9 sept. 2010

"Factura la popor!"

Dati tare sonorul. Nemernicia acestui om e socanta!



6 comentarii:

Draghi spunea...

Eu inca mai astept momentul in care o sa spui cat de rau iti pare ca nu l-ai votat pe Nastase in 2004 ;)

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi, pur si simplu nu aveam cum sa votez impotriva liberalilor. Sa stii ca s-a discutat la Clubul Bloggerilor Liberali pe tema asta. Nu e vorba de omul Nastase si de omul Basescu intre care sigur, e o distanta de la cer la pamant, din foarte multe puncte de vedere. Ci e vorba despre niste decizii politice din care liberalii au avut de castigat, vezi guvernarea Tariceanu, dar cel mai mult a castigat tara.

Hendrix spunea...

@Draghi Niciun liberal adevarat nu va spune asa ceva vreodata. Tu crezi ca il regreta cineva pe nastase? Paoate doar mafiotzii care stapaneau tara intre 2001-2004!
@Lilick Liberalii n-aveau de ales in 2004 pentru a darama regimul mafiot al lui nastase. Multi stiau ce ii poate pielea lui ba-secu din guvernarea cederista. Dar NIMENI nu si-a imaginat ca ba-secu se va intoarce impotriva liberalilor odata ajuns la putere. Au ajuns cateva luni din 2005 ca sa ne dam seama ca liberalii ,,erau in pat cu dusmanul''. Au urmat lungi serii de atacuri ale pedeleprelor la adresa liberalilor, lucru care a dus la cresterea lor in sondaje. Cred ca darea afara a pedeleprelor trebuia facuta mult mai devreme, nu la 1 aprilie 2007.

Draghi spunea...

Hendrix, Lilick... din pacate e asa cum banuiam. Intelectualitatea autentica din Romania nu a invatzat nimic din "lectia Basescu". Foloseste aceleasi stereotipuri cu care a fost spalata la creier de securistii lui Basescu si de deversi alti interesati de dinafara, negand realitatea. Pacat. Lectia continua.

Sunt sigur insa ca realitatea va triumfa pana la urma in fatza vorbelor. Mereu se intampla asa. Ramane insa de vazut daca pentru Romania va mai conta. Daca va mai exista o Romanie...

O zi buna in continuare si scuze pt. deranj. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi, dar nu e niciun deranj. E o problema chiar importanta cea pe care o pui. Si te astept sa vii mai des. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, liberalii ii privesc pe cei proveniti din fostul FSN cu aceeasi circumspectie. Si asa trebuie sa fie. Ca exista si in tabara aceea si oameni mai seriosi, mai putin patati, e o chestie de nuanta, se poate analiza. Iar ca intelegere politica, Mario Oprea la ultima discutie se arata ingrijorat de cresterea in sondaje a PSD-ului. Spunea de PDL ca sunt si hoti si prosti, pe cand pesedistii sunt mai inteligenti si mai parsivi. Bineinteles ca pedeleii sunt prosti, din moment ce au incercat imediat sa omoare PNL-ul, sunt numai cu ochii dupa furat, iar strategiile lor s-au fasait dupa cativa ani de populism desantat. Politica marca marinarul Buf.