6 apr. 2010

Cine va fi candidatul femeie din 2014?

Elena Udrea: "Ca nu cumva sa creez palpitatii unei parti a presei sau chiar Opozitiei, cum ca as vrea sa candidez la prezidentialele de peste patru ani, o sa spun raspicat: nu voi fi eu candidatul-femeie din 2014"

Bun! Elena Udrea da un semnal. "Da, va fi o femeie, dar nu voi fi eu....!!!" Vom avea asadar un candidat femeie. Cine? Stim ca EBA nu va avea varsta potrivita sa candideze in 2014, ci cu un an mai putin. Se poate schimba legea? Sigur. Oricand. (Atentie, PNL!) Cu majoritatea acolitilor si a "racolitilor" din Parlament.

Sau... ma mai gandesc la ceva. Desi nici Elena Udrea nu se gandeste, probabil, la asta. Exista o doamna in PNL care face un joc dublu, si despre care s-a mai spus ca poate candida la presedintie in viitor. O doamna care deja se exprima in fituici portocalii in favoarea republicii prezidentiale. Dar despre ea intr-o alta postare...

33 de comentarii:

Anca spunea...

Futu-i! Inainte sa ajung la finalul post-ului mi-a si venit in minte fatza Saftoiacei! =))

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Prin 2007-2008 individa a mai facut niste incercari, niste teste.

Brad spunea...

Io cre' c-o sa fie d-na boc ... deja suntem obisnuiti cu numele si situatia (boc, lb. turca !) ...

Lilick Auftakt spunea...

@Brad

Prea mult BOK in tara asta...

Daniel Mălăelea spunea...

Roberta Anastase

Lilick Auftakt spunea...

@Daniel

Asa de proasta? :) Daca e proasta, macar sa fie una din familie, adica EBA. :)

william spunea...

eu stiu cine va fi candidatul femeie...
n-o sa va vina sa credeti poate, dar ganditi-va cu cine avem de-a face...

candidatul femeie va fi basescu!... el nu poate renunta la putere, si sa faca din boc (adica din Nimic[void] un medveedev in nici 5 ani, ar fi dificil... iar sa puna de un referendum pentru al treilea mandat ar fi cam batator la ochi..

asa ca isi va face operatie de schimbare de sex, devenind astfel o noua persoana, cu o noua identitate deci, care conform Constitutiei (mizeaza pe Constitutie, va amintiti? ... ma rog, mizeaza ca la ruleta dar totusi mizeaza, n-a mintit in privinta asta) are dreptul la doua mandate...

perspectivele ce se deschid de aici sunt infinite... de pilda, ce-o sa faca prezideaua Norvegiei, o sa-si schimbe orientarea sexuala?...sau isi face si ea operatie de schimbare de sex, pentru a continua ce au inceput impreuna?.... :)))

Lilick Auftakt spunea...

@William

Cum Basescu e in stare de orice, il cred in stare si de o schimbare de sex. :))

Brad spunea...

Lilick, madame Udrea ne-a pacalit !
Fii atenta:
"nu voi fi eu candidatul-femeie din 2014"

Nu seamana izbitor cu raspunsul dat de Cain - "Oare sunt eu pazitorul fratelui meu ?"

Nu sunt habotnic ... doar ce-mi trecu prin minte...

Lilick Auftakt spunea...

@Brad

Posibil. Oricum, partidul se gandeste la un candidat femeie... Ca sa ii faca pe plac lui Basescu ar trebui totusi sa fie EBA.

achilianu spunea...

Da' unde scrie ca trebuie sa fie candidat-femeie? A, daca nu o sa fie, atunci suntem misogini sau ceva. Iar, daca o sa fie, sigur o sa fie vreo speciala care a urcat nu pentru ca-i fata lu' tata, sau ruda lu' X sau sotia lu'Y sau amanta lu' Z, nu, nu, nu, ci, pentru ca-i, evident, speciala...
Fara sa par lipsit de bun simt, intreb si eu: ce femeie din politica merita sa ne gandim macar ca ar putea sa ajunga sa candideze? Toate-s acolo doare PENTRU CA!
sau mi se pare mie?
Atunci bine!
sanatate...

Deceneu spunea...

Nu v-ati prins.
Alegerile Prezidentiale probabil se vor suprapune cu cele parlamentare, pentru a-l utiliza pe Basescu drept locomotiva electorala.
Basescu v-a demisiona si astfel vor fi prezidentiale anticipate.

Udrea a spus ca nu va fi candidat in 2014, dar nu a spus ca nu va fi in 2012! :)

Oricum la "hemoragia" de parlamentari, PNL- nu trebuie sa-si mai faca probleme.
Am avertizat ca sistemul majoritar prin care "castigatorul ia totul" produce frustre si ca este o strategie kamikaze.

radu spunea...

Aha, deci madam Saftoiu e pregatita de pe-acum sa dezerteze la Basescu? Sau e vorba de madam Macovei, care nu face joc dublu?

Shadow spunea...

@Lilick tu te referi la nevasta lui elvis (presley deh). Cine poate sti? Nimeni. Oricum sanse nu are o "candidata" decat daca se poate imbata si sa cada de pe masa pe care inainte dansase, daca poate sa ragaie satisfacut dupa stilul hahaielii cunoscute, etc.

agaX spunea...

poate ca a vrut sa spuna candidatul FMI. unul dintre basesti ...

parca are un frate, nu? sint sigur ca e la fel de cinstit, erudit si burdusit de patriotism ca mielul umplut la tava, ca la ei calitatile astea se transmit prin viu grai ... pe traseul de la 'coiu la popor

Lilick Auftakt spunea...

Mai au astia putin de tot si fac doua treimi in Parlament. Iar din momentul ala putem sa consideram ca nu mai avem Parlament.

realbadpisy spunea...

asa deci ne ti in suspans.

Dana spunea...

Mie mi-ar fi placut ca Elena Udrea s afie candidatul. Insa asa cum a declarat si ea inaninte de acets pas este bine sa ai o baza solida a carierei politice.

Anonim spunea...

Nu stiu cine ar putea fi femeia care va candida pentru 2014 insa nu-mi doresc sa fie nimeni altcineva in afara de Udrea. Poate se razgandeste pana atunci. Mai e timp.

irongates spunea...

Nu cred că va exista un candidat femeie. Promovarea mai mult sau mai puţin voalată a Elenei Udrea e un soi de perdea de fum. Eu presupun(e strict o părere) că e doar o perdea de fum. PDL pregăteşte un candidat docil, cuminte eventual cu motoraş cu cheie pe care îl va promova cu motoarele turate la maxim.
Exact: modelul Putin. Mi se pare cel mai simplu pentru Băsescu să rămână cu adevărat la TOATE butoanele.
Da, nici nu mai merită schimbată constituţia, treaba e rezolvată prin monocromie politică deja evidentă

Lucia Verona spunea...

Să mă gîndesc, poate candidez eu...
În 2009 n-am avut destulă susţinere, poate în 2014... ca independentă, evident... îmbrăcată în violet...

Dar dacă le iese majoritatea de două treimi în fiecare cameră, se schimbă Constituţia să rămînă băsexu pe viaţă. Sau pînă se plictiseşte el.

Anonim spunea...

la ce maret cv politic i se construieste minunatei slow-white in parlamentul european, cat de greu crezi ca ar fi sa modifice regula privind varsta necesara candidaturii la prezidentiale?
sau cat de greu crezi ca ar fi sa modifice un pic certificatul de nastere al sus-numitei, la o adica?

Anonim spunea...

m-a lovit un fulger in creier...
cred ca e cu dedicatie de la zeus!
candidat femeie? sigur. simplu.

teo trandafir!

Draghi spunea...

Deci urmeaza mana lunga a lui Soros in Romania... Pe vremea lui Ceausescu am maim avut o ADI (Academician Doctor Inginer). Ceva imi spune ca noua Adi ar fi si mai malefica.

Anonim spunea...

Nu suntem pregatiti pentru atata egalitate de sanse (cu tot respectul...).

Pe de alta parte nici in posibilitatea ca EBA, Vadim si Becali sa ne reprezinte la Bruxelles nu am crezut....

Lilick Auftakt spunea...

@Tuturor

Eu cred ca in ceea ce priveste pe Basescu si PD-L trebuie sa fim pregatiti pentru orice.

zincabeiu spunea...

Nu vedeti ca-si bate iar joc de noi cu declaratia asta ?
Pana una-alta, sunt dezamagita de cei care fug din PNL.Cu exceptia lui Antonescu, mai dunt doua persoane pe care le respect: Mihai Voicu si d-na Campeanu.Daca si ele....

Adrian Stoica spunea...

Pana in 2014 mai sunt 4 ani, pana in 2012, 2. Din punctul meu de vedere, PDL-ul poate sa aiba si 90% din parlament si sa faca legile cum vrea el. Problema este legata de criza economica, daca nu o rezolva - si, ma intreb, cum dracu' ar putea pdl-ul sa o rezolve? - poate sa aiba oricat, Ceausescu nu avea 100% in '89?
Bine-bine, dupa cum Piata Universitatii nu se mai poate repeta, se pare, asa nu s-ar putea repeta nici '89... eu cred ca nici nu va fi nevoie.

Adrian Stoica spunea...

off-topic: cum e "casa cea noua"?

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian

Superba! :)

Gospodina de Criza spunea...

Eu chiar auzisem la T.V.o paranormala care spunea ca va fi o femeie- candidat la presedintie, cu nume de sfanta...si cu mari sanse.Nici ca iese Basescu, nu i-am crezut, si uite ca asa a fost. Se vede treaba ca suntem meniti sa fim condusi de Lenute. Sa fie oare soacra-mea?
Felicitari pentru activitate, dar popoul roman e foarte...destepti in campaniile electorale. Degeaba ii vad acum in jurul meu cum se lamenteaza si isi dau cu capul de pereti.Asa,ca ma apuca milostenia si-i consolez "Si cum, vrei sa spui ca nu traiesti bine? Pentru binele tau lucreaza acum.Si al copilului tau. Nu ai spus tu ca dupa ce si-a aranjat fetele va sti cum sa aranjeze si viitorul copiilor acestei tari?" Astea erau replici de oameni intelectuali, in campanie! Brrrr!

Anonim spunea...

Parca vad ca e Sulfina...chiar ea! Sau Sorina Savarina-Placinta.

www.ghqconsulting.wordpress.com

Anonim spunea...

Cum cine, Traienel in travesti ?!
sa fii iubita
marcus