17 apr. 2010

Uite de unde sare iepurele. :))


E adevarat ca DNA si ANI fac justitie paralela. Dar nu are nimeni curajul s-o zica. Nici macar liderii opozitiei. Ei, uite ca o spune clar Berceanu... Si se refera in plus si la CNSAS si la Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor:

"In Constitutie scrie, cred eu, destul de clar ca nu se pot face justitii paralele. De aceea CCR a luat o hotarare in privinta CNSAS care decidea, dadea hotarari, verdicte, ala a facut politie, alalalt nu a facut. CNSAS poate sa fie un fel de procuratura in domeniul colaborarii cu securitatea, deci organul care cerceteaza problema si ajunge la o anumita concluzie, dupa care trebuie s-o trimita in justitie. Justitia e singura care poate sa decida. Or ei dadeau verdicte: ala a facut Politie politica, ala nu a facut, ala e, alalalt nu e", a afirmat Berceanu.

El a explicat pe larg cum vede activitatea ANI. "ANI era cam in aceeasi situatie, pentru ca, la fel, ei pot sa cerceteze cu declaratia de avere, dar nu pot decide mai departe. Pentru ca si asa cand decideau, si CNSAS si ANI, omul respectiv se putea duce in justitie, dar era deja prejudecat de catre altcineva care nu are dreptul sa judece", a spus Berceanu.
- Ziare.com

Ce are de fapt Berceanu cu ANI? Nu cumva se baga inseama? De dimineata, Monica Macovei scancea dupa ANI. Acum, Berceanu pare ca nu plange deloc dupa Agentie... Ba chiar mai rau... Nu e o fronda asta? O fi iesit gruparea BVB la bataie? Daca leg ce a spus Berceanu de ce zicea ieri Blaga, se pare ca gruparii Basescu i se raspunde pentru prima data... I se raspunde cu sictir!

7 comentarii:

eliad spunea...

O stire recenta spune ca: "Traian Basescu va avea, saptamana viitoare, consultari cu Guvernul".

Consultari? Haha! Cred ca se duce sa-i urecheze pe obraznicii aia din gruparea BVB!

Intarata-i drace!

Lilick Auftakt spunea...

@Eliad

Cred ca o sa murim de ras...

radu spunea...

Mda. Ma tem ca ANI, ca si CNSAS, sa fie folosite pt. prejudicierea imaginii adversarilor politici de catre cei aflati la putere, cam ca justitia facuta la televizor ca propaganda pentru "justitiarismul" lui Basescu-Macovei-Boc.
Nu stiu cum se face, dar niciodata cei de la butoane nu devin victime ale acestor institutii. Doar cand isi pierd puterea si inflenta, si uneori nici atunci.

cornel spunea...

e o specie rara de iepure: iepurele cu par pe piept.
care fuge de mananca autostrada. :))

Hendrix spunea...

Atat CNSAS cat si ANI n-au fost decat ARME POLITICE PORTOCALII care au actionat doar la comanda politica a lui ba-secu, sa fie clar! Despre subordonarea oarba a celor din DNA si a celor din servicii securistului de la Anvers n-are rost sa mai vorbesc, doar niste idioti cu creierele spalate ar putea spune contrariul.
Vorbele lui berceanu? Vorbe goale! De ce n-a spus aceste vorbe atunci cand erau manjiti cu noroi adversarii lui ba-secu? De ce a tacut atunci? Este de domeniul evidentei ca el doar interpreteaza doar un simplu rolisor in aceasta sceneta, ca sa se vada ca si in randul pedeleprelor exista oameni care judeca institutii portocalii! Vorbele lui berceanu raman niste mizerii datorita caracterului mizerabil ale acestuia. De ce oare nu i s-a incredintat rolisorul lui cristi preda, celebrul ,,dizident portocaliu'' din vorbe? Jalnic spectacol, jalnica regie, jalnici actori!

Matilda spunea...

Încep să se faulteze ? Să vedem cine iese primul de pe teren...sau pe cine elimină arbitrul !

simona ionescu spunea...

Are dreptate Berceanu, dar pana acum a tacut caci nu credea ca funaia se apropie de el. Urat.
Ei, na, uite ca si averile lor (BVB) l-au suparat pe Base, dupa altele mai grave!