8 nov. 2010

Cristian Preda: "Mi-e rusine ca sunt in PDL"

Atunci e simplu... DEMISIA!



Sa inteleg ca din tot PDL-ul doar Preda s-a simtit jignit de afirmatia lui Solomon: "în fiecare familie e câte un dosar penal"? :D



Astept cu drag momentul portocaliu din primavara, denumit "FALCA PRESEDINTE!" :))

16 comentarii:

Jpost.ID spunea...

Preda e omul potrivit pentru astfel de declaratii. E suficient de infantil pentru a putea fi dojenit parinteste, fara urmari. Pe de alta parte, pare destul de virgin pentru a atrage simpatia naivilor. Se va mai rusina Preda si de-aici încolo. http://www.youtube.com/watch?v=a4cmrMJul1g

niku_elektriku spunea...

nu ride ca nici la voi nu'i deoloc, dar deoloc, mai vesel :(

Lilick Auftakt spunea...

@JPost.ID

Multumesc. :))

@Niku, te inseli profund de tot.

Lilick Auftakt spunea...

@Niku, si la PNL sunt si au fost o groaza de condamnari. Politice, facute de comunisti. Daca ai gasit tu ca nu e mare diferenta, asta e. :D

niku_elektriku spunea...

haidi bre, lilick, ce legatura au fenechiu, rushanu or madam norica cu aia condamnatz da comunisti ?

Lilick Auftakt spunea...

Ce probleme cu legea au cei pe care i-ai enumerat? Niciuna.

Anonim spunea...

Da, deci parerea mea e sa-l primiti pe preda in pnl cu onoruri, ca pe fosta consiliera, pufulete.

Lilick Auftakt spunea...

Never! Nu poate face parte decat din PSD, ca fost UASCR-ist de frunte.

Shadow spunea...

@niku

aia din lista ta am inteles ce probleme au. Nu au "dosar de cadre" bun. Inteleg ca atat "falca" cat si preda, macovei sau voinescu, nemaivorbind de tru tru tru, baba, lazariche sau avramescu turcanu au "dosar de cadre bun".

Ca in fond in asta a constat "jocul deanprostalea" prezidential.

razi tu razi harap alb dar nu e rasul tau.

Adrian Stoica spunea...

Da ...
Ceva in genul: "sunt un sensibil si ma sterg la gura ori de cate ori mananc cacat ... n-ai un servetel?"
Ce ma intereseaza pe mine "rusinea" lui Preda? Sau poate vrea un spor de "dezgust"? Mai da-l incolo ...

Hendrix spunea...

Declaratia pedeleprei preda este de un tupeu infiorator! As zice ca telenovela portocalie cu solomon inca nu s-a terminat, ca preda va continua sa marseze pe teza unui partid Alba ca Zapada care este intransigent cu cei certati cu legea.
Am afirmat din capul locului, de cand soloman a fost arestat prin primavara, ca nu cred in vinovatia lui solomon. Ca pedeleprele incearca sa-l martirizeze pe solomon! Ca vor sa dovedeasca astfel ca coana justitie ar fi independenta, n'asa? Ca la ei in partid asemenea ,,elemente'' n-au loc, n'asa? Bleahh!!!
Solomon, primar al Craiovei, a fost folosit ca si contrapondere la arestarea sau condamnarea unor adevarate victime ale justitiei portocalii, precum primarul baimarean Anghel. Ce spuneau atunci pedeleprele? Ca Anghel nu este o victima, din moment ce solomon este si el arestat...
Cand lumea a iesit in strada in Baia Mare, pe 21 aprilie, la 4 zile dupa arestarea lui Anghel, ce spuneau pedeleprele? Ca este nedemocratic, ca este ilegitima, ca procedeaza la fel ca si supoterii lui solomon!!!
Una-i una, alta-i alta! Anghel chiar este o victima politica, solomon doar joaca rolul unei victime politice! Pentru Anghel lumea a iesit de bunavoie sa-l sustina pe primarul liberal al Baii Mari de 17 ani incoace, pentru solomon au iesit portocalii manelisti ,,indignati''.
Ce va urma? Mai mult ca sigur urmatoarele:
1. Pedeleprele, luand act de ,,moralitatea'' lui preda, vor cere suspendarea lui solomon, ales acum sef al pedeleprelor din Craiova.
2. Va urma o lupta infernala intre talibanii lui preda, cei ,,puri si duri'' si cei care vor clama inocenta lui solomon!!!
3. Asazisa ;;lupta de idei''(sau principii) va tine capul de afis al presei, va fi ceva in genul telenovelei lui dan diaconescu!!!
4. Coana Justitia va da in final un verdict ca solomon este nevinovat. Ura! Ura! Ura!
5. Pedeleprele care l-au acuzat pe nedrept pe solomon, din grupul virginelor ca si preda, vor spune: da, acum este nevinovat, dar pe 8 noiembrie 2010 nu era si trebuia sa se dea la o parte, din PRINCIPIU!!!
Ce urmaresc pedeleprele? Simplu, ca toti cei acuzati de justitie sa traga pe dreapta, pana cand justitia ii va dezvinovati. Adica pana la Pastele Cailor. Va fi suficient ca cineva sa fie acuzat de te miri ce si aceluia i se va cere sa se ,,autosuspende''. Cam aicea bat pedeleprele cu telenovela asta portocalie!

niku_elektriku spunea...

@shadowe

ce, te potzi kaka (folbalizdu) in gusturile oamenilor ?
dintre "procuroare comuniste" io o prefer, totusi, pe monika

Niels Schmecker spunea...

Saracutu' to'ar's Preda! E la fel de primitiv politic precum sefu-i zuprem, ala cu "majoritatea toxica" a lingailor lui personali. Care redevine netoxica numai daca-i urmeaza intocmai si nestramutat indicatiile pretioase de saracire a electoratului si reducere la tacere a oricarei opozitii la puterea oranj...

I-o fi rusine cu alde Solomon, dar se mindreste cu realizarili in materie de incalcarea legii ale zupremului... I-o fi rusine de voturile aduse zupremului de alde Solomon, dar se mindreste cu voturile numarate... exponential, la doua miini si un picior, de draga de Roberta... I-o fi rusine ca-i membru pd minus l, dar se mindreste cu divina colega EBa, cu salariul si privilegiile de parlamentar popular-ioropean... I-o fi rusine de Opozitia nevolnica, lovita cu pumnul puterii in gura, dar se mindreste cu forta guvernamentala oranjgutana, incropita prin santaj si mituire...

Fir-ati ai... pustiei cu nerusinarea voastra trufasa de melci balosi nevertebrati!

Shadow spunea...

@niku-le

te cred ca poti avea "preferinte" dar intre "procuroare comuniste" preferintele ar trebui sa mearga spre eventuale "competente". Ori una din competentele lui macovei a fost sa-l "inventeze"(gaseasca) pe morar. Unul pt care Romania a platit pt doi oameni arestati ilegal cate 4 luni (nu o zi precum in cazul noricai si aia din greseala politiei) la CEDO.

Ii drept ca dupa o asemenea "reusita" preferinta devine doar talibanica.

radu spunea...

Pt. maestrul Preda, de la un poet de demult:
"Mananc si plang. Mananc". Ghici ce.
Pofta buna in continuare. Gudurati-va pe viitor din toata puterea cozii pe langa viitorul sef Gh. Falca, infractorul propus de bucalata, pardon, latifundiara Udrea (asta asa, ca sa citez si din Mircea Badea, ad usum delfini!)

sandman spunea...

Pai stim cine e Preda. Stim ce-a facut si cum a ajuns unde e. De asta nu-i e rusine? Cind sta linga EBA la PE nu-i e rusine? Sa ne mai scuteasca cu diversiunile astea. Asta e un fel de Oajdea in partidul ala.