumesc. Spor la treaba!

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Acum le pregatim. Astept sa dea Lucia startul pe blog, si sa puna toate categoriile. O sa fie galeti, pelerine, zahar, ulei, tot ce va pofteste inima. :)))

[D][S][N] spunea...

Da' calendare cu Elena Udrea, cu autograf si urma de ruj, aveti ?! ;)

Lilick Auftakt spunea...

Trebuie sa mai asteptam pana joi cu completarea tuturor categoriilor. @DSN, ocupa-te de urmele de ruj pana atunci. :)))

[D][S][N] spunea...

Cunosti pe cineva care spala camasile prezidentiale ?! :)

Lilick Auftakt spunea...

Maria? :))

Lucia Verona spunea...

Lilick, te rog, scoate linkul deocamdată.

GS spunea...

Lilick, vorbeste si tu cu Lucia! Eu i-am propus si nu vrea. Ma gandeam la o "sectie speciala" pentru diaspora. Am cateva zile libere din cauza de zapada si ... m-as ocupa. Am vazut cum se face. Am fost atent la recensamantul din 6 decembrie cand s-au numarat tampi ... scuze! ... unii si altii.

Lilick Auftakt spunea...

:)) GS, ii spun. :))

acuvio spunea...

Spune-ti mi si mie, la primul tur ce i se citea pe buze lui Crin cind a plecat sa fumeze o tigara pt ca se lungea Base? Apoi ce a fost cu spiciul cu Mogulii, ca ulterior sa o bilbiie la televiziunea unui Mogul?
Mai intrebati-l care este boala de care suferea copilul Tarului Nicolae despre care vorbea la Tv? Mai are putin si devine Silviu Prigoana 2.
Cu ezitarea nu avea cum sa fie presedinte si daca spera in solutia conserva nici asta nu tine.