15 apr. 2010

Amanta (lu') SECU

Duduita asta, despre care pana si o florareasa stie ca a fost facuta ministru de amantul ei, cu care ii ureaza (sincer) sa-si implineasca dragostea, ar trebui pocnita intr-un fel peste bot. In locul lui Gadea as da-o in judecata pentru incalcarea unor drepturi. Nu asa ar fi normal?

Sa nu uitam! Herta Müller: “În România, dictatura trăieşte a doua viaţă”



Ma intreb unde o fi Liiceanu... Va mai amintiti cum se revolta el, prin anii '90, pana si pe niste bieti informatori stransi cu usa de securitate? Chiar asa sa i se fi atrofiat simturile? Sa-si fi pierdut si ultima bruma de onoare?

17 comentarii:

Oxygen spunea...

Cred ca explicatia e ceva mai simpla decat ca telefonul lui Gadea ar fi ascultat. Am observat ca A3 da niste reclame pentru programul Regio, program derulat de ministerul respectivei. S-a vazut din cazul Ridzi ca exista oameni si pe la Antene care nu au vreo problema sa puna botul la cascavalul de stat.

Nu e mai plauzibil ca cineva din birou sa-l fi auzit si sa il fi parat la madame Udrea?

Lilick Auftakt spunea...

@Oxygen

Da, sigur ca exista astfel de oameni. Chiar in Antene. Dar asta inseamna ca sunt platiti de cineva. Pana la urma nu metoda prin care a aflat conteaza, ci ca a facut in asa fel incat sa afle.

william spunea...

Ei, si tu Lilik... onoarea lui [Liiceanu] are si ea un pret...
Nu poti fi si mandru posesor de Mercedes (pe care sa il mai si botezi Sigfried- sa moara dusmanii (lui Wagner) de ciuda :)) si sa te dai si mare discipol al lui Noica...
Sau poti, daca te cheama Liiceanu?

Liiceanu n-are probleme cu paradigmele- dupa cum am aratat mai sus...

Atunci de ce sa ne miram ca a tras din toate pozitiile in "pestii cei mici" ai cooperativei "Ochiu' si timpanu'", iar acum tace malc, cand e vorba de serpii de mare si casalotii regimului comunist?
Asta daca nu cumva se afiseaza cu ei in public, tinandu-i (unsuros) de aripiora...

Eu incep sa cred tot mai mult ca, 'supraestimatul' [dupa Adrian Marino] "Apel catre lichele" e de fapt un roman autobiografic... istoria asa il va consemna, pun pariu...

Lilick Auftakt spunea...

@William

Il detest. Nici nu-ti poti imagina cat.

Lulutza spunea...

@William - parca Sigfried nu-i Mercedes, ci BMW. In schimb, am uitat cum il cheama pe Alfa Romea... hă hă hă!

Lulutza spunea...

Marcello!!!

http://www.cotidianul.ro/liiceanu_la_volan_elogiu_lui_siegfried-27113.html

:))))

Eliad spunea...

Acuma fireste ca n-o sa zica nimic Liiceanu, caci prietenul sau, Patapix, a aparat-o in scris pe "cocotica" asta...

Anonim spunea...

Dan

Buzz !!!

Cititi si va cruciti, ce mizerie a scris argatul de pe blog al cotrocenilor, Tiberiu Lovin (asa zis aparator al ziaristilor) despre Hertha Muller.
I-as fi tras eu vreo soua bobarnace acolo unde am posibilitatea, dar nu am vrut sa-l fac vedeta.
PS
Cred ca acesta a fost doar inceputul. Urmeaza si alte opinii. Oficiale. Alde Mihaiesi & co asteapta unda verde. Care va veni curand

Lilick Auftakt spunea...

@Dan

Cica articolul e (chipurile) al altuia, Spartakus, dar el e 100% de acord. Nici nu trebuie sa citim asemenea abjectii... Chiar e pierdere de vreme.

william spunea...

@lulutza...

ADDENDA LA PARADIGMATICUL DOMN LIICEANU

da, ma rog, am citat din memorie...
Siegfried era BMW nu Mercedes...

dar incompatibilitatea celor doua modele (cel propus de noica-propasirea spirituala si cel urmat de liiceanu- propasirea materiala) ramane... si romanul autobiografic citat mai sus, ramane si el(in Istorie, nu in Istoria Literaturii, cum si-ar fi dorit probabil paradigmaticul domn Liiceanu)...
si tot acolo (in Istorie) va ramane consemnata si dragostea lui, pe care eu o cred sincera si dezinteresata (sic!), pentru Big Brother precum si sprijinul pe care l-a acordat pentru reinstaurarea dictaturii in Romania...

Nicolae spunea...

despre liiceanu numai de bine, ia si tu monitorul oficial din '90 si uita-te la actionariatul de la editura politica, actuala humanitas, daca poti sa-l scanezi si sa-l publici pe blog, e super, asa sa stie lumea.

Doar Libertate spunea...

nu cred că este în stare elena Udrea să rămînă gravidă, e stearpa. Vai ce urît am vorbit :)

radu spunea...

Ca sa fim sinceri pana la capat. Duduita (apropo, Elenei Lupescu i se spunea Duduia) e o c***a politica penala. Da, penala, pentru ca supravegherea convorbirilor telefonice, operata pbb prin grija serviciilor speciale aflate in subordinea amantului de inima, e o manevra penala.
Propagandistii de care vorbiti n-au onoare, au numai interese.

Draghi spunea...

Si pe vremea lui Ceausescu ascultatul dizidentilor si a adversarilor politici era apanajul "Cabinetului II". Stim cum a terminat-o acea Elena. Nici asta nu o va termina mai bine.

Legat de Herta Müller, ai grija Lilick. Daca te uiti mai atenta la ce spune, in ce context, si ce idei preconcepute ale germanilor le stimuleaza, o sa vezi ca multe din luarile ei de pozitie sunt mai degraba anti-romanesti decat anti-dictatura.

Lulutza spunea...

@William - eu ii inteleg lui Gabriel Liiceanu slabiciunea si amorul pentru jucariile astea scumpe pe patru roti... Nu-i inteleg deloc, insa, amorul orb pentru Basescu & Cie!

Lulutza spunea...

Pentru cine nu stie: nu numai ca toate apelurile telefonice pe fix si celular - sunt inregistrate si pastrate mult timp, de operatori si nu numai :wink: , dar se poate vedea in orice moment unde se afla posesorul vreunui "gadget" de comunicare, ce numere au cartelele prepaid pe care le foloseste, cu ce alti posesori de celulare se intilneste etc etc etc.

Totusi, un lucru bun: nu de la operatorii propriu-zisi se scurg "transcripturile" catre presa. Ba chiar operatorii isi pot "avertiza" cumva abonatii, daca fac obiectul vreunei supravegheri suspuse... Cine poate va intelege.

Starea NATIUNII spunea...

De amuzament,
Oda Elenei inchinata lui Basescu.
Pe: http://blog.imperiaonline.me/2010/04/16/oda-elenei-inchinata-conducatorului-iubit/