8 feb. 2010

Leapsa foarte importanta intru sprijinirea lui Sever Voinescu


Preiau si eu de la Chinezu o leapsa aruncata in neant "Intru sprijinirea lui Sever Voinescu". Nu, nu e bolnav. E sanatos tun. Leapsa nu e de caritate, ci de bun-simt, si porneste de la cateva cuvinte pe care le-a spus Sever la scurt timp de la intrarea in Parlament: “Primele zile în Parlament m-au revoltat pur şi simplu. Am găsit un sistem anume alcătuit pentru lene şi mică ciupeală. Nu va rămâne aşa. AM SĂ MĂ OCUP PERSONAL DE ASTA”.

Vreau sa il intreb si eu ce a facut pentru schimbarea acestei situatii pe care a observat-o, avand in vedere ca si-a luat angajamentul ferm sa se ocupe PERSONAL sa schimbe lucrurile.

Dar sa vedem intai ce activitate a avut in Parlament Sever Voinescu: o singura declaratie politica pe tema "Pentru un acord cu FMI". 17 luari de cuvant in plen, presarate cu mistouri si glumite. (Observ ca se considera "luare de cuvant" si atunci cand se face doar prezenta). Sapte propuneri legislative, initiate alaturi de grupuri de parlamentari.

In afara Parlamentului l-am vazut alaturi de candidatul Basescu, in campanie, in rolul purtatorului de cuvant, iar ultimele aparitii publice (oare in scopul reformarii Parlamentului?) se leaga de sprijinirea lui Honorius Prigoana.

Booon. Asta e tot ceea ce "se vede". Astept acum sa ne povesteasca Sever Voinescu despre cele "nevazute". Cum a "lucrat" el PERSONAL spre schimbarea "netrebnicilor" parlamentari. E timpul sa inceapa sa nea cateva explicatii. Nu numai noua, ci si alegatorilor lui, fiindca s-a laudat ca intra in Parlament ca sa il schimbe pe dinauntru. Nu vreau sa isi imagineze cineva ca a intrat pentru altceva. De exemplu pentru "ciupeala". :))

Ei, poate cu glumitele si mistourile a reusit ceva... sa vedem ce. Va rog sa preluati leapsa. E INTRU SPRIJINIREA UNUI OM! Trebuie sa il ajutam sa reuseasca, numai sa ne spuna exact ce a facut pana acum.

13 comentarii:

Anonim spunea...

dar mistourile lui nastase nu te ingretoseaza?

Lilick Auftakt spunea...

Neinfectat de comunism

Te superi daca pe Nastase nu il urmaresc? Te superi daca iti spun ca DOAR Sever si-a luat aceasta raspundere?

Lilick Auftakt spunea...

Dar unde am spus ca mistourile lui Sever m-ar ingretosa? Nicidecum.Interesanta insa paralela pe care ai facut-o.

Neinfectat de Ipocrizie spunea...

@Neinfectat de Comunism

vezi ca guvernul e cam infectat de comunisti si securisti.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/885749/PDL-trambulina-pentru-fostii-securisti/

du-te si da pe acolo cu dezinfectanti.

@Lilick
Ca de obicei la portocalii multe vorbe goale, promisiuni nerespectate si multa propaganda si la voinescu.

Lilick Auftakt spunea...

Neinfectat de Ipocrizie

A, vorbe goale, securisti, comunisti? In Partidul Ingerilor? Nuuu se poate asa ceva!!! Eu astept sa vad rezultate de la don Ariel. Sa vad Parlamentul mai spalat, mai curat, mai calcat.

Lulutza spunea...

Non multa, sed multum! Severica a facut atit de mult ca sa se ajunga... in Parlament pentru inceput, asa incit nu mai trebuie sa faca ceva pentru a ramine acolo, ci doar pentru a se inalta cit mai sus si a-si burdusi buzunarele cit mai confortabil.

Ce a facut el asa de... multum, ca sa nu mai fie nevoie de cine stie ce multa, ci doar de vorbe goale?! In calitatea sa de jurist teoretician din republica Ploiesti - aripa SIE consulara, i-a oferit preainteleptului cirmaci cheia si indemnul inflacarat de a se... usura pe Constitutie, cu aerul ca asa i-ar oferi prinosul lui de respect...

http://www.cotidianul.ro/echilibristica_echidistantei_la_romani-1443.html

Reteta infractorilor "de succes" si a avocatilor... diavolului: tot ce nu este explicit interzis este permis!

Lilick Auftakt spunea...

Vaai, Lulutza, multumesc pentru articolul lui Sever Voinescu din 2005! :))

irongates spunea...

Nu ştiu de ce n-am crezut o iotă din declaraţiile de intenţie emise de Sever Voinescu. De altfel şi dacă ar fi vrut să facă ceva îl haleau dinozaurii.
Problema e că n-a făcut nimic, iar susţinearea lui Honorius Prigoană spune multe despre slugărnicie. Intelectualii lui Băsescu!

Lilick Auftakt spunea...

@Irongates

E foarte, foarte aproape sa se compromita. Treaba lui.

codeus spunea...

pai a facut ceva de cand a intrat in Parlament. a mutat cureaua cu cateva gauri, si nu in sensul de strangere )))

Lilick Auftakt spunea...

@Cody

Hahaha! Cody, mor de ras!

codeus spunea...

pai nu Lilick. ce exemplu mai bun de ipocrizie vrei? noua ne spun sa strangem cureaua iar ei....

Liviu spunea...

Nu ma pot lauda ca urmaresc indeaproape activitatea unui parlamentar anume, cu atat mai putin a d-lui Voinescu, dar va dau dreptate ca in afara unor mici 'sesiuni' de bascalie cu ocazia strigarii catalogului parca nu l-am auzit sa se remarce cu ceva. Poate ca deh, asta era o forma de lupta cu strambatatile din parament.

A, de fapt gresesc, l-am mai vazut pe dl. Voinescu pe post de mana dreapta a Robertei Anastase. Oare ajunge pentru a da curs acestui apel la sprijin? In primul rand ar trebui sa-l 'sprijine', daca ar crede ca e cazul, cei care l-au ales (uninominal, nu?) si care ar fi cei mai in drept sa se pronunte asupra activitatii lui. Eu, unul, nu l-am votat.