15 nov. 2010

Cerem demiterea Robertei Anastase - petitie initiata de PNL


După 20 de ani de la Revoluţie, democraţia şi statul de drept sunt batjocorite de către PD-L.

Camera Deputaţilor este condusă prin minciună şi furt.

Roberta Anastase, preşedintele acestei instituţii, al treilea om în stat, săvârşeşte abuzuri după abuzuri, încălcând Constituţia şi legea de funcţionare a Camerei Deputaţilor, iar actuala majoritate parlamentară PD-L-UDMR face zid în jurul ei, girându-i toate aceste ilegalităţi.

Furtul de la votul pe legea pensiilor nu este singura ilegalitate. Este cea mai cunoscută datorită mediatizării subiectului.

Roberta Anastase este o recidivistă patentată. Astfel:

1. Fură voturi, iar în cazul adoptării Legii pensiilor este cu atât mai grav cu cât numărul persoanelor prejudiciate este de ordinul milioanelor;

2. Protejează corupţii PD-L – La dezbaterea raportului Udrea a blocat lucrările Camerei Deputaţilor pentru a o feri pe aceasta de trimiterea în judecată;

3. Măsluieşte voturi atunci când deputaţii PD-L chiulesc de la şedinţă când se votează legi importante. De exemplu: modificarea statutului funcţionarilor publici, pentru a da banii ţării pe mâna clientelei politice pedeliste;

4. Nesocoteşte voinţa electoratului şi încurajează corupţia politică, ajutând la crearea de partide politice în Parlament deşi nu au participat la alegeri.

Pentru toate aceste fapte foarte grave care reprezintă un atentat asupra democraţiei, noi, deputaţii liberali cerem demiterea Preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Nu acceptăm în fruntea Camerei Deputaţilor o persoană care, deşi fură, nu plăteşte pentru fapta sa, ca orice cetăţean.

Semnează pentru ca hoţii să plece!

Eu, cetăţean român, nu vreau să fiu reprezentat de un hoţ!

------------------------------------------------
Semnaturile AICI. Ii rog pe bloggerii liberali sa semneze si sa distribuie mai departe, in mediul online, aceasta petitie. Desigur, orice alt blogger care e de acord cu demersul PNL poate sa preia.

12 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Sa scapam de Gaura Neagra a Parlamentului!!!

daniela spunea...

facut,si sper si eu dar oare reusim?

Lilick Auftakt spunea...

Da, multumesc Daniela. Au preluat foarte multi si pe facebook. Sa speram ca reusim. :)

augustin spunea...

Si de ce, ma rog frumos, sa semneze DOAR blogerii liberali? IARASI nu facem front comun? Eu, un om cu vederi de stinga, sint bucuros sa declar: initiativa liberalilor este excelenta. O SUSTIN!
De ce sa nu fim alaturi? Macar pina scapam de ciuma portocalie! Oare urmam orbeste exemplul pagubos al liderilor de partid care si-o trag la gioale unul altuia de parca ASTA, SI NIMIC ALTCEVA, ar salva Romania?
Hai sa ne trezim noi, daca ei nu sint in stare!

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, pai ii rog eu. Nu cunosc decat liberali. Pesedisti sau pedelisti nu.

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, sigur, poate sa semneze oricine.

Crăciun Florin spunea...

Am semnat, pun și pe blog.

gicu spunea...

Cu tenacitate se va rezolva ,cred..dar..acum cred ca tinta ar trebui sa fie parlamentarii UDMR...si un pic de discurs nationalist nu ar supara pe nimeni

Unknown spunea...

o chestie "interesanta" care s-ar putea face ... o chestie de impact si poate care ar atrage si atentia media: sa se stabileasca o "NO R. Anastase DAY", "toata lumea" sa scoata la imprimanta aceasta petite/acest manifest, sa-l semneze si sa-l trimita prin posta in asa fel incat sa ajunga in ziua stabilita. trimisa pe adresa ... parlamentului ... in fine vedeti "voi" unde ... adica cine este cel caruia ar trebui sa fie adresata.
si sa se adune "acolo" saci multi de scrisori

... zic si eu ...

Lilick Auftakt spunea...

@Lohmar, o idee foarte buna. :)

Anonim spunea...

Cred ca acum este cautata de zor firma care a produs respectivele fanioane...

Lilick Auftakt spunea...

Posibil. Dar n-o s-o gaseasca. Haha! Adevarul e ca arata foarte bine. :)