7 apr. 2010

Mozart ROCKS 2010 !

Am primit o scrisoare intitulata "De la un camarad de luptă împotriva imposturii în artă, în politică, în societate!". Expeditorul ma roaga sa promovez un eveniment, si o fac cu mare drag. Va rog, de asemenea, pe toti cei care aveti posibilitatea, sa scrieti despre... Mozart ROCKS 2010.

"Concertul Mozart ROCKS 2010 este un concert de caritate în beneficiul Asociaţiei Telefonul Copilului
Asociaţia Telefonul Copilului este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, al cărei scop este acela de a proteja copiii împotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor, împotriva oricărei forme de abuz, oferind asistență gratuită prin intermediul liniei telefonice 116 111.
Asociaţia Telefonul Copilului a fost înfiinţată în anul 2006, în cadrul programelor Phare finanţate de Uniunea Europeană, fiind promovată prin intermediul campaniilor "Casa de Copii nu e acasă" şi "Drepturile copilului sunt lege". În luna iulie 2008, Asociaţiei Telefonul Copilului, în parteneriat cu Romtelecom, i-a fost acordată de către Autoritatea Naţională pentru Comunicaţii (ANC), licenţa pentru implementarea numărului unic european de asistenţă pentru copii, 116 111. Începând cu data de 1 octombrie 2008 acesta a devenit funcţional la nivelul întregii ţări în reţeaua Romtelecom.
România a fost a treia ţară din Uniunea Europeană care a pus la dispoziţia copiilor acest număr unic.
Serviciile oferite de către Telefonul Copilului 116.111 sunt următoarele:
- Informare cu privire la promovarea şi respectarea drepturilor copiilor
- Consiliere cu privire la promovarea şi respectarea drepturilor copiilor
- Îndrumare către instituţiile în măsură să acorde asistenţa necesară
- Urmărirea modului de soluţionare a cazurilor
- Monitorizarea respectării drepturilor copilului în urma cazurilor înregistrate şi informarea instituţiilor abilitate cu privire la problemele întâmpinate de copii"


Site-ul evenimentului: AICI.
Blog: AICI.
Un fragment din concertul de anul trecut:



Si scrisoarea, cu acceptul expeditorului:

"Seara bună,

vă scriu pentru că am văzut că sunteţi administrator la grupul "Miscarea Violet" şi sper să-mi daţi şi mie o mână de ajutor, ca de la un camarad de luptă la altul.

Mă lupt şi eu pentru o cauză nobilă, în felul meu, cu concertul "Mozart ROCKS 2010", la a VII-a ediţie, care va fi pe 12 aprilie la Sala Palatului. Concertul ăsta este în beneficiul unei asociaţii "Telefonul Copilului".

Partea proastă este că la ora asta, cu toată promovarea pe care am făcut-o (în limitele posibilităţilor mele limitate) prin Internet, chiar şi prin TVR şi radio, nu acopăr nici măcar un sfert de sală, adică nu scoatem nici chiria sălii, darămite să mai ajutăm şi copiii români.

Rugămintea mea era, dacă nu aţi apucat să vedeţi ce este "Mozart ROCKS", să vă uitaţi pe video-urile de anul trecut ( http://brailateo.blogspot.com ) şi, dacă vă place ce vedeţi acolo şi vreţi să ne ajutaţi, să transmiteţi un mesaj către membrii grupurilor Facebook pe care le administraţi ( folosind opţiunea "Message all members" ) prin care să anunţăm lumea din Bucureşti de concert şi, dacă le place, să vină să ne susţină in lupta noastră pentru cultură şi actul muzical de bună calitate, sau măcar să transmită vorba mai departe prin Internet, fiecare după posibilităţi. Mecanismele clasice: afişe, reclame, etc nu mai dau nici un randament.

Cu mulţumiri anticipate,
Constantin Teodorescu"

6 comentarii:

Asociatia Progresson spunea...

http://www.resurse-tineret.ro/
o sursa buna pt publicitate...si cat mai mult pe facebook... eventual creati un event ...de obicei merge.
Daca as fi in Bucuresti m-as alatura initiativei... succes

Anonim spunea...

Cei din Bucuresti...mergeti la concert! eu asa as face! super initiativa

Teo Negura spunea...

Hristos a inviat, Lilick! Am citit despre aceasta initiativa si pe blogul lui Dan Chichernea, ma bucur ca te alaturi si tu sustinerii unei reverberatii cultural-muzicale. Nu de alta, dar sa nu creada prostii ca ne-am aculturalizat complet, dupa "modeluri" gen "succesuri"...

daimon spunea...

Am fost la concertul de anul trecut din Timisoara. Atunci a iesit senzational, as repeta experienta oricand.

Keep promoting ..

Catalin Trandafir spunea...

Am pus si eu un anunt si adresa pe : http://bucuresti.ning.com
Salutari din Barcelona !
Catalin

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc muult! :)