5 sept. 2010

PDL, alte metode de furt in alegeri: cazul Secaş



Avem o stire AICI, din care citez:

"In asteptarea alegerilor pentru primarie, Secasul isi mareste populatia. Doar in ultima saptamana 44 de oameni s-au mutat brusc in comuna. Cu totii au cerut sa li se faca buletine de identitate pe noile adrese. In total, in Secas sunt 300 de cetateni cu drept de vot la care se adauga nou-venitii. Iar pana in 22 august, cand se vor desfasura alegerile pentru primarie, mai este timp pentru ca populatia asezarii sa mai creasca.(...)In 22 august, locuitorii comunei sunt chemati la urne sa-si aleaga primarul, intrucat vechiul edil, Ioan Miculescu, de la PDL, a fost condamnat la doi ani de inchisoare de catre Curtea de Apel Timisoara, dupa ce a modificat niste documente ca sa primeasca subventii agricole mai mari. In cursa pentru fotoliul de primar s-au inscris sotia fostului primar, Doina Miculescu, care candideaza din partea PSD (!!! - nota mea), Simona Magdin de la PDL, Constantin Jurchela, PNG, si Ion Munteanu din partea PNL, actualul viceprimar."

Si mai avem o alta stire, din care din nou citez:

"Comuna Secaş are un nou primar. Candidata PDL Simona Magdin a câştigat turul II al alegerilor pentru funcţia de primar al micuţei comune din Timiş."

Avand in vedere ca aici candidatul PSD era sotia fostului primar penal PDL, si practic PDL-ul a avut doi candidati, putem presupune ca PSD si PDL au facut blat, nu?

P.S. - Cu multumiri pentru informatie lui Adrian Stoica.

6 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Acolo e o traditie. Uite aici:

http://banateanul.gandul.info/ultima-ora/psd-timis-cere-anularea-alegerilor-din-comuna-secas-2690837

In 2008, peste cei 200 de votanti "vechi" ai comunei s-au adaugat 130 cu flotant in ultimele zile. Si a castigat PDL. A facut ce-a facut primarul si-a ajuns la racoare. Acum, acelasi lucru.

Da' nu mai dezgropam mortii.

Lilick Auftakt spunea...

Da, Adrian, dar cazurile astea, luate impreuna, formeaza tabloul general. Si ce rahat au facut pesedistii dupa ce au reclamat? Au pus-o pe nevasta penalului sa candideze din partea lor? Ce e mizeria asta? De ce sa nu ii dezgropam? Ne e modificat votul. Asta nu e democratie. Nu vedem exemple clare decat in comunitati mici. Iti imaginezi cat se fura in comunitatile mai mari?

Matilda spunea...

Şi soţia penalului e penală ! Crezi că a fost departe de mînăria organizatorilor alegerilor ?

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda,

A, nuuu. Sigur ca nu. Dar nu stiu cum explica PSD-ul schema asta. Il sapau pe primar din interiorul familiei? Sau cum? Te doare capul numai daca incerci sa iti imaginezi ce se intampla in asemenea cazuri.

Brad spunea...

Mda, tehnica coreana ... cand s-a trasat granita, multe familii si-au trimis o parte din familie in cealalta tabara, capatand garantia ca oricum vor fi in tabara invingatoare ...
Ma intreb daca n este cumva si cazul dnului Ponta ...
O parere doar...

Lilick Auftakt spunea...

E posibil, Brad. :)