15 sept. 2010

Basescu si Vantu. Pentru "progresul Romaniei"


‎Sorin Ovidiu Vântu a declarat miercuri, în fata completului care judeca recursul acestuia fata de decizia de arestare preventiva, ca seful statului i-a cerut sprijin mediatic în 2007, cu ocazia referendumului pentru suspendare, propunere pe care a acceptat-o, pentru "progresul României" Adica exact atunci cand Basescu povestea ca un oligarh financiar nu influenteaza deciziile politice. Mai multe detalii AICI.

Cred ca Vantu ar fi bine sa mai stea pe la puscarie. Poate ne spune si cum i-a dat ajutorul in 2009 lui Basescu. Tot pentru "progresul Romaniei".

8 comentarii:

beatris spunea...

Ha ha,dar daca nu il umfla la arest mai aflam noi asta.....imi este mila de aceste scursuri pline de bani ale societatii romanesti...sa vedem ce o sa ne spuna si voiculescu :))
PS.misto aia cu Parazitii....!!

vali plesca spunea...

so, deci care vasazica asa: am prostit 300000 de oameni, le-am luat banii, iar acum urlu cat ma tin plamanii ca basescu ma baga la inchisoare. culmea e ca sunt crezut. daca m-au crezut 300000 de fraieri ca pot sa doarma linistiti, este evident ca gasesc pe altii care sa ma creada si acum. mai ales ca multora, acum, nici nu le iau banii, ci le dau. asa, sunt un banc cu radio erevan pe dos...

Lilick Auftakt spunea...

@Beatris. Hihi!

@Vali Plesca, tu te-ai prins ca Vantu si Basescu sunt doi mafioti la fel de idioti? Sau trebuie sa mai repet... Vrei sa iti arat cat de portocalii erau nemernicii de la Realitatea-Catavencu? Am crezut ca ti-am aratat destul in alte postari. Cei de LaBe1 sunt mici copii.

Lilick Auftakt spunea...

Si sper ca Vantu sa-i vegheze in curand si somnul lui Basescu. In celula. Hahahahaha!

radu spunea...

Razboiul vanturilor, ce anestezic perfect pentru o Romanie in pragul colapsului!
Gangsterismul politic lupta cu cel economic. Pentru noi.

vali plesca spunea...

"La întrebarea „e normal ca în timpul crizei de azi să arestezi pe unul vinovat de criza precedentă?", răspundem ascultătorilor noştri de la Radio Erevan: „Normal nu e, dar e bine". Decât să nu-l arestezi niciodată! Trebuia să punem odată capăt marii redistribuţii de la fraieri (păgubiţii FNI) către deştepţi (toţi cei care au beneficiat de sponsorizarea Vîntului după FNI, de la Varujan Vosganian la Cătălin Avramescu, că până la urmă la asta se reduce
totul)." http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/lupul-lui-vintu-si-mieluseii-statului-199675.html
de obicei, cucoana asta chier stie ce spune...

Lilick Auftakt spunea...

Nu inteleg care e informatia pe care mi-o dai.. Sau asta e o gluma?

radu spunea...

Cand AMP scrie pe gustul basistilor e demna de a fi citata de ei. Cand nu, o stucheste pe Blogary obsedata de Florina Neghina.