19 apr. 2010

Zoe Petre despre razboiul intre BVB si Basescu

“Miza este ridicata. Gruparea Blaga-Videanu-Berceanu face tot posibilul ca, in afara lui Boc, sa opreasca orice om fidel lui Basescu sa ocupe o functie de conducere. Asta desi nici macar nu mai stim cat de apropiat si fidel ii mai e Boc lui Basescu. De principiu, gruparea aceasta veche si foarte puternica i-ar putea rezista lui Basescu”, Zoe Petre pentru Inpolitics.

“Din cate am auzit, situatia PDL in sondajele de opinie e catastrofala. Guvernarea asta dezastruoasa este taxata dur, se pare, de romani. Probabil, taman din acest motiv nu au mai fost date publicitatii sondaje de opinie. Este imposibil sa iti dai in halul asta cu stangul in dreptul si sa nu te erodezi puternic. Traian Basescu avea dreptate cu bolsevizarea. Ideea ca omul trebuie sa se teama ca isi va pierde locul de munca este o idee, in sine, bolsevica. Girata, insa, chiar de presedintele Traian Basescu”, a mai declarat pentru Inpolitics, doamna Zoe Petre.

Situatia dezastruoasa a PDL-ului pare confirmata si din interiorul partidului. De ce s-ar agita oare PDL sa faca un recensamant? "PD-L urmareste printre altele si un recensamant al membrilor partidului cu intocmirea documentatiei, fiselor de inscriere si primirea carnetelor de membru al PDL", a declarat vicepresedintele Gheorghe Flutur la finele sedintei Biroului Permanent National desfasurata luni.

P.S. - Un comentariu cu care sunt foarte de acord AICI.

10 comentarii:

Hendrix spunea...

Tu tot vrei sa ne convingi ca in Partidul Derahat(cioca democrat!) ar exista niscaiva ,,DIZIDENTE''. De ceva vreme incoace tot prezinti diverse vorbe ale pedelepreleor din care sa reiasa nu stiu ce lupte interne, nu stiu ce ,,tensiuni''. Tu chiar nu intelegi ca totul este doar o JALNICA SCENETA? Ei vor sa arate tocmai asta, ca ar fi un partid viu, cu oameni care gandesc critic si nu se sfiesc sa spuna asta BLA BLA BLA BLA!!! Ei vor sa para un partid democratic DAR NU SUNT! Tu chiar crezi ca s-au schimbat peste noapte, ca nu mai sunt uniti? Esti intr-o mare EROARE daca tu crezi aceste brasoave, atata pot sa-ti spun! Trezeste-te la realitate, totul este un jalnic joc de glezne pentru fraieri!

Micawber spunea...

Am o deosebita stima pentru d-na Petre, insa ma tem ca analiza d-sale e gresita. Mi se pare o exagerare sa sustii ca intre Basescu si BVB se duce un razboi. Tripleta BVB mai maraie, e drept, dar de aici pana la o confruntare serioasa e cale lunga. Poate peste cativa ani.

Cat despre marea erodare a PD... sa nu ne imbatam cu apa rece. De cand se tot erodeaza a castigat cateva randuri de alegeri. Priviti si la rezultatele de la alegerile de primar la Rm. Valcea, unde PD a obtinut un scor destul de vioi si probabil va castiga in turul II. Probabil la fel T. Trandafir in Bucuresti. O sa mi se spuna ca e vorba de alegeri foarte personalizate - just, dar pana la urma tot la PD se duc voturile, iar cei alesi vor face politica partidului respectiv.

Lilick Auftakt spunea...

@hendrix

Te rog sa nu iti mai permiti cu mine si cu nimeni tonul asta. Trezeste-te tu, baiatule. Nu pot sa scriu pe blog tot ce stiu. Dar daca Basescu indrazneste sa ii scoata de la putere pe BVB astia ii iau gatul. Clar?

@Micawber

Intre cele doua grupari nu se va intampla nimic, daca Basescu renunta la gandul sa puna toti oamenii din gruparea lui in fruntea partidului.

Lilick Auftakt spunea...

O sa vedem ce se intampla cu guvernul. Si daca cumva motiunea... trece. Oricum, aparitia lui Croitoru e o amenintare nu pt Boc, ci pt BVB. Pe Croitoru si pe Turcanca (sotia sotului) Basescu i-a scos la atac.

Lilick Auftakt spunea...

Cred ca nu e foarte greu sa ne uitam in trecut, sa vedem cum s-a descotorosit si Ceausescu de "colegii" de lupta, si cum si-a promovat alti oameni. Vezi Bobu. Nu-ti convine sa ii ai in coaste mereu pe cei care iti spun:" Bai, Traiane!". Iti convine un Preda fidel, care sa te numeasca:"Domnule Presedinte".

Lilick Auftakt spunea...

Iar despre BVB, scurt: le lasa puterea (adica afacerile) ii canta in struna. Ei asta vor: puterea.

Anonim spunea...

Tara-Tara vrem sondaje!

Nu ca sa imi confirme mie ca e naspa. Ci ca sa imi confirme ca tratamentul cu saracie si foame aplicat romanilor i-a mai vindecat de orbire...

Crăciun Florin spunea...

Ufff. Nu cred. Până nu văd un rezultat concret. Este posibil ca între Băsescu și BVB să existe niște tensiuni. Nu este ceva nou. Dar, revin, nu cred că se va merge mai departe. O ruptură acum în PD-L înseamnă pierderea „cașcavalului”. BVB sunt împreună cu Băsescu din motiv de „cașcaval”. Băsescu cere mult pentru a primi ceva. La congresul lor vom vedea ce bine și frumos este la PD-L !

Lilick Auftakt spunea...

@Florin

Pai depinde de Basescu. BVB nu fac nimic daca nu sunt atacati.

Lilick Auftakt spunea...

Din ce in ce mai multa lume vede cam acelasi scenariu: http://www.inpolitics.ro/mesajul-lui-zeus-catre-boc-rade-i-sau-te-rad-art56396.aspx

(In atentia lui Hendrix care ne vede fraieri pe toti)