21 feb. 2010

S-a dus vremea diplomatiei... Viva la Revolucion!

Dupa cum ati aflat, in PSD tocmai au castigat "revolutionarii" in detrimentul "diplomatilor prostanaci". Probabil trebuie sa ne asteptam pe viitor la un mesaj extrem de populist din partea PSD. "HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!"



In ceea ce il priveste pe Ponta, si ce paravan reprezinta el atat pentru dinozaurii Iliescu/Mitrea/Nastase, cat si pentru "gruparea Secu" Sarbu/Cocos/Basescu, cea care a urzit Coalitia "Visul lui Basescu"(remember, liberali)... intr-o postare viitoare.

20 de comentarii:

Dany spunea...

Nu uitati ca Ponta sustine uninominalul lui Basescu!

Lilick Auftakt spunea...

@Dany

Stai linistit, nu uitam nimic. :)

vali plesca spunea...

cum, ati votat diplomatii prostanaci la prezidentiale? ce revelatie :) !

Alexandra Cel Mare spunea...

Eu sunt curioasa daca Geoana va disparea sau nu din peisajul politic!? Daca mai ramane al doilea om in stat sau nu!? Saracul, mi-e mila de el...din nou a fost declarat castigator la partiale! :)))

getaway spunea...

Si sa nu uitam de vechi relatii de prietenie
http://www.gandul.info/news/cuplul-ponta-daciana-masa-quot-intre-prieteni-quot-sotii-udrea-c-264682

william spunea...

Mie nu mi se pare chiar asa rau...in acest moment nu avem nevoie de un psd slab (din motive strategice), iar reconfirmarea lui geoana care are imagine de infrant ar servi acestui scop... despre populism...bine ca macar nu are ba'secu monopolul si pe populism:)sper ca macar o parte ca o parte dintre oligofreni sa voteze cu psd-ul nu cu pdl-ul ... urzitul aliantei cu ba'secu a fost facut cu acelasi scop cu care a facut ba'secu alianta cu ei- si anume,ca la momentul oportun sa rupa protoculul si sa verse toate laturile in capul celorlalti, spre fericirea intregului popor...
Cred ca (la acest moment) ponta si compania il detesta pe securistul national si mafia lui portocalie(aprope) la fel de mult pe cat ii detestam si noi- si asta e foarte important

lilik, ca sa citez dintr-un film koolt (...pe naiba :)) sunt timpuri cand Raului i se opune Binele, si timpuri cand Raului i se opune (si)un altfel de Rau!...

Asadar, e nevoie de mai mult decat PNL pentru ca jigodiile portocalii si zeul lor jegos si ticalos sa muste tzarana! Ori asta e prioritate nationala, ca sa zic asa

achilianu spunea...

Am avut dreptate : S-a ales intre doua marionete, desi Geoana e mai marioneta ca Ponta. Insa, asa cum ai zis, Ponta are multi dinozauri in spate ca sa faca si sa dreaga el de capul lui. Totusi, cu plecarea lui Geoana, se pierde partea prostanaco-comica(voita)...

Paul-Sorin Tiţa spunea...

E bine că nu eşti entuziasmată, ca şi alţii, de "răsturnarea de situaţie din PSD" sau de "surpriza Victor Ponta".
Nimic nou sub soarele roşu. Pe Adrian Năstase l-am mai văzut preşedinte.

Matilda spunea...

Sa nu ne pripim. Ponta nu e chiar de capul lui !

Another spunea...

Adică, a candidat cu cele mai mari şanse Mircea Geoană, era cât pe-aci să iasă preşedinte, dar de câştigat a câştigat tot Traian Băsescu? Prin Micul Titulescu, adică...?!

Dan Patrascu spunea...

Eu totusi cred ca pentru PSD Ponta a fot cea mai buna alegere. In ceea ce am scris eu la mine pe blog incercam sa aduc si cateva argumente in favoarea sa. Cert este ca in 2015 Crin Antonescu va avea un adversar puternic, iar acest lucru face politica mai frumoasa.

Cos spunea...

Salut. Cine va fi mascota revolutiei? Sa ne asteptam la "papusa Mazare" in magazine? Eu as face un grup de vreo 3, pentru toate virstele.

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca

Te-am crezut putin mai inteligent. Pai noi l-am votat pe Geoana pentru ca ar fi fost un presedinte simbolic. Nu e nicio revelatie. Era perfect de presedinte, asa prostanac. A negat cineva pana acum asta? Eu l-am facut de nu stiu acte ori "prostanac", dar l-am votat din ratiunile pe care ti le spun. Asa l-am votat toti. Gandeste alta data!

@Alexandra

Presedintele senatului trebuie sa fie postul PSD. Ca va fi Geoana sau altul nu conteaza. De fapt, e strict treaba PSD pentru cine vor acel scaun.

@getaway

Absoluuut. Nu vom uita!

@William

Nu am deloc incredere in Ponta.

@Achilianu

Sa vedem cine il va dirija mai bine pe Ponta.

@Paul-Sorin Tita

Foarte adevarat.

@Matilda

Pai nu prea imi convine nimeni din spatele lui. Asta e nasol.

@Another

Inca nu stiu... Ar fi groaznic sa fie asa.

@Dan Patrascu,

E vorba de 2014, iar Micul Titulescu s-a exprimat deja in sensul asta: si-l doreste adversar in 2014 pe Mihai Razvan Ungureanu, ca Medvedeev al Tatucului Putin de Dambovita. Asa ca...

@Cos

Uite o idee excelenta pentru revolutionarii PSD. :))

vali plesca spunea...

"Era perfect de presedinte, asa prostanac." asta am s-o tin minte, e antologica. si bag sama ca e expresia unei gandiri profunde... nu, multumesc... de asa gandire profunda...

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca

Era perfect pentru o republica parlamentara. Acum te-ai prins? Daca nu, te rog sa nu mai scrii aici. Nu suport persoanele carora sa le explic de mai multe ori ceva. Da, asa, "prostanac", era foarte bun. Spre deosebire de tine care iti doresti un Tatuc, eu imi doresc un presedinte de tara simbolic.

vali plesca spunea...

lilick, de inteles, inteleg bine. numai ca un prostanac nu e bun nici de sef de scara, nu de tara inca. iar intr-o republica parlamentara, cu atat mai mult trebuie sa fie o personalitate, nu o nulitate, pentru ca anvergura umana trebuie sa compenseze lipsa de anvergura politica (apropo, o republica parlamentara cu geoana presedinte, l-ar fi avut, in 2010, pe basescu premier). asta pe de o parte. pe de alta parte, ma bucur ca apreciezi diversitatea ideilor: tu, si cei care gandesc ca tine, sunteti buni, frumosi si intelepti, mai ceva ca idealul antic, plus ca sunteti membri clubului inchis al posesorilor unicului si absolutului adevar, iar cei care nu gandesc ca voi sunt intruchiparea urateniei, rautatii si stupiditatii, scufundati in mocirla minciunii si a manipularii.

Lilick Auftakt spunea...

@Vali

Pai, cunosc prea bine opiniile portocaliilor. Nu as vrea sa le repeti si tu aici.

Repet pentru a treia oara: Geoana era perfect de presedinte.

vali plesca spunea...

eu nu repet nimic, lilick, am judecatile mele, nici portocalii, nici prostanace, pur si simplu, lucide. in rest ma amuz.
a, si mai ceva, in locul vostru, l-as dispretui pe geoana cu toata fiinta: singur a dus o invincibila armada pe fundul marii, singur a inselat asteptarile a milioane de oameni care s-au pus in slujba lui scrasnind din dinti, singur a fost mai slab decat cel mai vulnerabil basescu din ultimii ani. cum sa te gandesti ca asa un nimeni ar fi putut ajunge sef de stat? brrrr!

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca

Deocamdata ma gandesc doar ca e important ca Geoana sa ramana presedintele senatului. Foooarte important. Si sper ca si PSD si PNL sa inteleaga bine de ce.

ardelenii si miticii... spunea...

Procurorul va schimba imaginea...
Amator de curse riscante.
Ardelenii... slabi la urne,slabi si-n conducerea PSD.