13 apr. 2010

Bolsevizarea PDL... Basescu-Udrea "aripa democratica" :))

Dupa ce cititi aceasta stire , in care Basescu acuza PDL de bolsevizare (eu am vazut emisiunea in direct), poate cititi si ce a postat Victor Ciutacu AICI. Eu cred ca are dreptate. Razboiul intre BVB si aripa Basescu-Udrea e mare. Acum nu putem decat sa ne distram: Basescu-Udrea-Preda aripa democratica? :))

P.S.: Simona Ionescu... EXCELENT! :))

19 comentarii:

Eliad spunea...

Poate ca nu sunt entuziasti.... Asta e ca Stalin.... Ii executa pe cei din apropierea sa din paranoia. Daca nu-i simte suficient de entuziasti... atunci devine banuitor. Si cum e paranoic, ii banuieste de complot. Stalin curat.

Lilick Auftakt spunea...

"Gaşca preşedintelui". Esential. Vede consipratii peste tot. Ca Stalin.

neinfectat de ipocrizie spunea...

Mda, actul al treilea din tragicomedia absurda de succes "Noi suntem si la putere si in opozitie". Urmeaza scenele "Pe Boc nu eu l-am numit", "Lista e rea", si "Blaga, Videanu, Berceanu, cine sunt? cum au ajuns si ramas ministrii?"

Micawber spunea...

Cu o opozitie slaba, cu o societate civila ca si inexistenta, tare ma tem ca va trebui sa ne bazam pe luptele interne din PD ca sa mai zdruncine sandramaua... macar daca ar subrezi-o, ceea ce ramane de vazut.

Ghq Consulting spunea...

Pana la urma, dintre toti cei mentionati de tine...am inceput sa il apreciez pe Preda. Sunt convins ca atitudinea lui este rezultata in urma unor nemultumiri personale...omul astepta ceva si nu a primit. Nu stiu de ce dar il vad in competitie directa cu Cotoi Voinescu Sever...cel cu limba cetifelata, despre care am scris si pe blogul meu in mai multe randuri.
Dar Preda are o atitudine care mi se pare absolut inedita pentru un membru PDL.
In comparatie cu ce parere aveam despre el acum vreo 6 luni...acum pot sa spun ca il apreciez.

Lilick Auftakt spunea...

Ghq Consulting

Preda ii face 100%, as putea sa spun splendid, jocul lui Basescu. Si da, da: e in competitie cu Sever Voinescu.

Doar Libertate spunea...

Mă, chiar aşa? Traian Băsescu vorbeşte poporului numai după ce consumă o juma de kil de whischi?

Deceneu spunea...

Pericolul cel mare nu este "bosevizarea" PDL, pentru ca PDL-ul este deja un partid bolsevic indiferent de "ramura" la putere.
Pericolul pentru democratia din Romania este cronizarea FSN-izarii.
PSD susţine pragul electoral de 10% avansat de Băsescu

Din pacate Crinisorul s-a "ofilit" si impreuna cu el toata conducerea s-a "stafidit".
Conducerea actuala are alta agenda si alte prioritati obscure si secrete.

Deceneu spunea...

Ce usor va lasati impresionati de Preda si jocul lui de imagine.
El joaca rolul desidentului ca sa demonstreze ca in PDL exista divergenta de opinii si la o adica sa colecteze simpatia publicului.
Daca toti se vor eroda cina sa mai atraga electoratul?
Daca Preda o sa propuna majorarea pragului electoral la 10% ideea poate fi acceptat pentru ca vine de la o persoana "credibila"?

Daca-i un tip de caracter de ce se complace sa convietuiasca intr-un partid cu care nu are nimic in comun?
Daca suporta pe cei ca Hoara, Flutur si Boc atunci nu are caracter.

Voi chiar nu puteti deosebi un om cu demnitate de un panglicar?
Nu cunoasteti ce ce spunea Iorga?

"Pentru a fi erou, ti se cere caracter; pentru a juca rolul de erou, talent.(N.Iorga)

Ati ajuns sa faceti marketing de imagine la oamnii PDL?

Lilick Auftakt spunea...

@Deceneu

Oamenii sunt usor de manipulat. Nu gandesc sec, politic, ca sa inteleaga.

GS spunea...

Eu incep sa inteleg. Astia, de plictiseala, joaca o piesa de teatru. Si-au impartit si rolurile. Basescu (chelia il ajuta) este Vladimir Ilici Lenin. Preda este Lev Davidovich Trotsky iar Boc (bolsevicul) este Iosif Visarionovici Stalin. In piesa lor Lenin, cel cu chelia, si-o tragea cu Nadejda Krupskaia (una blonda) care l-a ingrijit pana la moartea care i s-a tras de la faptul ca a fost impuscat de o anarhista una Macov... pardon Kaplan, la o intrunire. In final Stalin trimite un agent, unul Vova Buldogul sa-l asasineze pe Trotky-Preda. Doamne ce piesa grea si-au ales. Mai bine jucau Ham-ham-let sau Mac&Beth. Tampitii astia nici pe goagal nu citesc.

Lilick Auftakt spunea...

@GS

Lazaroiu scrie scenariile.

Vania spunea...

E aripa BVB profund bolşevică, şi aripa BUP - vădind un bolşevism cu faţă relativ umană...

Bogdan spunea...

Ha ha ha!!

Sfanta ipocrizie!

Pai cine candida in 2001 cu MOTIUNEA "Romania Social Democrata"? (social democrata, ai?:)))

Cine a schimbat statutul PD astfel incat primul semnatar al LISTEI sa fie automat Presedintele Executiv?

Cine a umplut CNCul cu semnatarii LISTEI? CNCul LISTAC care'si imparte apoi cascavalul puterii intre bajetii dastepti de pe LISTA?

Ha ha ha!!!

Pai dupa viziunea ipochimenului, insusi Basea a bolsevizat PDul pentru ca acuma ipocrit sa se intoarca la 180 de grade, in stilul caracteristic.

Dupa ce'ai castigat cu o motiune de stanga Social Democrata si ti'ai proptit lista in conducerea partidului e'n firea lucrurilor sa devi de dreapta si sa critici sistemul bolsevic al motiunilor:))


Ha ha ha!!!

radu spunea...

Dl. Preda e cavaler.
Mai intai a slugarit-o pe Eba, acum ii poarta trena lui Teo, maine-poimaine devine majoreta in echipa Elenei Udrea, in numele liberalismului antimisogin.
Mi-e scarba.

Anonim spunea...

ehe, dragii mosului.
base incepe iar lupta cu masurile de porc ale premierului. recunosteti tactica?

orice, numai sa iasa el alb ca neaua. si poate, in drum, mai scapa si de cativa baieti destepti care au facut prea multi bani si devin periculosi.

lucian burjuiul spunea...

L-am primit azi... imi cer scuze daca deja a circulat si eu sunt in contratimp.

Esti in mijlocul unu haos total, o inundatie ... nemasurate cantitati de apa. Esti fotoreporter pentru OTV (deh, asa e textul) ..si te afli in mijlocul acestui dezastru fantastic. Situatia este la limita disperarii. Incerci sa surprinzi cliseele cele mai impresionante.In jurul tau, casele sunt luate de ape, oamenii sunt luati de valuri. Natura mugeste aratandu-si nemasurata putere violenta... si pustieste totul in urma sa. Deodata vezi un barbat la volanul unui Logan sau un Duster rosu ce lupta disperat, sa nu fie luat de ape si noroaie. Te apropii... iti face o impresie puternica (e nu chiar asa de puternica, cel putin mie)!...si, brusc, il recunosti, este Traian Basescu!!! Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa... pentru totdeauna. Ai doua posibiltati: Sa il salvezi, ori sa "prinzi" instantaneul vietii tale!!!! Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce te va muta la Pro-TV!!!! O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara. Intrebarea e ( si raspunde sincer):



"FACI poza color sau alb-negru???

simona ionescu spunea...

Multumesc, Lilick!
Dpa ce m/am delectat cu textul tau si comentariile, am ras cu lacrimi la bancul din ultimul comentariu. Zau daca nu a luat orice analiza politica!

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! Si eu am murit de ras. :))