24 apr. 2010

Sageti intre mafioti...


1. "Atunci cand te bate tatal suporti mai usor, decat atunci cand te bate vecinul!" -
2. "Daca ar avea o problema cu ministrul Videanu, n-ar avea niciun fel de problema sa-l remanieze mâine dimineata."


... Adriean Videanu, referindu-se la Traian Basescu.

Hai ca mie mi-a placut de Videanu la faza asta. E un corupt, un baron, un spagar... Insa, prin cele doua fraze, arata ca nu ii e frica de Basescu, Capo di tutti capi, lipindu-i eticheta de "tatuca", si confirmand ca incalca Constitutia cu numirile si remanierile de ministri.

"ARTICOLUL 85, AL (2) (2) În caz de remaniere guvernamentală sau de vacanţă a postului, Preşedintele revocă şi numeşte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului."

6 comentarii:

eliad spunea...

Mda, si cum "propunerea primului ministru" survine in mod automat, la ordin, Basescu poate schimba pe cine vrea el - de la ministru la portar.

Eu cred ca Videanu nu e curajos atunci cand spune acest lucru. Cred ca, pur si simplu, l-a luat gura pe dinainte...

Pro DOC spunea...

Da! Bine ai zis, Lilick! Si poate ca la niciunul dintre membrii Cabinetului nu se vede o mai mare potriveala intre vorba, fapta si infatisare decat la Videanu.

Bine a zis si dragul nostru de Nicolae Filimon, de parca sursa inspiratiei lui or fi fost nimeni altii decat costoBOCii de astazi: "Nimic nu este mai periculos pentru un stat ce voieste a se reorganiza, decat a da franele guvernului in manile parvenitilor, meniti din conceptiune a fi slugi si educati intr-un mod cum sa poate scoate lapte din piatra cu orice pret!..."

Hendrix spunea...

Din cele doua fraze ,,editate''de vindeanu in niciun caz nu as trage concluzia:,,arata ca nu ii e frica de Basescu''! Este o imensa eroare sa credem cumca ca lui vindeanu nu ii este frica de ba-secu. El stie foarte bine ca poate fi remaniat tocmai de jenibilul boc imediat, acesta fiind executantul fidel al lui ba-secu. Doar un naiv isi poate imagina altceva!
Vindeanu este partener vechi al lui ba-secu, asa cum sunt si berceanu ori bleaga, de 18 ani. Chiar in luna asta se inplinesc 18 ani de la schisma fesenista din aprilie 92. Triada BVB este indestructibila si nu va fi pusa in pericol, asa cum vantura ideea pescuitorii in ape tulburi. Ma mira ca se alimenteaza acest fals scandal privind gasca respectiva.
Ar fi totusi posibil un scenariu portocaliu cu celebrii BVB. In situatia in care boborul va dori ,,tapi ispasitori'', adica paine si circ, vor putea fi ,,sacrificati'' intr-o campanie de IMAGINE. Dar asta nu va insemna nici atunci mazilirea celor trei gratii portocalii, va fi doar o abila miscare tactica de retragere tempoarra din peisaj a celor 3 mafioti.

Rasputin spunea...

Sa nu fim naivi.
Un asa cuplu reusit al politicii sa se desparta?
Copilu Boc in custodia cui va ramane?

Brad spunea...

Stati sa vedeti ... in curand va bate si "mama" ...
Ce daca-i blonda ?!Are palama grea, muncita cu mopul,sapa si ... da' nu mai spun ...
:)

Anonim spunea...

Ahaaa... d-aia Udrea impertinenta va fi preş iară securistul dela Anvers PM, ziceau ei, trăsnească-i ! Pffff...
Borfaşii şi boarfele între şi între... canaliile!