7 feb. 2010

Jos laba de pe interesul national!

Astept de la Crin Antonescu o atitudine liberala. Astept sa condamne cat se poate de ferm PD-L si pe Traian Basescu pentru ca monopolizeaza un subiect de interes national, si il speculeaza in folos propriu. E vorba de subiectul ce tine de securitatea tarii. Interesul national nici nu se privatizeaza si nici nu se speculeaza in folosul unui singur partid.

Vreti un subiect pedelist? Manelele, bustul de gheata al Duduii, scrisul cu oi pe dealuri al lui Flutur. Da, astea sunt portocalii 100%. Basescu se pricepe al dracului de bine sa fie populist si sa acapareze subiectele altora. Maine-poimaine va zice ca el ne-a bagat in NATO. Asa cum a spus si ca EL a bagat tara in UE, sau ca pe mandatul lui s-a marit tara, desi teritoriul din bazinul marin era deja al Romaniei, iar Tribunalul de la Haga doar a confirmat acest lucru.

Emil Constantinescu si-a sacrificat imaginea in 1999 cand americanii i-au bombardat pe sarbi! A impins tara in partea si de partea NATO. Nu tin minte sa se fi sacrificat Basescu atunci. Insa tin foarte bine minte ca Basescu, atunci cand cei din Piata Universitatii strigau ca vor in NATO, era de aceeasi parte cu Gheorghe Dobre, care a adus trenurile cu mineri. Si mai stiu ca pe acelasi Dobre l-a pus ministru in 2005.

Basescu sa-si mai aminteasca ca a spus de curand ca Siria e un factor de stabilitate, cata vreme acest stat este trecut de americani pe Axa Raului. Asa ca... ciocu' mic, portocaliilor.

(Mi-a mai dat acum Basescu un motiv sa ii spunem NU, pe care il adaug pe Manifestul Violet)

15 comentarii:

Brad spunea...

Aştept de la Crin Antonescu o atitudine liberală !
... şi de la geoana o atitudine psd-ista !
... şi de la ionică una comunista !

Toţi ar avea dreptul să-i dea peste bot baselului !

Scutul si Platforma Marii Negre ... parca-l aud peste fo' 2 ani ...

Lilick Auftakt spunea...

Pai da. Treaba lor. Geonelu sa arate ca el a vorbit inainte despre necesitatea scutului, dar nu asa tare si populist ca el. Ionica sa o tina langa cu atitudinea pro-ruseasca. Dar pe mine de ei nu prea ma intereseaza ce fac. Doar de liberali, de Constantinescu... Il astept si pe Emil Constantinescu cu o luare de pozitie pe aceasta tema. Da, daaa. de-abia il astept. :)

vali plesca spunea...

oricat l-ati peria voi pe crin, adevarul adevarat e ca rar se mai poate vedea monument de trandavie ca dumnealui. iar despre basescu, ce sa zic? e populist, bineinteles, da-i iese tocmai din cauza ca nici un adversar politic nu reactioneaza. faptul ca un om politic mediocru e totusi cel mai valoros politician roman (la basescu ma refer) al ultimilor ani inseamna ca ceilalti actori politici sunt niste nulitati. crin tocmai ce a dovedit-o inca o data.

Brad spunea...

...eh, emil si Patriarhu' is cam moi, tre' sa-i traga de mana cineva .
:)

Important e3ste sa se sublinieze INCA de pe acum ca scutul (asa cum este, mititel si prostut), NU este meritul lui traian !
.. ne trezim cu subiecte noi de campanie !
... intr-un mod subtil, se pare ca deja baselu' fragezeste electorii...

[D][S][N] spunea...

Hai Traiane c-ai valoare... :D

Matilda spunea...

Liderii tuturor partidelor ar trebui să îşi expună punctul de vedere, fiecare dintre ei reprezentînd electoratul. Subiectul nu este al lui Băsescu, el n-a construit nimic pentru ţara aceasta ! Dar ce să te aştepţi de la un şef de stat atît de "cult", încît confundă Kabul cu Cahul...

Anonim spunea...

"Basescu se pricepe al dracului de bine sa fie populist si sa acapareze subiectele altora."

Aici e problema...

Faptul ca recunoastem dibacia adversarului e doar un prim pas. Ceilalti pasi sunt la fel de importanti.

Sunt sigur ca discutiile pe tema asta nu sunt noi. Ar fi frumos daca o persoana competenta ar veni pe sticla si ar spune: in anul X am avut prima discutie. Au urmat contacte si negocieri in anii B, C si D, cu urmatoarele ocazii. La schimbarea de putere, problema a fost trensmisa mai departe, in faza Y.

Daca ceilalti lideri implicati tac... e inutil sa le mai plangem noi de mila...

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca

Te asigur ca cea mai mare nulitate e Basescu.

Lilick Auftakt spunea...

@Brad

Zici ca se pregateste sa candideze, nu? :))

@DSN

Da. Regele maimutelor.

@Matilda

Tupeu. Si nu numai al lui. Vad ca ridica in slavi si altii "Succesul Presedintelui"

@Atitudini

Pai de asta ziceam sa fie invitat Constantinescu. El e primul si cel mai important actor de pe scena politica in apropierea de americani si de NATO.

vali plesca spunea...

lilick, si daca ma asiguri tu - ce? poti sa "crezi cu tarie", realitatea te contrazice si pe mine nu ma bucura deloc faptul ca avem o clasa politica de doi bani...

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca

Ba mie mi s-a parut ca te bucura. Nu prea te-am vazut criticandu-l pe impostor.

vali plesca spunea...

trebuie sa recunosc faptul ca scopul meu in viata NU e sa-l demonizez pe basescu. sunt altii mai priceputi :). din cauza asta eu nu-l vad decat asa cum e, un sacal alfa intr-o cloaca urat mirositoare plina de sacali neputinciosi, serpi alunecosi sau iepuri prostuti.

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca

Vezi prost. :)

Liviu spunea...

PNL ar trebui sa-si exprime coerent parerea, printr-o voce clara si autorizata. Daca liberalii continua sa taca sau vorbesc pe multe voci, efectul e nul si nu fac decat sa-l ajute pe Basescu sa se impauneze cu o noua 'realizare'.

PS Va multumesc ca mi-ati adaugat blogul la blogroll. Traficul a crescut de atunci simtitor si - mai important - am parte de vizitatori si comentatori de calitate.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Ma bucur mult. :)