15 apr. 2010

Clubul Bloggerilor Liberali


Asa cum scriu Alex si Ionut, o facem si pe-asta: Clubul Bloggerilor Liberali. Simpatizanti, membri, fara carnet de partid, toti cei care simt si scriu liberal in blogosfera sunt invitati sa participe si sa se inscrie in clubul nostru.

Gratie prietenei noastre Alina Gorghiu avem si un sediu in Bucuresti. Mai exact un loc pentru intalnirile pe care le dorim saptamanale. Da, doar in Bucuresti din pacate. Insa sper ca, in scurt timp, daca vor fi solicitari din partea bloggerilor din tara, aceste cluburi se vor inmulti.

Ce vom face, noi, bloggerii, la club? Ne vom intalni cu personalitati din cadrul PNL sau din alte partide, din societatea civila, intr-un cadru relaxat, prietenesc. Vom discuta, vom aborda diverse teme, vom crea evenimente.

Prima intalnire va fi marti, 20 aprilie, la ora 17 :00, si va fi una de organizare. Insa vom avea si invitati. Pe Alina Gorghiu, pe Diana Tusa si pe Mihai Voicu, trei tineri parlamentari liberali cu cea mai vizibila prezenta in online. De asemenea Radu Surugiu, presedintele CSL, va vorbi despre congresul studentilor liberali, si va lansa o invitatie la eveniment pentru societatea civila.

Avem si un grup pe facebook la care puteti sa aderati.

11 comentarii:

codeus spunea...

din pacate eu nu voi putea participa ,avand in vedere ora

Lilick Auftakt spunea...

@Cody, vedem... O sa iti povestim eu si George...

Anonim spunea...

Lilick , ce parere ai despre urmatorul articol?
http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/batut-de-politisti-pentru-ca-a-fost-confundat-cu-un-proxenet-78816/
Asta este Romania MEA???
Niciodata... Scapa cine poate, traieste cine mai reuseste ......

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Ce sa zic? Niste dementi. Da, da, asta e Romania TA. Si e doar un detaliu...

Realitatea lui Petria spunea...

Sa ma treceti si pe mine pe listă...

Lilick Auftakt spunea...

Alex

Sigur.

sabina spunea...

Succes maxim in organizare si realizarea acestei activitati!Iata inca un motiv pentru care regret ca nu locuiesc in capitala!!!!

www.pelin.com spunea...

Lilick ,faina initiativa,dar faceti si un banner,o zi minunata :)

ADRIAN spunea...

Succes! Daca nu aparea in link as fi intrebat ca in bancul ala cu ardeleanul care nu mai prinde trenul sau care pleca: "No ... da' ... unde?"
E ora de luat copii de la gradinita asa ca tinerii liberali sunt pre tineri sau prea batrani ca sa ia asta in calcul :))
Astept etichetele ca sa propag!

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian

OK, deci ai vazut si adresa. :)

irongates spunea...

Am făcut un update la lectura blogurilor din listă, rămăsesem rău de tot în urmă. Am citit la Ionuţ chestia cu clubul şi am sugerat acolo, scriu şi aici: n-ar strica şi o platformă pe modelul deja cunoscut(Voxpublica, Leacul Durerii, Madame Blogary etc), dar care să-i reunească doar pe cei cu opinii liberale, nu amestecurile care se poartă acum. Ar fi benefică pentru cei care nu sunt din Bucureşti dar ar putea fi în felul acesta cumva părtaşi la proiect