3 feb. 2010

Trebuie sa ascultati asta neaparat!

20 de comentarii:

Vania spunea...

Chiar! De ce nu se decide PNL să intre fie la stânga, fie la dreapta?...

Anonim spunea...

Un tupeu jegos tipic portocaliilor, nimic altceva. Să-i explice cineva de "partidele balama", poate-şi revizuieşte atitudinea.
Deşi...

Eliad spunea...

Ce ticalos cumplit! Si cand te gandesti ca era vazut drept marele ideolog al liberalismului romanesc...

Acum, fara sa clipeasca, doreste sa desfiinteze, pur si simplu, Partidul National Liberal. Tot el a propus ca PD-L sa abandoneze nu numai particula L din nume, ci sa-si schimbe intregul nume (in Partidul Polular).

Groaznic individ... Doamne, omul asta a fost...a fost presedintel PNL!

P.S. - Ce bine ca ai dat si imaginile filmate cu el, ca sa se vada cat e de gretos!

Lilick Auftakt spunea...

@Vania, Dan, Eliad

Am uitat sa dau si link-ul cu interviul integral: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6864200-audio-video-valeriu-stoica-cristian-preda-gresit-procedural-trebuie-hotarasca-macovei-procedat-corect.htm?cfat=

Clipul asta mi s-a parut de-ajuns de clar sa demonstreze jigodismul fostului liberal. Si mai demonstreaza clar ceea ce sustinem de ani de zile: ca gruparea de securisti Stolojan-Stoica au avut o misiune in PNL. De a-l desfiinta, din interior (precum policlinica Batistei, despre care tocmai am postat). Tipic pedelist.

Adrian Stoica spunea...

Lilick, tu imi furi chiar toate temele?
Am glumit...
Ok, e foarte bine ca popularizezi, sa afle lumea.

Adrian Stoica spunea...

Si, daca tot imi furi temele, citeste:
http://revistacultura.ro/nou/2009/12/solutia-basescu/

lucian burjuiul spunea...

mda, interesant. de cand e pdl e dreapta? cu ce se defineste ca partid de dreapta? ca singura trasatura de partid definitorie pe verticala e oportunismul iar pe orizontala cumetria.

Petru Avram spunea...

E absolut jegos tipul ăsta. Şi pentru a demonstra chestia asta nu trebuie decât să ne uităm la sistemul politic al Elveţiei (putem chiar să aruncăm o privire şi la produsul intern brut pe cap de locuitor şi pe ora de muncă, eventual să facem şi un raport ca să punem USA cu bipartitismul lor cu tot la ruşinică). Ăia au un executiv format din 7 oameni din 4 formaţiuni de mai bine de cinci decenii şi nu s-a schimbat nici măcar proporţia în care sunt reprezentate cele 4 partide în executiv (consiliul federal), au democraţie directă (cum vrea Canibalul) dar preşedintele e unul din cei şapte schimbat prin rotaţie în fiecare an şi e primul dintre egali, şi cu toatea astea parlamentul de bicameral (o cameră cu reprezentativitate proporţională şi una ce reprezintă cantoanele). Ăsta e în general un exemplu pe care fasciştii ăştia de tip nou nu-l pomenesc. Oare de ce?
Am îndoieli mai puţin vagi decât unii imbecili fascinaţi de USA, că succesul lor se datorează dipolului politic, ci mai degrabă faptului că după o serie de administraţii republicane ce fac deficit din gros şi câştigă alegerile cu discursurile alea populiste (timp în care reuşesc să le facă pe plac corporaţiilor influente), îi votează ăia pe democraţi care pun nişte experţi (pe bune) să repare pocinogu'. Drept e un lucru totuşi: în ceea ce priveşte ipocrizia suntem cam la acelaşi nivel.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian

Pai daca mi le dai si sunt bune. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian

E de dreapta cu.. tupeu. Asa e de dreapta. Cu tupeu, partidul asta e de ce vrea el. Cum scrie si Eliad, nemernicul asta pana ieri era maare liberal. Acum e... popular. De fapt populist.

@Petru Avram

Ai dreptate. De data asta insa toate argumentele sunt de partea noastra. Nu trebuie decat ca liberalii sa le expuna ferm si vizibil.

Liviu spunea...

Nu vad ce e de comentat. Mi-e o sila teribila de aceasta coada de topor folosita de Basescu pentru a incerca - si pe aceasta cale - sa distruga PNL. Oare chiar il ia cineva in serios?

Anonim spunea...

Mda... Sper ca s-a convins toata lumea ca PNL-ul e ghimpele din coasta astora. Nu mai stiu cum sa faca sa-l distruga.

Mihaela

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Initial nici eu nu am vrut sa comentez. Dar ma mira cat de usor ne-a dat ocazia sa il injuram. Nu stiu ce isi imagineaza ca a castigat, facand aceste declaratii stupide, pentru care avem atatea argumente impotriva...

Lilick Auftakt spunea...

@Mihaela

Mda. Ceea ce nu stie jigodia e ca electoratul PNL e acum extrem de fidel partidului. Tocmai pentru ca au ales opozitia fata de o putere cu tendinte autoritare. Cu ocazia infiintarii blogului No Basescu day am avut ocazia sa ma uit la peste 100 de bloguri, si am vazut cat de chitita e lumea impotriva PD-L/Boc/Basescu. Nu mai suntem in 2005 cand lumea nu intelegea exact scopurile gruparii Basescu/Stoica/Stolojan.

Deceneu spunea...

Pentru mine era clar din 2005, cand Stoica sustinea fuziunea PD-PNL.

PNL-ul trebuie sa vizeze locul I si asta e posibil, dar cu seriozitate, cu proiecte nu cu marketing de oameni.
Daca vor avea propuneri populare, vor castiga electoratul.
Sa atace si in stanga si in dreapta, sa le spuna oamenilor ca jaful economic, inceput cu sistemul bancar continuand cu petrolul, padurile, societatile comerciale falimentate pentru afaceri imobiliare etc.. sunt rezultatul intelegerilor de culise intre PSD si PD, intelegeri care au dinamitat si guvernarea din perioada '96-2000.

Daca nu se distanteaza de PSD si vor face campanie anti-PD-L, rezultatul o sa-l culeaga PSD-ul.

Dan Patrascu spunea...

Tocmai am făcut o analiză a ideilor de reorganizare ce bantuie toate partidele politice. Eu m+am oprit acum asupra PNL-ului si PSD-ului. Am ajuns la concluzia ca momentan PNL are in mana cartile cele mai bune. Sa speram ca va sti sa le foloseasca cu intelepciune.

Jpost.ID spunea...

Ce frumos cînta cuvintele, surpins chiar el de ceea ce-i poate iesi pe guritza. Partidul asta e plin de hidosenie mascata.

Draghi spunea...

Papagalul asta oportunist chiar crede ca PD-L-ul e de dreapta?

Mircea spunea...

Sa nu te increzi in sinceritatea celui care nu te priveste in ochi cand iti vorbeste, imi spunea tata. Si cata dreptate avea. Urmariti interviul "ideologului" si judecati singuri.

Adrian Stoica spunea...

Am pus o replica la mine pe blog