28 feb. 2010

Johannis si Oprea

Umbla un zvon... Johannis si Marius Oprea in echipa lui Crin. Nu stiu de fapt daca e un zvon bazat pe vreo informatie, sau mai mult dorinta multora de a vedea o echipa in care Crin sa ii aiba alaturi pe cei doi. Marturisesc, e si dorinta mea. Stiu ca liderul liberal l-a vizitat de curand pe Johannis la Sibiu. Mai stiu ca si-a reafirmat sprijinul ferm pentru Marius Oprea. Asa ca semne ar fi... Ce spuneti?

12 comentarii:

Petrisor spunea...

Acum sa vedem cu ce vine si Ludovic Orban :)

Lilick Auftakt spunea...

@Petrisor

Ludovic isi face campanie pentru primarie. Si bine face. Crin l-a si incurajat.

Matilda spunea...

Ar fi grozav ! Măcar un partid din opoziţie să iasă întărit după congres.

Lilick Auftakt spunea...

Da, @Matilda

Partidul National Liberal are un tezaur mult prea important de aparat. Ar fi pacat ca orgolii marunte sa umbreasca aceast aspect important, sau sa il neglijeze. Apoi nimeni din PNL nu e de abandonat. Nici Crin, nici Ludovic, nici Tariceanu.

Wilkins Micawber spunea...

Mi-e greu sa ma pronunt, in lipsa de informatii mai concludente.

As spune totusi ca ma indoiesc ca dl. Johannis se va alatura prea curand (sau prea usor) partidului liberal. Nu ca nu m-ar bucura, dar una e sa vrei, alta sa se si poata.

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber

Nici eu nu ma bazez pe nimic in plus fata de ce am scris. Poate ar mai fi ceva... Crin a spus ca va coopta si persoane din afara partidului.

transildania spunea...

Iohannis ar fi un mare castig pentru echipa lui Crin. Sa vedem insa daca intra in PNL, pentru ca ar insemna plecarea sa de la sefia Forumului Germanilor... Alternativ, daca nu intra la liberali, ar putea fi cooptat in guvernul din umbra. Oricum e bine ca se intalneste cu Crin.

Si Oprea ar fi un mare castig. Insa am indoieli ca si-ar dori chiar el sa fie in conducerea PNL. El vrea sa-si continue cercetarile, si aceasta functie i-ar cam sta in cale.

Anonim spunea...

Ideea e buna. Bunicica. Ca ridica si probleme interne. Sunt oameni in partid care trag efectiv de 10-15 ani. Trebuie sa fie corect si fata de astfel de oameni.

Stiu ca acei oameni vor si ei cresterea PNL, deci obiectivul e comun. Dar e vorba totusi de oameni si dorinta ca munca sa le fie respectata si recunoscuta.

Iar Ludovic, daca nu face prostii, da, e de bine. Sublinierea punctelor slabe ale "adversarului" ajuta. Permite intarirea. O campanie interna ofera prilejul. Daca nu derapeaza.

Anonim spunea...

Prezenta lui Marius Oprea in prima linie a partidului este vitala pentru (re)castigarea electoratului anticomunist, partial capturat de diversiunile lui Basescu-Tismaneanu. Daca PNL vrea sa dea batalia pentru electoratul si identitatea de dreapta, nu trebuie sa rateze efectul Marius Oprea.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim,

Asa zic si eu. Si, te rog, raspandeste pe blogurile liberale acest mesaj.

Anonim spunea...

Asta si fac! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Trimit si eu pe unde pot!